- 5 Mart 2015
- 806
- 372
evet begendim bunu canim sana da cok yakisacaktir eminim boy kac bu arada
Istanbuldaysan kagithanede bi yer var eski ISKI subesinin karsinda adL urunleri var orda ben daha once giremedim hic ama onunden cok gectim hep girmek istedim ama arabayi suren ben olmayincaabenim boyum mu canım 1.71 adl nin miş gidip bir bakmak lazım
Istanbuldaysan kagithanede bi yer var eski ISKI subesinin karsinda adL urunleri var orda ben daha once giremedim hic ama onunden cok gectim hep girmek istedim ama arabayi suren ben olmayincaa
yaa işte istanbul da değilim canım ankaradayım ben malesef , istanbuldaki kadar bol çeşit yok burada çok acı ,sende istanbuldasın ama arada arabayı kaçırman gerek sanırım
kiz yok benim nisanlim suruo arabayi o da bilerek durmuo basina gelecegi bilio adam
hem eylül hem ağustos da gelin olcam katılayım aranıza hepinize selaamm :)
Hoşgeldinn, 40 gün 40 gece mi yapçan düğünü kızzhem eylül hem ağustos da gelin olcam katılayım aranıza hepinize selaamm :)
Günaydın canımAramiza hosgeldin canim
gunaydinlarbu gun cuma yarin tatil
Yook
Günaydın şekerimm
YookNeden canım sen yaptırcan mı
Yapacam oyle seyleri seviorum ben nikah sekeri kina hediyeligi vs kina kesesi hatta isi abartip bunun satisini yapmaya karar verdik gorumcemle arastirma yapiyorum en cok hangi modeller gidiyor genel piyasa ne durumda
Güzel düşünmüşsün de, düğün üstü yapabilecek misinkiYapacam oyle seyleri seviorum ben nikah sekeri kina hediyeligi vs kina kesesi hatta isi abartip bunun satisini yapmaya karar verdik gorumcemle arastirma yapiyorum en cok hangi modeller gidiyor genel piyasa ne durumda
ben yapıcaktım canım şimdiki nikahta yapamam ama eylülde kesin yaparım gelen misafirlere hediye veririm sen ne yapmayı düşünüyorsun
Güzel düşünmüşsün de, düğün üstü yapabilecek misinki
Kendin için yaparsın canım da satış için diyorum zor olmaz mı şu zamanCanim gorumcem de yardim edecek ayni zamanda nisanlimda sen yap bende yardim ederim dedi