hoşgeldinnn hayırlısı olsunslm kızlar bizim de 12 eylül 2015 te düğünümüz aranıza katılayım dedimmmm
sabun ben nişanda yapmıştım o yüzden tekrar yapmam ayna da sevmiyorum ama sen istersen bişey diyemem çevrene sor ne istersiniz diye anket yapbenimde oje var oje cepte evet sabun mu yapsam diyorum şeffaf kutuya koysam yada ayna falan
Bende aradım 4 mayısta başlıyo dediler, 5inde gittik 20sine yer kalmamıştı yani konuşurlarken duydum. sanki 4ünde gidenlerin hepsi 20 sine mi gün aldı torpil var torpiiilllYa işin komiği bizim belediye güya en erken 3,5 ay önce veriyordu. Ben yine de aradım sürekli kaçırmamak için. En son 4 Mayıs itibariyle evrileceğini öğrendim. Pazartesiden bu yana yer kalmamış!
Çok yoğun müracaat var dediler. Valla belediye başkanına kadar götürücez olayı bakalım
Kesinlikle var başka ihtimal yokBende aradım 4 mayısta başlıyo dediler, 5inde gittik 20sine yer kalmamıştı yani konuşurlarken duydum. sanki 4ünde gidenlerin hepsi 20 sine mi gün aldı torpil var torpiiilll
Hangi tarih istiyorsunkiianam evde kalıcam bu yıl da
Ay aynı tarih demek.
Salona gelecekse sorun olmaz bence ya zaten parayla geliyo gelmem derse biraz daha yükseltirsiniz artık fiyatı
İşin içindeyken bile zor mu yer buldun . Durumlar fena yaniiSELAM KIZLLLARRR :)))) bende haftaya evrak işini tamamlıcam tarihi aldık yoksa.inşallah bir terslik çıkmazsa tabi.ama belediyeci olamama rağmen zar zor yer bulabildik.
İşin içindeyken bile zor mu yer buldun . Durumlar fena yanii
O zaman torpil hakkındaSweetlifee a bilgi verebilirsin sen :)
Ay yok memura para vermekten bahsettim aslında . Olur mu diye merak ediyor. Benim de bilgim yokcanım torpil fln yok valla bizde de saatte sıkıntı oldu ama artık öyle olsun dedik mecbur..
İşin içindeyken bile zor mu yer buldun . Durumlar fena yanii
O zaman torpil hakkındaSweetlifee a bilgi verebilirsin sen :)
Ay yok memura para vermekten bahsettim aslında . Olur mu diye merak ediyor. Benim de bilgim yok
Çok bereketli bir yıl vallahi evlen evlen bi hal olduk
Haha daha ne kötü kötü senaryolar yazıyosun o zaman şekerciğiim aabenim torpilim var kızlar kullanmak istemiyorum son ana kadar
Aa ne ilginçmiş o. Belediye başkanının nikah saati mi olurmuşcanım valla bizim nikahı belediye başkanı kıyacak ona rağmen saatte yer yok diyorlar :)
Aa ne ilginçmiş o. Belediye başkanının nikah saati mi olurmuşBaşka bi toplantısı bişeysi yoksa gelir yani. Başka nikahlarada eytişmeyecektir herhalde :)
Haha daha ne kötü kötü senaryolar yazıyosun o zaman şekerciğiim aa
Aaa öylemiymiş . Neyse canım işini halletmişsin sen önemli olan o :)BELEDİYE başkanıda kıysa nikah memuru olması lazımmış ya o yüzden dolayı saatte sıkıntı oluyormuş
Ay nasıl yanii anlamadımkız nikahı düşünsene kasılmaktan eğlenceli olmaz yaa ha ama evlenmiş oluruz tabi