2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

slm kızlar bizim de 12 eylül 2015 te düğünümüz aranıza katılayım dedimmmm
hoşgeldinnn hayırlısı olsun
benimde oje var oje cepte evet sabun mu yapsam diyorum şeffaf kutuya koysam yada ayna falan
sabun ben nişanda yapmıştım o yüzden tekrar yapmam ayna da sevmiyorum ama sen istersen bişey diyemem çevrene sor ne istersiniz diye anket yap

Bende aradım 4 mayısta başlıyo dediler, 5inde gittik 20sine yer kalmamıştı yani konuşurlarken duydum. sanki 4ünde gidenlerin hepsi 20 sine mi gün aldı torpil var torpiiilll

Bende aradım 4 mayısta başlıyo dediler, 5inde gittik 20sine yer kalmamıştı yani konuşurlarken duydum. sanki 4ünde gidenlerin hepsi 20 sine mi gün aldı torpil var torpiiilll
Kesinlikle var başka ihtimal yok

SELAM KIZLLLARRR :)))) bende haftaya evrak işini tamamlıcam tarihi aldık yoksa.inşallah bir terslik çıkmazsa tabi.ama belediyeci olamama rağmen zar zor yer bulabildik.

SELAM KIZLLLARRR :)))) bende haftaya evrak işini tamamlıcam tarihi aldık yoksa.inşallah bir terslik çıkmazsa tabi.ama belediyeci olamama rağmen zar zor yer bulabildik.
İşin içindeyken bile zor mu yer buldun . Durumlar fena yanii
O zaman torpil hakkında Sweetlifee a bilgi verebilirsin sen :)

canım torpil fln yok valla bizde de saatte sıkıntı oldu ama artık öyle olsun dedik mecbur..
Ay yok memura para vermekten bahsettim aslında . Olur mu diye merak ediyor. Benim de bilgim yok
Çok bereketli bir yıl vallahi evlen evlen bi hal olduk

canım valla bizim nikahı belediye başkanı kıyacak ona rağmen saatte yer yok diyorlar :)
Aa ne ilginçmiş o. Belediye başkanının nikah saati mi olurmuş Başka bi toplantısı bişeysi yoksa gelir yani. Başka nikahlarada eytişmeyecektir herhalde :)

torpili olan yaşadı.bizimde sevdicek gun bakıyor bakalim.

Aa ne ilginçmiş o. Belediye başkanının nikah saati mi olurmuş Başka bi toplantısı bişeysi yoksa gelir yani. Başka nikahlarada eytişmeyecektir herhalde :)

BELEDİYE başkanıda kıysa nikah memuru olması lazımmış ya o yüzden dolayı saatte sıkıntı oluyormuş

BELEDİYE başkanıda kıysa nikah memuru olması lazımmış ya o yüzden dolayı saatte sıkıntı oluyormuş
Aaa öylemiymiş . Neyse canım işini halletmişsin sen önemli olan o :)
kız nikahı düşünsene kasılmaktan eğlenceli olmaz yaa ha ama evlenmiş oluruz tabi
Ay nasıl yanii anlamadım Düğün öncesi nikah yapmaktan mı bahsediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…