- 5 Mart 2015
- 806
- 372
BELEDİYE başkanıda kıysa nikah memuru olması lazımmış ya o yüzden dolayı saatte sıkıntı oluyormuş
Aaa öylemiymiş . Neyse canım işini halletmişsin sen önemli olan o :)
Ay nasıl yanii anlamadımDüğün öncesi nikah yapmaktan mı bahsediyosun
önemli olan evlenmek canım.ama o gün bende kasıyorum şimdidenkız nikahı düşünsene kasılmaktan eğlenceli olmaz yaa ha ama evlenmiş oluruz tabi
o nasıl oluyormuş yaa zaten belediye başkanı kıydıktan sonra memura ne gerek var ki ilk defa duydum
Hahaha ay Allahım5 i nikah kokteyl ya başkan geliyor düşünsene nikaha nikah kıyacak saygıdan oturamam ben
nikah memuru bulunuyor belediye başkanı bile kıyacak olsa herşeyi nikah memuru gösteriyormuş.
bakıcaz artık ya moralim bozuldu ama neyse
bozma moralini canım bizim burada sadece böylede olabilir yani sen genede bi araştır
yok canım ona kimse olmaz diyemez yani adı üstünde yıldırım bubende yıldırım nikahı kıyarım olmazsa onuda kıyamayız demezler heralde :)
Günaydın canım aminkızlar günaydın
Hayırlı cumalar
Allah sevdiceğimizi bize bağışlasın.
sanada günaydın canimherkese kocaman günaydınnn
yetişir ama yinede arada bak canımBir sorum var kızlarr sizcee temmuz sonu gibi gelinlik baksam yetişir miyimmm
yetişir ama yinede arada bak canım
Bakıyorum şu an bile de ama denemedim hiç gidip beğendiğim model üstümde nasıl durcak onu görmek lazım
Bakıyorum şu an bile de ama denemedim hiç gidip beğendiğim model üstümde nasıl durcak onu görmek lazım
Yok canım ya istanbuldayım ben ramazan girecek ya araya o yüzden bakmak istemiyorum çünkü ramazanda zayıflıyorum provalar sağlıksız olur diye düşünüyorumşuan senin için randevu alabilirim yani ankarada mıydın canım