2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

Bilmem canim ama herkes en az 11 12 . Gunlerinde yaptiriyor bence vardir diye dusunuyorum lutfen bizleri habersiz birakma sonucu tam ogrwndikten sonra olumlu olumsuz yaz lutfen rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah bebisin seninledir...

merhaba arkadaslar kendımı toparlayıp geleyım dedım. maalesef sonuc negatf canm doktor kan tahlılını yenıledı sonuc cıkmadı
doktor tutsaydı kanda cıkardı dedı canım

Canım 12. Günü bekle en net sonuç o zaman çıkıyormuş. Yazması kolay Beklemesi zor biliyorum ama boşu boşuna sıkıntıya sokma kendini inşallah güzel haberini alalım

cok sagolun arkadaslar. doktor dger ay gel dondurulmuslardan ıkı transfer yapayım dedı. uc üç seklınmde dondurdular ama. üç çözdurulunce ıns gerıye ıkı tane kalır.

Kizlar birsey sorucam aranizda estrofem kullanan var mi ? Bir de transferin yapildigi gun 1.gun olarak mi sayiliyor ?

evt canm transfer sonrası kullandım ben. transfer gununu de bır say dedıler

merhaba arkadaslar kendımı toparlayıp geleyım dedım. maalesef sonuc negatf canm doktor kan tahlılını yenıledı sonuc cıkmadı
doktor tutsaydı kanda cıkardı dedı canım

cok sagolun arkadaslar. doktor dger ay gel dondurulmuslardan ıkı transfer yapayım dedı. uc üç seklınmde dondurdular ama. üç çözdurulunce ıns gerıye ıkı tane kalır.

evt canm transfer sonrası kullandım ben. transfer gununu de bır say dedıler
Cnm ben estrofem kullaniyorum sirtimda oyle cok siivlce ciktiki sende de boyle oldumu merak ettim dr yine de devam et ilaca dedi ilk gun agridan yatamadim sicilve cikacakmis onun agrisiymis meger simdi daha iyi yavas yavas kuculduler

Arkadaşlar benim de 7. günüm ama hiçbir belirti yok.Strese girmeye başladım.Benim gibi olan var mııı??

Arkadaşlar benim de 7. günüm ama hiçbir belirti yok.Strese girmeye başladım.Benim gibi olan var mııı??
Cnm bi cok yerde okudum illa bi belirti olmasi gerekmiyormus hatta kac kisi boyle hamilelik sonucu almis hic panikleme insallah guzel sonuclar alicaksin sakin ol guzel seyler dusun belirtin olmak zorunda degilmis bunu bi cok yerde okudum ve duydum umarim saglikla kucagina alirsin bebegini :)

Çokk sağol canımmm.gerçekten birbirimizi bizden iyi anlayan yok.hemen cevap yazmışsın bu bile ne kadar rahatlattı beni anlatamam.inşallah hepimiz güzel haberlerimizi verelim bu sayfadan..

Bugün göğsüm için Dr uma gittim kızlar. Çok şükür birşey çıkmadı :KK76: Kullandığın ilaçlardan hormonlar tavan yapıyor ama korkulcak birşey yok dedi. Hem sağlığım açısından hem de tedavim iptal olacak diye korkmuştum ama çok şükür birşey çıkmadı :nazar:

Bugün göğsüm için Dr uma gittim kızlar. Çok şükür birşey çıkmadı :KK76: Kullandığın ilaçlardan hormonlar tavan yapıyor ama korkulcak birşey yok dedi. Hem sağlığım açısından hem de tedavim iptal olacak diye korkmuştum ama çok şükür birşey çıkmadı :nazar:
Cnm cok sevindim Allah yardimcin olsun kolaylikla saglikla kucagina alirsin umarim bebegini :)

Merhaba herkese.çok az kişi var sanırım eylülde.bayrama denk geldi diye herhalde.
Benimde eylül ün son günü transferim yapıldı.sonucumu bekliyorum büyük bi heyecanla.
Bebek mağazalarını gezdim bugün.minik minik ne güzel şeyler vardı.
Kız Bebek için alışveriş yapmak ne keyifli olur.:)

Burda olan , bu mesajları okuyan, hayal eden , isteyen herkes hayırlısıyla kavuşur bebeğine inşallah

Iyi akşamlar kızlar..Bugün 10.günümdü idrarda negatif çıktı:KK43:Sabredemedim 12.günü bekleyemedim ama şu an çok üzgünüm..12.gün için ümitleneyim mi sizce???

