2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Benim değil kız Sweetlifee ın kına yerini konuştuyduk tee ne zaman ama bende belirteyim hadi düğün salonunda olacak benim kınamda
Haha ay hatlar karışmış yahuu

nasılsın canım özletiyorsun kendini
Ay iyiydim de bugün pek değilim kuzu.
Nikah tarihi alacaktık yarın. Bugün belediyeyi aradım ve 5 Eylülde yer yok dedi!
Şimdi başka yollar deniyoruz bakalım ne olacak

Haha ay hatlar karışmış yahuu

Ay iyiydim de bugün pek değilim kuzu.
Nikah tarihi alacaktık yarın. Bugün belediyeyi aradım ve 5 Eylülde yer yok dedi!
Şimdi başka yollar deniyoruz bakalım ne olacak

canım bende daha alamadım çünkü nişanlım yurtdışında ocakta geldi veremeyz 6 aydan fazla var dediler ,başladım ağlamaya :) çok moralim bozumuştu ama başka belediyelerden bakın mutlaka yer vardır ,anam birde ne çabuk dolmuş millette ne çok evlenen var

Ya işin komiği bizim belediye güya en erken 3,5 ay önce veriyordu. Ben yine de aradım sürekli kaçırmamak için. En son 4 Mayıs itibariyle evrileceğini öğrendim. Pazartesiden bu yana yer kalmamış!
Çok yoğun müracaat var dediler. Valla belediye başkanına kadar götürücez olayı bakalım

sorma biz de çok zor bulduk. cumartesileri özellikle çok dolu ya

yuh kız bugün perşembe 4 günde nasıl dolmuş taşmış şuna bak biz kesin yer bulamıcaz kesin

ne güzel heyecanlar yaşıyorsunuz bende eylül geliniyim ama 2014 eylül gelini :)
bir sürü aksılık stres yetişmeyecek gibi zor anlar yaşanıyor sizde yaşayacaksınız ama inanın hepsi gelip geçiyor o yüzden bu zamanların ve özellikle baba ocağının tadını çıkarın :)
14.09.2014

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…