Evet canım benziyo ama benim koyduğumun üstü tül bide kemeri daha güzel ince diğeri kaba...çiğdemcim o koyduğun fotoğrafın pembesini başta koymuştum aynı şeyi beğenmisizsarı saçlıyım da hepsi güzel yaa
aa ben bunları görmedim ne zaman koydun ben bugün ilk koyduğunu zannettim ondan canım ya aynılar evetaynen ya keşke başka manken giyseymiş çok yanıltıcı oluyor o morda kanatları daha çok ayrılmış ben bunları koydum bunlar bence aynı çiğdemcim bir fark göremedim ama ,indirim varmış şimdi seceyim de bindallımı indirimden yararlanayım :))baksana resimlere
aa ben bunları görmedim ne zaman koydun ben bugün ilk koyduğunu zannettim ondan canım ya aynılar evetpembiş ya çok tatlı
Pembe iyidir canım indirimdeyse kap derimbugün koydum canım aynı dimi önü farklı sadece pembesi çok güzel :))
Günaydın bildirim gelmiyo mu ki nasıl kaybettin kızKizlar gunaydin.ya ben bu topigi kaybettim.bulana kadar canim cikti
bu kk iyidir ama ogrenene kadar canim cikacak.
Pembe iyidir canım indirimdeyse kap derim
Günaydın bildirim gelmiyo mu ki nasıl kaybettin kız
canim,bosch tercihim sansimiza artik.günaydın kızlaaar :)
size bir sorum olucak beyaz eşya hangi marka aldınız yada düşünüyorsunuz? ben Arçelik diye düşünüyorum servis olarak flnde çok iyiymiş
bende bosh düşünüyorum
ikiside güzel cnm bence birazda saç renigine ten rengine göre değerlendir bencekızlar bana bindallı seçelimikiye düşürdüm sizce hangisi
o zaman ikinci olan benim daha hoşuma gitti gibisaçım sarı ikisi de olur bence