Aşılama 2015 eylül yada ekimde aşılama yaptıracaklar toplansın

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

matsiyahoje

bir insan 🤷‍♀️
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
8.708
8.197
Arkadaşlar merhaba eşimde morfoloji bozukluğu sebebiyle 1 senedir çocuğumuz olmuyor.
biz de sonunda aşılamaya karar verdik eylülde yaptıralım dedik en erken o zaman müsaitiz.
o vakte kadar da hazırlanırız kilo veririz dedik. Eylülde aşılama yaptırmak için şimdiden doktora gitmek gerekir mi acaba. Öyleyse bu ay gidemeyeceğimiz için ekime de kalabilir.birbirimize yardım edelim destek olalım arkadaşlar

Kızlar merhaba.Ben Haziran aşılamasi ile hamile kaldım.2. Asilamamdi.Geçtiğiniz süreçlerden geçen biri olarak size nacizane birkaç tavsiyede bulunmak isterim.
Bal-çörekotu karışımını haziranda ilk kez denedim ve yararını gördüğüme inanıyorum.Yumurtam 1 taneydi normalde ama aşılama sonrası 1 tane daha oluşmuş,ikiz oldu.Yumurta yapımına yardim ettigiNi düşünüyorum.
İlk aşılama da bana idrara sıkışık ol demediler,ikincisinde öyleydim.İdrara sıkışık olunca aklın orda olduğu için işlem sırasında kendiNi kasmıyorsun.Bu yönden artışı olabilir.
Şimdiden folik asit kullanın,ben düzenli kullanmadim.
Ve en önemlisi...Gebe kalmadan önce mutlaka kan ve idrar tahlili yaptırın.Tiroid önemli,tsh in 2,5 altında olması lazım..Ayrıca toksoplazma,rubella ve cmv virüslerine karşı bagisikligiNiz olup olmadığını öğrenin.Çiğ etten(salam,sosis,kıyma) uzak durun.
Bilgiçlik yaptigiMi düşünmezsiniz umarım,malesef basa gelmeyince anlaşılmıyor.Şimdiden hepinize sans diliyorum,inşallah eylül ya da ekim de hayırlı haberler alırsınız

Canımm çok güzel yazöışsın teşekkür ederim estağfurullah bilgiçlik ne demek çok faydalı bilgiler bunlar. İnşallah bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın bi kız bi erkek olsun inşallah:) ve darısı başımıza tabi

Amin canım inşallah..Allah bu güzel duyguyu inşallah en yakin zamanda sizlere de nasip eder.

Selam kızlar, sizlere umut olayım sana inşallah.
Kısaca anlatıyım 6 ay çocuk olmadı. sonra doktora gittik eşimde tek taraflı 1.derece varikosel vardı.
sperm sayısı iyiydi hızı eh diyelim morfoloji 1 di. bi doktor hayatta çocuğunuz olmaz tüp bebek yaptırın dedi paramız yoktu başka doktora gittik olur sen sıkma canını dedi. ama sıkmamak elde mi.eşime keçiboynuzu kürü yaptık bir ay sonrada proxed ve evicap kullanımaya başladı. 6 aydır kullanıyo. ben stresten pko oldum çok üzüldüm çok ağladım. ama bugün yani 14 aylık bekleyişten sonra adetim 4 gün geçti ve testte çift çizgiyi gördüm. Bu adetle doktora gidip aşılama yada tüp bebek için hazırlıklara başlayacaktık. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Daha kan vermedim doktora da gitmedim siz de bana dua edin bebeğim benimle olsun.

Slm kızlar bende ilk aşılamami denicem tedavi için yarın doktora gidicem.adetimin 3. Günü yarin.nasıl bir süreç olcak tecrübelerinizi paylasrmisiniz

Bebeğiniz hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. En güzel şey mucizelere inanmak. Rabbimden ümit kesilmezmiş. İnş. Allahım bizlerede güzel haberler duymayı nasip eder. Sizlerden bol bol dua istiyoruz bizim için. Bende Eylülde aşılamaya başlayacağım. Dr Günseli hnmla görüştüm.Mucizemiz bizide çok bekletmeden süpriz yapar inş. Böyle güzel haberler duydukça çok mutlu oluyor umut doluyorum. Gerçekten çok zor bir süreç. Bu süreçte Allah herkezin yardımcısı olsun.

Dualarım seninle canım bakarsın benim gibi aşılamaya gerek kalmadan kavuşursun mucizene. Her gün dua ediyorum Allah isteyen herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Aşılama öncesi ve sonrası stres yapmamak çok önemli rahat ol canım birgün mutlaka gelecek bebeğin

Çok teşekkür ederim. Hayırlısı diyorum hakkımızda. Hislerime her zaman gğvenmişimdir sanki bu kez olacak gibi hissediyorum. O yüzden içim rahat ve daha sakinim. Çok kısa zaman içerisinde mucizeme kavuşacağım inşallah. Allahım bu güzel duyguyu yaşamayı isteyen herkese yaşamayı nasip etsin. Tek duam bu.

Aminn canım.

Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Kızlar herkese meraba bu ay inşallah aşılama yaptircaklar arasındayim yarın doktora gidicem hormon tahlili felan olur heralde bide ballı corekbotu nasıl yapılır ki ezicekmiyiz cörek otunu acaba Allahım inşallah bu ay nasip eder de gelir minigimiz siz neler yapıyorsunuz basladinizmi ilaç felan kullanmaya

Tatlım hayırlı oldu gebislerin ballı corekbotu otu karışımını nasıl yaptın anlatır misin bide asılmadan sonra sattinmi kaç gün yaygın yada normal hayatına devam mi ettin

Canım hakkında hayırlısı olsun, inşallah hayırlı haberlerini alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…