Aşılama 2015 eylül yada ekimde aşılama yaptıracaklar toplansın

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Carsambami yaprirdin canim bende pâzartesi yaptrdim ilk aşılama.zaman gecmiyo :KK43:
Yok canim persembe cunrt girdik ya ondan 2 gun dedim benim 3. Asilamam ilk asilamam tuttu dustu 2. Asilamam tutmadi bu 3. İnsalah tutar seninde beninde beklemek cok zor

Yok canim persembe cunrt girdik ya ondan 2 gun dedim benim 3. Asilamam ilk asilamam tuttu dustu 2. Asilamam tutmadi bu 3. İnsalah tutar seninde beninde beklemek cok zor
3 gün var aramızda.tutmusta ilkinde ama hayırlısı boyleymis demekki canm.ben 3 senelik evliyim 1.5 sene oldu korunmayı birakali olmuyo birkez klomenle yumurta takibi yapıldı oda kist yaptı 4 ay onu bekledim kuculunce bu ay denedik.sebepsiz hsg bile cektrdim herşey normal ama olmuyo canm.oyuzden asilamaayada%10 şans verdi.nerdensin burada.ignemi kullandım kaç yumurta oluşmuştu .

3 gün var aramızda.tutmusta ilkinde ama hayırlısı boyleymis demekki canm.ben 3 senelik evliyim 1.5 sene oldu korunmayı birakali olmuyo birkez klomenle yumurta takibi yapıldı oda kist yaptı 4 ay onu bekledim kuculunce bu ay denedik.sebepsiz hsg bile cektrdim herşey normal ama olmuyo canm.oyuzden asilamaayada%10 şans verdi.nerdensin burada.ignemi kullandım kaç yumurta oluşmuştu .
Ben famera DİE bi ilaç kullandım 5gün.solda 1 folikul olustu 18.5 mm ulaştığında bir gün sonra catlatma.iğnesi verdi 36 saat sonra aşılama oldum.(adetimin 13. Günü)aşılama günü yumurta duruyordu hala catlamasti.yinemi kist olcak ne :s

Hepsinsede puregon 300 igne kullandi asilamalarinn canm
İlkinde tek yunyrtayla asilama oldum
2. De 5 yumurtayla
Bundada sagda 22 solda 15 ve 16 mm gelisti

Ben famera DİE bi ilaç kullandım 5gün.solda 1 folikul olustu 18.5 mm ulaştığında bir gün sonra catlatma.iğnesi verdi 36 saat sonra aşılama oldum.(adetimin 13. Günü)aşılama günü yumurta duruyordu hala catlamasti.yinemi kist olcak ne :s
İgneye ragmen catlamadini nereden anladin cann catlamdigini onceki tedavide

Bende tek yumurta DİE uzuluyodum canm demekki önemli olan sayı deglmis senn 1 tutmuş 5 tutmamış
Aynen dr kalitesi onemli dedi sayisi degil takma benden kahverwngi leke geldi simdi ve yumurtlama akintisina benzer akintim var ne oluyor anlamiuorm

Pâzartesi sağlık ocağında ignelerimi yazdrmistim.muayane oluyo 10 gün kontrol oluyo deglmi çarşamba iğne yazdrcam yine gtmisken kan verim diyorum.buzmaan kadar hep bi umut vardı icimde.aşılama oldum hiç olcak gbi gelmiyo.bide doktor şans az dedi moralm bozuldu ondan mi ne :KK43:

Benimde ilk iki gün olmustu anlamadım kan sulandırıcı oluyorum ondan diye dusundum kesildi
Kahve lekemi oldu canim sende bende ilkdefa oluuor sancmda var adet olacak gibi korkuyorm bende aspirin kullaniuorm igneye yarin baslayacgm

X