2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

ahhaha bana da dedi bi rahatsızlığın var mı diye yok dedim tamam pazartesi gel al raporunu dedi bu kadar da dandikliğini belli etmez insan ya sırf prosedür için yani
Ya bana tahlil yapmadan sonuç verdi arkadaş yok böyle bişey
Gülüyoruz da çok saçma cidden bi problem olsa nereden bilicez yanii. Öyle iş halletmek için kağıt alıyoruz resmen.

Ya bana tahlil yapmadan sonuç verdi arkadaş yok böyle bişey
Gülüyoruz da çok saçma cidden bi problem olsa nereden bilicez yanii. Öyle iş halletmek için kağıt alıyoruz resmen.
Aynen canım ciddi bi sorun yani kuzenim evlendikten iki ay sonra hepatit B olduğu ortaya çıktı mesela vermiş olmak için veriyorlar raporu.. Ama kıyamam doktorlar bile evlenmemiz için yapıyo bunu bak bi an önce gidelim diye

Bak iştee olmayacak iş değil yanii .
Ben işimi sağlama alayım da apzaretsi kendi aile hekimime gideyim en iyisi yoksa içim rahat etmez

Bak iştee olmayacak iş değil yanii .
Ben işimi sağlama alayım da apzaretsi kendi aile hekimime gideyim en iyisi yoksa içim rahat etmez
Onunda yapacağı şey aynı canım eskiden herkesten istiyorlarmışta şimdi filmi önemsemiyorlar yine de ben istiyorum dersen çeker herhalde

Yok ya film olmasa da olur da kana baksalar yeter
Kana bakıyo zaten merak etme
Bak ben gittim hastalık var mı ailede dedi yok dedim senin rahatsızlığın var mı dedi yok dedim tamam kan ver pazartesi gel al raporunu dedi. almaya gittiğimde de söyle bi okudu tahlil sonuçlarını bana bişey demedi iyi kötü diye hayırlı olsun dedi sağol dedim çıktım geldim bide gereksiz bi espri yaptı kimle evleniyon kız diye

Hahaha muhtarın oğlu deseydin o nasıl soru ya Canalrı sıkılıyo bu sağlık ocağındaki doktorların bence
En azından kan alıp bakmış canım. Bişeyin olmadığı için yorum yapmamıştır bence

Herhalde canım...
Sıkıldıkları konusunda hem fikirim seninle

merhabaaaaa :) çok fazla takip edemesemde sizleri ,gelişmlere göz attım
kendimi tanıtayım, istanbulda yaşıyorum yaklaşık 7 senelik sevgili döneminden sonra ekimde nişanlandık veee 6 eylülde evleniyoruzz kısmetse :)
evlenmek istediğimiz günden itibaren sorunlarla mücadele ettik , mezhep farklılığından dolayı aile kültürleri uyuşmadı tanışma,isteme,nişan ve bohça getirip götürmede her defasında problem yaşadık, ve hayat boyu sürecek bunu biliyoruz, ama biz artık kendimizi bu aile olaylarının dışında tutmayı öğrendik, bizde herşeyi kendi emeğimizle yapıyoruz evimizi aldık, düğün yeri kına yeri tutuldu, balayı yeri uçak alındı. geriye kalan, eşyalarrr baya araştırıdım hala daha araştırıyorum, en kısa sürede onlarıda çözeceğiz inşallah :)
Bildiğimiz mobilya firmalarından bana kalite, fiyat ve zevkime hitap etmesi açısında , İSTİKBAL en sıcak gelen firmaydı,
Romence yemek odası, yatak odası ve fyona mavi köşe kltuk takımını çoookkk beğendim tamamen zevkime hitap ediyor. Üstelik televizyon hediyesi var :) bir de maskodaki ürün ve fiyatları araştırıp sizinle paylaşabilirim, yakın zamanda tercihimi yapmış olacağım,
herkese kolaylıklar diliyorum, şansımız açık olsunnn :)

Hey maşallah size maskoyu bende merak ediyorum bilgilendir tabi bizide

Günaydınlaarr
Nashiangara ben bu ara nikah günü peşindeyim 4 mayısta başlıyor inşallah koştur koştur gidip alcaz günümüzü
Sweetlifee ben hiç güvenemiyom kız bedenim uymaz diye internetten bişey alamıyom valla inşallah uyar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…