- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- Konu Sahibi matsiyahoje
1,5-2 ay olmuştur çekileli Allaha şükür bi sorun çıkmadıNe kadar oldu canım cektireli. bi sorun çıktı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1,5-2 ay olmuştur çekileli Allaha şükür bi sorun çıkmadıNe kadar oldu canım cektireli. bi sorun çıktı mı
1,5-2 ay olmuştur çekileli Allaha şükür bi sorun çıkmadı
Amin. Allahım tüm isteyenlere güzel haberler almayı nasip etsin inçallahİnşallah yakın zamanda güzel haberler alırsın
Carsambami yaprirdin canim bende pâzartesi yaptrdim ilk aşılama.zaman gecmiyoBende 2 gun once 3, asilamami oldum insallah tutmustur
Yok canim persembe cunrt girdik ya ondan 2 gun dedim benim 3. Asilamam ilk asilamam tuttu dustu 2. Asilamam tutmadi bu 3. İnsalah tutar seninde beninde beklemek cok zorCarsambami yaprirdin canim bende pâzartesi yaptrdim ilk aşılama.zaman gecmiyo
3 gün var aramızda.tutmusta ilkinde ama hayırlısı boyleymis demekki canm.ben 3 senelik evliyim 1.5 sene oldu korunmayı birakali olmuyo birkez klomenle yumurta takibi yapıldı oda kist yaptı 4 ay onu bekledim kuculunce bu ay denedik.sebepsiz hsg bile cektrdim herşey normal ama olmuyo canm.oyuzden asilamaayada%10 şans verdi.nerdensin burada.ignemi kullandım kaç yumurta oluşmuştu .Yok canim persembe cunrt girdik ya ondan 2 gun dedim benim 3. Asilamam ilk asilamam tuttu dustu 2. Asilamam tutmadi bu 3. İnsalah tutar seninde beninde beklemek cok zor
Ben famera DİE bi ilaç kullandım 5gün.solda 1 folikul olustu 18.5 mm ulaştığında bir gün sonra catlatma.iğnesi verdi 36 saat sonra aşılama oldum.(adetimin 13. Günü)aşılama günü yumurta duruyordu hala catlamasti.yinemi kist olcak ne :s3 gün var aramızda.tutmusta ilkinde ama hayırlısı boyleymis demekki canm.ben 3 senelik evliyim 1.5 sene oldu korunmayı birakali olmuyo birkez klomenle yumurta takibi yapıldı oda kist yaptı 4 ay onu bekledim kuculunce bu ay denedik.sebepsiz hsg bile cektrdim herşey normal ama olmuyo canm.oyuzden asilamaayada%10 şans verdi.nerdensin burada.ignemi kullandım kaç yumurta oluşmuştu .
Hepsinsede puregon 300 igne kullandi asilamalarinn canm3 gün var aramızda.tutmusta ilkinde ama hayırlısı boyleymis demekki canm.ben 3 senelik evliyim 1.5 sene oldu korunmayı birakali olmuyo birkez klomenle yumurta takibi yapıldı oda kist yaptı 4 ay onu bekledim kuculunce bu ay denedik.sebepsiz hsg bile cektrdim herşey normal ama olmuyo canm.oyuzden asilamaayada%10 şans verdi.nerdensin burada.ignemi kullandım kaç yumurta oluşmuştu .
İgneye ragmen catlamadini nereden anladin cann catlamdigini onceki tedavideBen famera DİE bi ilaç kullandım 5gün.solda 1 folikul olustu 18.5 mm ulaştığında bir gün sonra catlatma.iğnesi verdi 36 saat sonra aşılama oldum.(adetimin 13. Günü)aşılama günü yumurta duruyordu hala catlamasti.yinemi kist olcak ne :s
İgneye rağmen catlamadi işte hastanelik oldum adet oldugumda yumurta catlamamis 35 mm olmuş kistlesmisti buay 12 mm di aşılama denedik küçük bisorun olmaz dediİgneye ragmen catlamadini nereden anladin cann catlamdigini onceki tedavide
Bende tek yumurta DİE uzuluyodum canm demekki önemli olan sayı deglmis senn 1 tutmuş 5 tutmamışHepsinsede puregon 300 igne kullandi asilamalarinn canm
İlkinde tek yunyrtayla asilama oldum
2. De 5 yumurtayla
Bundada sagda 22 solda 15 ve 16 mm gelisti
Test nezmn yapmayı dysunuyodum sen deneyimlisin nezmn bakmiatin oncekilerdeHepsinsede puregon 300 igne kullandi asilamalarinn canm
İlkinde tek yunyrtayla asilama oldum
2. De 5 yumurtayla
Bundada sagda 22 solda 15 ve 16 mm gelisti
15. Gun ilkindeTest nezmn
Test nezmn yapmayı dysunuyodum sen deneyimlisin nezmn bakmiatin oncekilerde
Aynen dr kalitesi onemli dedi sayisi degil takma benden kahverwngi leke geldi simdi ve yumurtlama akintisina benzer akintim var ne oluyor anlamiuormBende tek yumurta DİE uzuluyodum canm demekki önemli olan sayı deglmis senn 1 tutmuş 5 tutmamış
Benimde ilk iki gün olmustu anlamadım kan sulandırıcı oluyorum ondan diye dusundum kesildiAynen dr kalitesi onemli dedi sayisi degil takma benden kahverwngi leke geldi simdi ve yumurtlama akintisina benzer akintim var ne oluyor anlamiuorm
Kahve lekemi oldu canim sende bende ilkdefa oluuor sancmda var adet olacak gibi korkuyorm bende aspirin kullaniuorm igneye yarin baslayacgmBenimde ilk iki gün olmustu anlamadım kan sulandırıcı oluyorum ondan diye dusundum kesildi