Aşılama 2015 eylül yada ekimde aşılama yaptıracaklar toplansın

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminnn inşallah... İlkinden deneyimliyim ya sanırım oyüzden rahatım bakalım sonucundan haber ver mutlaka
tmm canım haber veririm benim aşılama önümüzdeki ayın 1 i yada 2 sine denk gelir heralde benim hesabıma göre :) haftaya iğnelere başlarsam, benimde 2. olacak onun için bende şimdilik rahatım :)
inşallah pozitif çıkar canım sen cuma günü tekrar yaptır eger pozitif çıkarsa adet olmazsan

bugün 2. aşılamaya start verdik kızlar ve göbegimden ilk iğnemi yaptırdım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)

Ama bayrama denk gelcek canm nasıl olcak normalde benimde dün baslamam lazımdı 2. Ye ama bayram tatiline denk geliyo DİE erteledik
evet cnm bende erteleriz diye bekliuordum ama doktorum öyle bişey demedi hatta pazartesi 8.30 da gel ben tüp bebekde olacam oraya gel dedi bakalım ne olacak :) ama benim hesabıma göre bayram sonu pazatesi yapılır heraldee aşılamam :) senin özel hastanemiydi canım?

Arkadaslar aranıza yeni katıldım uyuyamiyorum cuma günü ilk aşılamam yapıldı zaman geçmek bilmiyor

Hoşgeldın canım stres yapmamaya calıs bılıyorum zor ama yınede dene bebegının senınle oldgunu dusun hısset gelecek Allah'ın ıznıyle Rabbım hayırlı kılsın

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar yazıları okuyunca uyku tutmadi bende yazayım istedim. adetimin 3,günündeyim ve puregona başladım haftayada aşılama yapabiliriz dedi doktorum. ilk aşılama olacak... daha önceden aşılama yapan arkadaşlarım dinlenme süreci nasıl oluyo yani kaç gün evde olmak gerekiyo öğretmenimde tamda okulların açıldığı haftaya denk geliyo, kafam karıştı :110:

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar yazıları okuyunca uyku tutmadi bende yazayım istedim. adetimin 3,günündeyim ve puregona başladım haftayada aşılama yapabiliriz dedi doktorum. ilk aşılama olacak... daha önceden aşılama yapan arkadaşlarım dinlenme süreci nasıl oluyo yani kaç gün evde olmak gerekiyo öğretmenimde tamda okulların açıldığı haftaya denk geliyo, kafam karıştı :110:
bn ilkinde 2 gün hiç kalkmadan hattım sonrasında da çok dikkatliydim tutmadı 2. de ise ilk gün yatabildim sonra maalesef çalışmam lazımdı ama buda tutmadı şimdi 3. e başlıcam sanırım bunda izin alıp hep yatayım diyorum :) ilk hafta önemli demişti doktorum yatmaya gerek yok ama ağır işlerden uzak dur demişti cnm

Slm kızlar ben de bugun ilk iğnesi vurdum (puregon 75) umarım cok fazla yumurtlama da asilama iptal olmaz. Aşılama olmadan olsun çok istedim ama olmadı. Yaşım 35 ve 1 yıldan fazla deniyorum. Benim tüm hormonlar iyi ama eşimin Morfolojisi ve hızlı spermi % 3 sanırım ondan olmuyo. Inşallah asilama bi işe yarar..

mrb canım bence hiç stres yapma bende ilk aşılamamda hep yattım ayaga kalktıgımda da kendimi yormamaya çalıştım ama olmadı bu seferde çok rahatım gayet sakin stressiz bende kursa gidiyorum sadece ilk yapıldıgı gün belki yatarım sonrasında hiç yatmayı düşünmüyorum, bugün 6. iğnemi yaptırdım çok şükür ilk aşılamama göre iyi sayıda yumurtam var ilk aşılamamda sadece 1 tane gelişmişti bence bu sefer stres yapmadıgımdan da yumurtalarım etki gösterdi...

mrb canım bence hiç stres yapma bende ilk aşılamamda hep yattım ayaga kalktıgımda da kendimi yormamaya çalıştım ama olmadı bu seferde çok rahatım gayet sakin stressiz bende kursa gidiyorum sadece ilk yapıldıgı gün belki yatarım sonrasında hiç yatmayı düşünmüyorum, bugün 6. iğnemi yaptırdım çok şükür ilk aşılamama göre iyi sayıda yumurtam var ilk aşılamamda sadece 1 tane gelişmişti bence bu sefer stres yapmadıgımdan da yumurtalarım etki gösterdi...

Bugun adette 9. iğnede 6.günüm doktrm iki tane 13milimlik yumurta oluştğnu söyledi .çarşmba da çatltma iğnesi , iyi mi sizce

bence çok iyi canım benim dün adette 11. gün iğnede 9. iğneydi yumurtalarımı dün ölçtürdüm 11.5 du, aslında geçen pazartesi 9 mm; 8.5 mm 4 tane vardı onları atmış rahmim kendimde hissettim, şimdiki yumurtalarım da ufaklar büyümüş çarşamba yine gidecem inşallah bu sefer bişey olmaz, çarşambaya kadar iğneye devam edicem :KK43: dün çok moralim bozuldu bende pazartesi aşılamam yapılır diye bekliyordum :KK43:

X