2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

günaydın kızlar :)
neler yapıyorsunuz bakalım? biz dün alyans baktık sizin kafanızda nasıl bişey var??
bide beyaz eşya Arçelik olacak büyük ihitmal

:) :) bende dün bu tarz beğendim canım öyle taşlı fln dan daha çok hoşuma gitti...Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Amin sağol canım taşlı sakın düşünme taşı düşüyo hep biz ilk taşlı aldık baktım iki ayda ben her hafta taş taktırmaya gidiyorum değiştirdik bu ikinci alyansımız yani daha evlenmeden sonra bunu aldık çok memnunum simli gibi duruyo ve çok kullanışlı
soldaki alyans çook değişikmiş canım :))güle güle kullanın
Sağol canım yeni modeldi kuyumcuya gidip remini gösterdim özel olarak çekmeceden çıkardı normal alyansların içine bile koymaya tenezzül etmemişler canım alyansımı ilk görüşte aşık oldum kendisine

güle güle kullan canım ben takamıyorum elimi acıtıyor da :)

Bana da ilk takamam gibi geliyordu ama 6 senedir yüzük takıyorum alyansımı da seve seve tabi

aa yeni gördüm mesajı yaa 6 senedir yüzük takıyorsun maşallah ,bende ilk yıllarımızda bir kere gece yüzükle yatmıştım sabah parmağım şiş uyandım ızdırap çekmiştim resmen yağla yağla çıkmadı arkadaşlarım yüzüğü çekiyor falan nafile çıkmadı o günden beri yüzük takmayı sevmiyorum

E benimde başıma böyle bişey gelse bende korkardım canım nişanlın sorun yapmıyorsa rahatsın

E benimde başıma böyle bişey gelse bende korkardım canım nişanlın sorun yapmıyorsa rahatsın

valla canım yurtdışına gitti ben takımıyordum ,baktım resmine oda takmıyor sen takmıyor musun dedim sordum evet dedi ama özür dilerim takıcam dedi bende üste çıktım :))sen takmazsan bende takmıyorum dedim çok fenayım

hahha iyi bari sorun yapmıyo benimki aşırı soruncu bu konuda bende tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…