2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Yok canım ya istanbuldayım ben ramazan girecek ya araya o yüzden bakmak istemiyorum çünkü ramazanda zayıflıyorum provalar sağlıksız olur diye düşünüyorum

Ha anladım canım da kızlara zaten bir ay kala mecbur prova yine yapıyorlar diye biliyorum ama sen daha iyisini bilirsin

Ha anladım canım da kızlara zaten bir ay kala mecbur prova yine yapıyorlar diye biliyorum ama sen daha iyisini bilirsin
Hafta sonu keyfim gelirse çıkıp bi kaç gelinlikçi dolaşıcam sorucam canım bakalım nasıl yapıyorlar :KK69:

günaydın gelincikler :) ben 2 hafta önce gelinlikçi ile anlaştım ama haziran 25 ilk randevu yani o zamana kadar hep doluymuş o yüzden bence Sweetlifee Sweetlifee dediği gibi son zamanlara bırakma derim

günaydın gelincikler :) ben 2 hafta önce gelinlikçi ile anlaştım ama haziran 25 ilk randevu yani o zamana kadar hep doluymuş o yüzden bence Sweetlifee Sweetlifee dediği gibi son zamanlara bırakma derim
Konuşmalıyım o zaman bende hazır bulsam çok iyi olur ya provayla uğraşmak çok zor geliyo :confused:

göster göster göster:KK9::KK73:@Ciidemm
:KK68::KK68::KK68:
Marcatelli-Düşler-Bahçesi-Ayakkabı.jpg
marcatelli-gelin-ayakkabisi(2).jpg

Gözüm hep renklilerde sanırım klasik geiln ayakkabılarından sıkıldım böyle bişey istiyorum ben :KK6: Sweetlifee Sweetlifee

ayyy çok güzelmiş rengide vişne çürüğümü değişik vallahi şahane beğendim :KK36:ben sade istiyorum bir yanımda azıcık değişiklik yap sıradan olma diye bağırsada tutucam onu ama çok beğendim yaa

ayyy çok güzelmiş rengide vişne çürüğümü değişik vallahi şahane beğendim :KK36:ben sade istiyorum bir yanımda azıcık değişiklik yap sıradan olma diye bağırsada tutucam onu ama çok beğendim yaa
Bende aşırı beğendim hatta abartayım aşık oldum :KK70:
Hem sonradan da kullanım açısından iyi olur bakalım alacağım gelinliğe göre de değişir ayakkabı seçimi
İstersen krem rengi de var marcatelli yaz bak çok güzel ayakkabıları var :21:

Bende aşırı beğendim hatta abartayım aşık oldum :KK70:
Hem sonradan da kullanım açısından iyi olur bakalım alacağım gelinliğe göre de değişir ayakkabı seçimi
İstersen krem rengi de var marcatelli yaz bak çok güzel ayakkabıları var :21:

bencede çok şık canım beğendiğin ayakkabı ,evet evet gördüm marcaelli biraz önce bakmıştım çok güzel , bu üstü yazılılar var ya moda oldu hiç sevmediğim tek ayakkabı o onu almam da herşeyi alabilirim sanki dantelli de olabilir ya , dabidap dabidap keten ayakkabı nasıl oluyor canım

bencede çok şık canım beğendiğin ayakkabı ,evet evet gördüm marcaelli biraz önce bakmıştım çok güzel , bu üstü yazılılar var ya moda oldu hiç sevmediğim tek ayakkabı o onu almam da herşeyi alabilirim sanki dantelli de olabilir ya , dabidap dabidap keten ayakkabı nasıl oluyor canım
Ben bide converse yaptırmayı düşünüyorum fotoğraf çekimi içinde güzel olur bide bütün gece topuklularla tepinemem rahat rahat coşucam :KK70:

Sweetlifee Sweetlifee canım convers gibi ama dolgu topuk ve dantelli resim bulabilirsem yollarım burada bi mağza yapıyor orda görüdm.
blogunda hayırlı olsun linkini atarsın bizede

X