Aşılama 2015 eylül yada ekimde aşılama yaptıracaklar toplansın

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Pâzartesi sağlık ocağında ignelerimi yazdrmistim.muayane oluyo 10 gün kontrol oluyo deglmi çarşamba iğne yazdrcam yine gtmisken kan verim diyorum.buzmaan kadar hep bi umut vardı icimde.aşılama oldum hiç olcak gbi gelmiyo.bide doktor şans az dedi moralm bozuldu ondan mi ne :KK43:
10. Cok erken bence benmki 15. Gunu 73 cikti

Asilama sansi dusuk ama belli olmaz ben ilkinde cok umutsuzdm ama tutmustu

Kahve lekemi oldu canim sende bende ilkdefa oluuor sancmda var adet olacak gibi korkuyorm bende aspirin kullaniuorm igneye yarin baslayacgm
Aynen canm ilkgun pembeydi ikinci gün kahve .aşılama günü başladım coraspini kesip sende başla canm.ben tramboz gecrdim pıhtı atti.hamile kalırsam 9 ay devamlı kullanicam

Aynen canm ilkgun pembeydi ikinci gün kahve .aşılama günü başladım coraspini kesip sende başla canm.ben tramboz gecrdim pıhtı atti.hamile kalırsam 9 ay devamlı kullanicam
Bende 2 dusuk yaptim testlerde homizigot mutasyon cikti 2 gende ve plt yuksek cikiyor benmde kullanmam lazim canm bende ilkgun bisey yoktu aksam iliski oldu simdi tuvalette pecetede gordum cok korkuyorm bisey olur diue

Bende 2 dusuk yaptim testlerde homizigot mutasyon cikti 2 gende ve plt yuksek cikiyor benmde kullanmam lazim
Bende 2 dusuk yaptim testlerde homizigot mutasyon cikti 2 gende ve plt yuksek cikiyor benmde kullanmam lazim canm bende ilkgun bisey yoktu aksam iliski oldu simdi tuvalette pecetede gordum cok korkuyorm bisey olur diue
dikkat et benmde genlerde çıktı yolculukta tıkandı damar .bu hormon lclalclari dogum kontrol hapları pihti riski tasitasiyan en buyuk şeylerden biri genetik yatkınlığı olanlarda özellikle.

Bende bugün kan verdim sağlık ocağında.yarın cikiyormus sonuc :KK43: 10. Gün vermiş oldum kanı ama çıkar heralde dimi düşükte degerde olsa

Bende dün 2. aşılamamı oldum arkadaşlar. keşke 2 gün daha bekleseydin ama inşallah güzel haberlerini alırız cnm yaa

X