- 31 Ağustos 2015
- 693
- 624
- Konu Sahibi _oceanshine_
İnşallah bundan sonraki denemende olumlu sonucu görürsün canım Allah kucağımızı boş bırakmasınIlkti bu.Bir başarısız aşılama birde başarısız tüp bebek deneyimim oldu bugün itibariyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bundan sonraki denemende olumlu sonucu görürsün canım Allah kucağımızı boş bırakmasınIlkti bu.Bir başarısız aşılama birde başarısız tüp bebek deneyimim oldu bugün itibariyle
İnşallah canım Buarada sana da tek embiriyo mu transfer edilecek çift mi?İnş güzel haberler veririz birbirimize bn 14 üne gitcem ins rahim kalinligi yeterli olursa büyük ihtimal 5.gün embriyosu diye 19 una transfer yapar yinede belli olmax
Tek canım ya Dr a diyom 2 ver diye vermio yasak diyo hayırlısı inşallah tutar 3. Denemede 2 veriolar ins 3. Ye gerek kalmazda :))İnşallah canım Buarada sana da tek embiriyo mu transfer edilecek çift mi?
Amin canım inşallah gerek kalmaz bu denememizde tutar Benim istesede iki veremez çünkü tek embriyom oluştu. Ya nasip olduktan sonra tekle de oluyor da bakalım yüzümüz güler inşallahTek canım ya Dr a diyom 2 ver diye vermio yasak diyo hayırlısı inşallah tutar 3. Denemede 2 veriolar ins 3. Ye gerek kalmazda :))
Öyle canım bnm öbürü de tek embriyoydu tuttu ama boş gebelik çıktı kısmet değilmiş. Sizin transferi ne kadara yapıo hastaneAmin canım inşallah gerek kalmaz bu denememizde tutar Benim istesede iki veremez çünkü tek embriyom oluştu. Ya nasip olduktan sonra tekle de oluyor da bakalım yüzümüz güler inşallah
Bu sefer güzel sonuçlansın inşallah. Yumurta toplama işleminde 5000 tl almışlardı ama transfer için gittiğimizde konuşcaz rakamı. İzmir de İrenbe ye gidiyorum ben sen nerdesin canım?Öyle canım bnm öbürü de tek embriyoydu tuttu ama boş gebelik çıktı kısmet değilmiş. Sizin transferi ne kadara yapıo hastane
Ne güzel bir rüya görmüşsün canım inşallah allah kalbinize göre verir de güzeller güzeli bir kız evladınız olur:)Buarada dün rüyamda kız bebeğim olduğunu görmüştüm ya aynı gün eşimde görmüş bir kız bebeğimiz olduğunu nasıl duygulandım anlatamam
Hadi hayırlısı o zaman:)dun gece catlatma ıgnemı vurundum. yarın sabah 09,30 da hastaneye gıdecegız,asılama olacak.
Bn Urfada yaptırıyorm mecbur eşimin mesleginden dolayi burdayız uzak yere de gitmek istemedik tüp bebek 4500 bizde de transfer de 2500 osm hastanesinde.Bu sefer güzel sonuçlansın inşallah. Yumurta toplama işleminde 5000 tl almışlardı ama transfer için gittiğimizde konuşcaz rakamı. İzmir de İrenbe ye gidiyorum ben sen nerdesin canım?
Evet canım raporsuzbu fıyatlar raporsuz fıyatlar degıl mı
Hakkında hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alırız senindetesekkurler,zaman gecmek bılmıyor,sabah olsa da gıtsek:) evım bursada,ben ıstanbuldayım 1 haftadır,evımı ozledım
Çok pahalı malesef evlat sahibi olmak istiyoruz bu kadar da olmamalıBn Urfada yaptırıyorm mecbur eşimin mesleginden dolayi burdayız uzak yere de gitmek istemedik tüp bebek 4500 bizde de transfer de 2500 osm hastanesinde.
Evet raporsuz özeldeki fiyatlar malesefbu fıyatlar raporsuz fıyatlar degıl mı
Amin canım benim çok teşekkür ederim Allah bizim gibi isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahNe güzel bir rüya görmüşsün canım inşallah allah kalbinize göre verir de güzeller güzeli bir kız evladınız olur:)