- 5 Temmuz 2014
- 56
- 36
- Konu Sahibi _oceanshine_
Arkadaşlar dün dondurulmuş 2 embriyom transfer edildi. İnş. Güzel haberi almam için 2 gün bitti geriye kaldı 8 gün... Bu 3. Denemem Rabbim herkesin yüzünü güldürür inş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani 3. 5. Deniyor ya neye gore doktor karar veriyor fark ediyor mu ben hollandada yasiyorum ve pek aciklama yapmiyorlar ondan metakimdan soruyorum yani..Evet doktor karar veriyor ve 3. Gun embriyosu transfer etmeye karar verdi..hangi noktasini anlamadiniz tam anlayamadim????
3. Gun embriyosu hucre sayili olur internetten detayli bulabilirsiniz genelde 8 hucreli..5.gun embriyosu ise blast olur...Hani 3. 5. Deniyor ya neye gore doktor karar veriyor fark ediyor mu ben hollandada yasiyorum ve pek aciklama yapmiyorlar ondan metakimdan soruyorum yani..
benimde ohss riski sebebiyle embriyolarım dondurulacak(yarın merkezden son bilgiyi verecekler.)daha önceki denemelerinizde taze transfer mi yapıldı?Arkadaşlar dün dondurulmuş 2 embriyom transfer edildi. İnş. Güzel haberi almam için 2 gün bitti geriye kaldı 8 gün... Bu 3. Denemem Rabbim herkesin yüzünü güldürür inş...
Himmm simdi anladim cnm.cok tesekkurler pekk sana birsey daha sorucam.canim carsamba gunu benim yumurtalar toplandi ve cumartesi yani yarin transfer yapilicak.bu 3. Gun mu 4. Gun mu oluyor caesamba sabah 9 da aldirdim yarin 12 de transfer3. Gun embriyosu hucre sayili olur internetten detayli bulabilirsiniz genelde 8 hucreli..5.gun embriyosu ise blast olur...
Canim allah yardimcin olsun eee o zaman yarin senin de transferin olmayacak mi oyleyse birlikte transfer olmus olacagiz birlikte gun sayariz artikkızlar yarın bizim için önemli.merkezden son durum bildirilecek ve dondurulmuş sayısı belli olacak.çok heyecanlıyım.inşallah sayısı fazla olur.yarın 5.günleri embriyoların.
Ohss nedir cnm sizlerden vok sey ogreniyorum allah razi olsun..benimde ohss riski sebebiyle embriyolarım dondurulacak(yarın merkezden son bilgiyi verecekler.)daha önceki denemelerinizde taze transfer mi yapıldı?
benimde ohss riski sebebiyle embriyolarım dondurulacak(yarın merkezden son bilgiyi verecekler.)daha önceki denemelerinizde taze transfer mi yapıldı?
ignelerden dolayi yumurtalari asiri uyarilmasi sonucu opu sonrasi vucudun su toplamasi.benim 26 yumurtam toplandi ve pkoluyum.risk olmasin diye dondurulma karari alindi.benim transferim sonra olcak.Ohss nedir cnm sizlerden vok sey ogreniyorum allah razi olsun..
dondurulmuslari da cok bekletmeyin yazio bazi yerlerde.ben de kasimda dusunuom1 tanesi taze 1 tanesi dondurulmuştu. Başarı oranı yüksek olduğundan bu sefer taze istemedim 2 ay önce dondurttum.
Haydi bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerle arkadaşımGunaydin yoldaslarim ☺ dua edin bebisimi almaya gidiyorum transferim bugun olacak insallah rabbim herkesin gonlune gore versin cok amiiiin
Sanirim transfer gerceklesti hayirli olsun :) yum toplama gunu sayilmiyor..bugun 3.gunu yani 3.gun embriyosu senin kuzu:))Himmm simdi anladim cnm.cok tesekkurler pekk sana birsey daha sorucam.canim carsamba gunu benim yumurtalar toplandi ve cumartesi yani yarin transfer yapilicak.bu 3. Gun mu 4. Gun mu oluyor caesamba sabah 9 da aldirdim yarin 12 de transfer
Sagol cnm cok tesekkurler hepinjze insallah hepimiz cok guzel haberlerle geri donecegiz buraya buarada 9 taneydi ya embryo bir tanesi transfer edildi bir tanesi olmek uzere dedi yani 7 tane kaldi simdiSanirim transfer gerceklesti hayirli olsun :) yum toplama gunu sayilmiyor..bugun 3.gunu yani 3.gun embriyosu senin kuzu:))
Hayırlı olsun cnm inşallah hayırlı haberler alırsın nerde yaptırdın tüp bebekSagol cnm cok tesekkurler hepinjze insallah hepimiz cok guzel haberlerle geri donecegiz buraya buarada 9 taneydi ya embryo bir tanesi transfer edildi bir tanesi olmek uzere dedi yani 7 tane kaldi simdi
cnm dr. mu 1 istedi sen mi 1 istedin.bu arada insallah guzel haberlerini aliriz..Sagol cnm cok tesekkurler hepinjze insallah hepimiz cok guzel haberlerle geri donecegiz buraya buarada 9 taneydi ya embryo bir tanesi transfer edildi bir tanesi olmek uzere dedi yani 7 tane kaldi simdi
Yok canim uzak bize ya belki ankara olabilir[/QUOTE][QUOoceanshine_, post: 42556933, member: 327385"]sorununuz nedir?ankara ya da istanbulda tedavi olma sansiniz yok mu?