2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

Arkadaşlar dün dondurulmuş 2 embriyom transfer edildi. İnş. Güzel haberi almam için 2 gün bitti geriye kaldı 8 gün... Bu 3. Denemem Rabbim herkesin yüzünü güldürür inş...:KK76::KK17:
benimde ohss riski sebebiyle embriyolarım dondurulacak(yarın merkezden son bilgiyi verecekler.)daha önceki denemelerinizde taze transfer mi yapıldı?

kızlar yarın bizim için önemli.merkezden son durum bildirilecek ve dondurulmuş sayısı belli olacak.çok heyecanlıyım.inşallah sayısı fazla olur.yarın 5.günleri embriyoların.

3. Gun embriyosu hucre sayili olur internetten detayli bulabilirsiniz genelde 8 hucreli..5.gun embriyosu ise blast olur...
Himmm simdi anladim cnm.cok tesekkurler pekk sana birsey daha sorucam.canim carsamba gunu benim yumurtalar toplandi ve cumartesi yani yarin transfer yapilicak.bu 3. Gun mu 4. Gun mu oluyor caesamba sabah 9 da aldirdim yarin 12 de transfer

kızlar yarın bizim için önemli.merkezden son durum bildirilecek ve dondurulmuş sayısı belli olacak.çok heyecanlıyım.inşallah sayısı fazla olur.yarın 5.günleri embriyoların.
Canim allah yardimcin olsun eee o zaman yarin senin de transferin olmayacak mi oyleyse birlikte transfer olmus olacagiz birlikte gun sayariz artik

benimde ohss riski sebebiyle embriyolarım dondurulacak(yarın merkezden son bilgiyi verecekler.)daha önceki denemelerinizde taze transfer mi yapıldı?

1 tanesi taze 1 tanesi dondurulmuştu. Başarı oranı yüksek olduğundan bu sefer taze istemedim 2 ay önce dondurttum.

Ohss nedir cnm sizlerden vok sey ogreniyorum allah razi olsun..
ignelerden dolayi yumurtalari asiri uyarilmasi sonucu opu sonrasi vucudun su toplamasi.benim 26 yumurtam toplandi ve pkoluyum.risk olmasin diye dondurulma karari alindi.benim transferim sonra olcak.
1 tanesi taze 1 tanesi dondurulmuştu. Başarı oranı yüksek olduğundan bu sefer taze istemedim 2 ay önce dondurttum.
dondurulmuslari da cok bekletmeyin yazio bazi yerlerde.ben de kasimda dusunuom

Himmm simdi anladim cnm.cok tesekkurler pekk sana birsey daha sorucam.canim carsamba gunu benim yumurtalar toplandi ve cumartesi yani yarin transfer yapilicak.bu 3. Gun mu 4. Gun mu oluyor caesamba sabah 9 da aldirdim yarin 12 de transfer
Sanirim transfer gerceklesti hayirli olsun :) yum toplama gunu sayilmiyor..bugun 3.gunu yani 3.gun embriyosu senin kuzu:))

Evet arkadaslar gun saymaya basliyorum 2 hafta sonra cumartesi gebelik testi yap dediler malesef burada oyle kafana gore kan testi yaptiramiyorsun hastanelerde illaki once gebelik sonra kan testi nasil bekliycem bilemiyorum sizler kacinci gun yapiyorsunuz testi 10 12 okumustum sanirim

[QUOcanım oceanshine_, post: 42556933, member: 327385"]sorununuz nedir?ankara ya da istanbulda tedavi olma sansiniz yok mu?[/QUOTE]
Yok canim ya ankara belki olabilir de tokattayiz uzak bize

[QUOoceanshine_, post: 42556933, member: 327385"]sorununuz nedir?ankara ya da istanbulda tedavi olma sansiniz yok mu?[/QUOTE]
Yok canim uzak bize ya belki ankara olabilir

[QUOoceanshine_, post: 42556933, member: 327385"]sorununuz nedir?ankara ya da istanbulda tedavi olma sansiniz yok mu?
Yok canim uzak bize ya belki ankara olabilir[/QUOTE]

sorma sebebin medikalpark bende fiyasko oldu o sebepten.mayista sadece 2 yumurtam buyudu ve ben normalde pkoluyum.yumurta sayim coktur ilac tedavisinde bile en az 4 yumurtam oluyordu.bu ayki tedavimde 26 yumurtam toplandi.ve 10 tane donduruldu

X