Aşılama 2015 eylül yada ekimde aşılama yaptıracaklar toplansın

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ay umarım onlar gelişir de emeklerin boşa çıkmaz. Puregon kullandım ben 50lik aslında 75?le başlıyolarmış ama benim hormonlatım kistlerim sağolsunlar onlar yüzünden 50 ile başlamak zorunda kaldık çarşambayı beklyrm bende. Bi gelişme olduğunda yazarsanız sevinirim

İnşallah üçüncüde tutar:) benim merak ettiğim bişey daha var aşılama fiyatları çok değişklenlk gösteriyor siznkiler kaça oldu bir ve ikinciler?

inşallah canım bakalım benimde çarşamba belli olacak, tmm canım haber veririm hakkımızda hayırlısı olsun, bende merional 75 lik kullanıyorum bakalım ne olacak..

ben cerrahpaşada yaptırdım ılk asılamamı.ılk asılamada 122 tl profesor ucretı, 33 tl. işlemde kullanılacak ince uçlu kanül aldım,ilaçlar için de 50 tl. ödedim. ilaçlar 2 kutu 75 lik menogon ve ovitrelle.

2. asılamam persembe ya da cuma olacak, 2. asılama için yine 122 tl. hoca ucreti,300 tl ilaçlara ödedım. ılaçlarımı hep cıkardıgım raporla aldım. bı kısmını devlet odedı,bı kısmını ben odedım. 2. asılamadakı ilaçlarım; göbekten 75lik gonal f , kalçadan 75lik menogon ve ovitrelle.

bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz
merhaba adetin ikinci yada üçüncü günü gidiyosuunuz doktorunuza o size uygun dozajda iğne veriyor genelkde 10 günlük oluyo bu iğneler ve karından yapılıyo acısı olmuyor kendiniz yapıyrsnz. bu arada dr sizi takibe alıyo . yumurtalar 18 mm civarı olduğunda drun söylediği saatte çatlatma iğnesi olunuyor.ve 36 saat sonrasında aşılama gerçeklerşiyor
iğneler 200
çetlatma iğnesi 70
aşılama 200 civarı bişey tutuyor
aşılamanın tutması ise %20

ben cerrahpaşada yaptırdım. profesor yaptı benım asılamamı. ılk asılamada 122 tl muayene ucretı odedım,ışlemde kullanılan ınce uclu bı malzeme aldım,ona da 33 tl odedım,ilaçlara da 50 tl odedım (2 kutu 75lik menogon, 1 kutu ovıtrelle catlatma ıgnesı) asılamaya ek ucret vermedım.toplam 205 tl odedım,asılamamı oldum. ozellerde daha fazla tutuyor asılama masrafları sanırım. ben tup bebek raporu ıstedıgım ıcın unıversıtede yaptırdım,devlettekı hakkımdan yararlandım.

Arkadaşlar aşılama işleminde e2 belirli aralıklarla bakıldımı benim aşılamam da bakılmadı ve bir yazıda 100 altında ise aşılama denememeli okudum yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…