2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Pembeliyi beğendim ben ya son attığında iyi ama işlemeleri fazla olsun diyorsan son attığın olsun biraz daha sade olsun diyorsan pembe
birazda sen üstüne giyince hangisi daha çok yakışacak rengi senin saç, ten rengine gidecek mi öyle bakmak lazım Sweetlifee

çiğdemcim o koyduğun fotoğrafın pembesini başta koymuştum aynı şeyi beğenmisiz sarı saçlıyım da hepsi güzel yaa

çiğdemcim o koyduğun fotoğrafın pembesini başta koymuştum aynı şeyi beğenmisiz sarı saçlıyım da hepsi güzel yaa
Evet canım benziyo ama benim koyduğumun üstü tül bide kemeri daha güzel ince diğeri kaba...
O zaman hepsi yakışır sanaa pembe biraz daha sönük olabilir gibi geliyo ama en son koyduğun mavili pembeli güzel olur mankendeki gibi Gerçi mankeni beğenmedim taşıyamamış kilolu bide boyu kısa ama sana güzel olur

aynen ya keşke başka manken giyseymiş çok yanıltıcı oluyor o morda kanatları daha çok ayrılmış ben bunları koydum bunlar bence aynı çiğdemcim bir fark göremedim ama ,indirim varmış şimdi seceyim de bindallımı indirimden yararlanayım :))baksana resimlere

Eklentiler

• 8.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 10.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 84
  • 12.jpg
    138 KB · Görüntüleme: 74
aa ben bunları görmedim ne zaman koydun ben bugün ilk koyduğunu zannettim ondan canım ya aynılar evet pembiş ya çok tatlı

Kizlar gunaydin.ya ben bu topigi kaybettim.bulana kadar canim cikti
bu kk iyidir ama ogrenene kadar canim cikacak.

günaydın kızlaaar :)
size bir sorum olucak beyaz eşya hangi marka aldınız yada düşünüyorsunuz? ben Arçelik diye düşünüyorum servis olarak flnde çok iyiymiş

yaa ben buraya gelir hal hatirini sorar nerde oldugunu biliyordum.
ana bir baktim kendimi buyuksehirde kaybetmis biri buldum.
ara eylul gelinleri bul:)

kızlar bana bindallı seçelim ikiye düşürdüm sizce hangisi

Eklentiler

• 2015-04-28-16-58-13.png
    780,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 20150429_105244 (1).jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 92
Ben Profilo aldım beyaz eşyalarımı dabidap Bosch düşünmüştüm ama fiyatları çok geldi profiloda boschun markasıymış bende markaya para vermiyim dedim öyle aldım inşallah memnun kalırım
Bindallı da ilkini seçiyorum ben Sweetlifee 'cım 550 çokmuş ya eminönüde falan gidip baksan ya en fazla 250ye kapatırsın işi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…