2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

benim evim kira olacağı için bu ay bakmaya başlayacağız

Cnm benimkide kira ama bes senedir nisanlim orda oturuyormus degistirmeyecegiz boya vs bide masallah baya pis kullanmislar arinmasi biraz zaman alacak hazir evlenioruz diye evi yenileyip ev sahibine yansitiyoruz

Sende hoşgeldin cilek18
Tünaydın hepinize
Bende kirada oturacağım bende baktım ev hemde daha geçen ay bu ay bitecek işi inşallah

Cnm benimkide kira ama bes senedir nisanlim orda oturuyormus degistirmeyecegiz boya vs bide masallah baya pis kullanmislar arinmasi biraz zaman alacak hazir evlenioruz diye evi yenileyip ev sahibine yansitiyoruz
en azından bulunmuş bir ev şanlısın
Sende hoşgeldin cilek18
Tünaydın hepinize
Bende kirada oturacağım bende baktım ev hemde daha geçen ay bu ay bitecek işi inşallah
bana sanki ev bakmak için erken geldi önümüzdeki ay düşünüyoruz biz ama geçmi ki

bana sanki ev bakmak için erken geldi önümüzdeki ay düşünüyoruz biz ama geçmi ki
valla oturduğun yere bağlı ben istanbuldayım ve kendi istediğim gibi ev bulmak çok zor bir sürü ev var ama ya pahalı ya eski ya da kutu gibi ben şanslıyım o konuda nişanlımın akrabasının evini tutucaz yeni yapılıyo bina bizde görüştük hemen

evet canım çok şanslısın
bende istanbuldayım ve hem kiralık ev yok kadar az yani yeni olarak hemde çok pahalı

ne guzel yeni eve gelin gidiyorsun :) birde benim evi gorsen yerler cok kotuydu mineflomu ne kapliymis nisanlimin eski esyalari cikartirken yirtildi hepsii oyle olunca tum eve bastan mineflo yaptiricaz... mutfak dolaplari desen ici seni disi beni yakar yerler yapilacak neyseki ama dolaplara care yok oyle kullanacagim

Herşey maddiyata bakıyo işte.. dolapları da ilerde değiştirirsiniz artık veya hiç değiştirmeye gerek kalmadan kendi evinizi alırsnız diyeyim

inşallah ileride gönlüne göre bir ev bulursun canım şimdi en önemli şey huzurunuz bozulmasın
Malesef öyle bizimde şansa oldu valla inşallah seninde karşına bi yerden çıkar böyle bi ev
aminnnn canım inşallah

davetiye bakıyor musunuz kızlar yoksa o da mı erken

inşallah ileride gönlüne göre bir ev bulursun canım şimdi en önemli şey huzurunuz bozulmasın

aminnnn canım inşallah

davetiye bakıyor musunuz kızlar yoksa o da mı erken

Bakiyor gibi yapirorum benim ev telasesi daha onemli sanki :) eve tasindiktan sonra o isleri yapacagim sanirim ama cok sade ve sik olsun istiyorum eltim gelin damatli olanlardan yaptirmis o da hostu size fikir olabilir

Ben seçtim davetiyemi dün konuştukta bu hafta gidip baskıya verelim diyoruz kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…