2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Istanbuldaysan kagithanede bi yer var eski ISKI subesinin karsinda adL urunleri var orda ben daha once giremedim hic ama onunden cok gectim hep girmek istedim ama arabayi suren ben olmayincaa

yaa işte istanbul da değilim canım ankaradayım ben malesef , istanbuldaki kadar bol çeşit yok burada çok acı ,sende istanbuldasın ama arada arabayı kaçırman gerek sanırım

Yapacam oyle seyleri seviorum ben nikah sekeri kina hediyeligi vs kina kesesi hatta isi abartip bunun satisini yapmaya karar verdik gorumcemle arastirma yapiyorum en cok hangi modeller gidiyor genel piyasa ne durumda

ben yapıcaktım canım şimdiki nikahta yapamam ama eylülde kesin yaparım gelen misafirlere hediye veririm sen ne yapmayı düşünüyorsun

Yapacam oyle seyleri seviorum ben nikah sekeri kina hediyeligi vs kina kesesi hatta isi abartip bunun satisini yapmaya karar verdik gorumcemle arastirma yapiyorum en cok hangi modeller gidiyor genel piyasa ne durumda
Güzel düşünmüşsün de, düğün üstü yapabilecek misinki

ben yapıcaktım canım şimdiki nikahta yapamam ama eylülde kesin yaparım gelen misafirlere hediye veririm sen ne yapmayı düşünüyorsun

Aklimda bir kac birsey olusturdum fotolaryinca gonderirim bi kac tane ornekte aldim telefonumda ogle arasi yuklerim

Güzel düşünmüşsün de, düğün üstü yapabilecek misinki

Canim gorumcem de yardim edecek ayni zamanda nisanlimda sen yap bende yardim ederim dedi

Canim gorumcem de yardim edecek ayni zamanda nisanlimda sen yap bende yardim ederim dedi
Kendin için yaparsın canım da satış için diyorum zor olmaz mı şu zaman
Nişanlın da hevesli herhalde böyle şeylere yardım ederim demiş ne güzel bizimki yaptığımı da beğenmez Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…