Iyi akşamlar kızlar..Bugün 10.günümdü idrarda negatif çıktı:KK43:Sabredemedim 12.günü bekleyemedim ama şu an çok üzgünüm..12.gün için ümitleneyim mi sizce???
Allahtan umit kesilmez nolur uzulme tabiki de bekle idrar testlerinin hemen sonuc vermedigini her yerde soyluyorlar, bol bol dua et iki gun daha bekle umidini kaybetme umarim bebegine saglikla hayirla kavusursun, hic belirtin falan varmiydi canim ?

Allahtan umit kesilmez nolur uzulme tabiki de bekle idrar testlerinin hemen sonuc vermedigini her yerde soyluyorlar, bol bol dua et iki gun daha bekle umidini kaybetme umarim bebegine saglikla hayirla kavusursun, hic belirtin falan varmiydi canim ?
Sağol canım..inşallah çarşamba günü değişir sonuç.Benim hiç belirtim olmadı sadece adet sancısına benzer bişeyler hissettim dün o kadar.allah hepimizin yardımcısı olsun..

Sağol canım..inşallah çarşamba günü değişir sonuç.Benim hiç belirtim olmadı sadece adet sancısına benzer bişeyler hissettim dün o kadar.allah hepimizin yardımcısı olsun..
Uzulme Allahtan umit kesilmez hic belirtisi olmayanlarin da pozitif sonuclar aldigini daha once okumustum bol bol dua et icini ferah tut umidini hicbir zaman kaybetme inancini yitirme cnm gonlune gore olsun insallah

Uzulme Allahtan umit kesilmez hic belirtisi olmayanlarin da pozitif sonuclar aldigini daha once okumustum bol bol dua et icini ferah tut umidini hicbir zaman kaybetme inancini yitirme cnm gonlune gore olsun insallah
inşallah canımm..sen nasılsın peki kaç gün olmuştu transfer olalı???

inşallah canımm..sen nasılsın peki kaç gün olmuştu transfer olalı???
Benim daha var sonuc gormeme daha transferin 6. Gunu bugun cok kotu iki gun gecirdim umarim iyi seyler oluyodur biraz korktum icimde bastirmaya ve iyi seyler dusunmeye calisiyorum Allah hepimizi bebeklerimize kavustursun en kisa zamanda saglikla :)

Benim daha var sonuc gormeme daha transferin 6. Gunu bugun cok kotu iki gun gecirdim umarim iyi seyler oluyodur biraz korktum icimde bastirmaya ve iyi seyler dusunmeye calisiyorum Allah hepimizi bebeklerimize kavustursun en kisa zamanda saglikla :)
Anladım canım inşallah geride kalmıştır sıkıntılı günler.Senin pozitif biri olduğunu düşünüyorum ve yürekten inanıyorum bebeğin seninle:KK66:

A alapello canim nasılsın nasil gidiyor? Benim nurtopu gibi bir negatifim oldu regl de oldum dün zaten moralman çökmüş durumdayim toparlayamiyorum kendimi yikim oldu adeta ama dualarim sizlerle sizden iyi haberler bekliyorum..

A alapello canim nasılsın nasil gidiyor? Benim nurtopu gibi bir negatifim oldu regl de oldum dün zaten moralman çökmüş durumdayim toparlayamiyorum kendimi yikim oldu adeta ama dualarim sizlerle sizden iyi haberler bekliyorum..
Ahhh gercekten mi cok uzuldum ya cnm ben daha beklemedeyim malum geriden geliyorum sabirla bekliyorum, tekrar deneyecek misiniz ? Hayallerinin pesini birakma sakin ben de sana yazacaktim ancak firsatim oldu sen once davrandin allah insallah dogal yolla tez zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin :KK43: cok uzuldum

X