bizden başka kimse yok galibaNikah tarihim aslinda 13.09.2015 gunduz olacak ins
bizden başka kimse yok galiba
Hosgeldin cnmsenin dugun ne zaman
günaydın kızlar hoşgeldiniz aramızahayırlı olsun tarihleriniz
günaydın kızlar hoşgeldiniz aramızahayırlı olsun tarihleriniz
Aramizda bir gun varmis..günaydınlar hoşbulduk
12 eylül
benim evim kira olacağı için bu ay bakmaya başlayacağızHosbulduk canim
Aramizda bir gun varmis..
Nasil gidiyor hazirliklar ben ev tadilat tasima telasesindeyimsonrasinda esyalar ceyizler gelecek bakalim
benim evim kira olacağı için bu ay bakmaya başlayacağız
en azından bulunmuş bir ev şanlısınCnm benimkide kiraama bes senedir nisanlim orda oturuyormus degistirmeyecegiz boya vs bide masallah baya pis kullanmislar arinmasi biraz zaman alacak hazir evlenioruz diye evi yenileyip ev sahibine yansitiyoruz
bana sanki ev bakmak için erken geldi önümüzdeki ay düşünüyoruz biz ama geçmi kiSende hoşgeldincilek18
Tünaydın hepinize
Bende kirada oturacağım bende baktım ev hemde daha geçen ay bu ay bitecek işi inşallah
valla oturduğun yere bağlı ben istanbuldayım ve kendi istediğim gibi ev bulmak çok zor bir sürü ev var ama ya pahalı ya eski ya da kutu gibibana sanki ev bakmak için erken geldi önümüzdeki ay düşünüyoruz biz ama geçmi ki
evet canım çok şanslısınvalla oturduğun yere bağlı ben istanbuldayım ve kendi istediğim gibi ev bulmak çok zor bir sürü ev var ama ya pahalı ya eski ya da kutu gibiben şanslıyım o konuda nişanlımın akrabasının evini tutucaz yeni yapılıyo bina bizde görüştük hemen
valla oturduğun yere bağlı ben istanbuldayım ve kendi istediğim gibi ev bulmak çok zor bir sürü ev var ama ya pahalı ya eski ya da kutu gibiben şanslıyım o konuda nişanlımın akrabasının evini tutucaz yeni yapılıyo bina bizde görüştük hemen
Malesef öyle bizimde şansa oldu valla inşallah seninde karşına bi yerden çıkar böyle bi evevet canım çok şanslısın
bende istanbuldayım ve hem kiralık ev yok kadar az yani yeni olarak hemde çok pahalı
Herşey maddiyata bakıyo işte.. dolapları da ilerde değiştirirsiniz artık veya hiç değiştirmeye gerek kalmadan kendi evinizi alırsnız diyeyimne guzel yeni eve gelin gidiyorsun :) birde benim evi gorsen yerler cok kotuydu mineflomu ne kapliymis nisanlimin eski esyalari cikartirken yirtildi hepsiioyle olunca tum eve bastan mineflo yaptiricaz... mutfak dolaplari desen ici seni disi beni yakar yerler yapilacak neyseki ama dolaplara care yok oyle kullanacagim
inşallah ileride gönlüne göre bir ev bulursun canımne guzel yeni eve gelin gidiyorsun :) birde benim evi gorsen yerler cok kotuydu mineflomu ne kapliymis nisanlimin eski esyalari cikartirken yirtildi hepsiioyle olunca tum eve bastan mineflo yaptiricaz... mutfak dolaplari desen ici seni disi beni yakar yerler yapilacak neyseki ama dolaplara care yok oyle kullanacagim
aminnnn canım inşallahMalesef öyle bizimde şansa oldu valla inşallah seninde karşına bi yerden çıkar böyle bi ev
inşallah ileride gönlüne göre bir ev bulursun canımşimdi en önemli şey huzurunuz bozulmasın
aminnnn canım inşallah
davetiye bakıyor musunuz kızlar yoksa o da mı erken
aynen bende sade ve şık istiyorum canımBakiyor gibi yapirorum benim ev telasesi daha onemli sanki :) eve tasindiktan sonra o isleri yapacagim sanirim ama cok sade ve sik olsun istiyorum eltim gelin damatli olanlardan yaptirmis o da hostu size fikir olabilir
Bende de gelin damat varBakiyor gibi yapirorum benim ev telasesi daha onemli sanki :) eve tasindiktan sonra o isleri yapacagim sanirim ama cok sade ve sik olsun istiyorum eltim gelin damatli olanlardan yaptirmis o da hostu size fikir olabilir