- 20 Mart 2015
- 320
- 144
- 29
ikiside olur.ikincisi sanki daha tenine yakisacak.sevdicege gostermiyormusun birsey alirkensaçım sarı ikisi de olur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiside olur.ikincisi sanki daha tenine yakisacak.sevdicege gostermiyormusun birsey alirkensaçım sarı ikisi de olur bence
Ben Profilo aldım beyaz eşyalarımı dabidap Bosch düşünmüştüm ama fiyatları çok geldi profiloda boschun markasıymış bende markaya para vermiyim dedim öyle aldım inşallah memnun kalırım
Bindallı da ilkini seçiyorum ben Sweetlifee 'cım 550 çokmuş ya eminönüde falan gidip baksan ya en fazla 250ye kapatırsın işi diye düşünüyorum
ikiside olur.ikincisi sanki daha tenine yakisacak.sevdicege gostermiyormusun birsey alirken
vallah benim sevdicege gostermekten korkuyorum.adam bildigin odun yagösteriyorum ama o herseyi beğeniyor :))
canim sen ekonomistsin sen bize soyle bizde alalim.ben bosh un modelini beğendiğim için onu almayı düşünüyorum alabilecek miyim bilmiyorum nişanlım kırı kırk yarar
canim sen ekonomistsin sen bize soyle bizde alalim.
canim sen ekonomistsin sen bize soyle bizde alalim.
bencede yani canım ekonomist olarak biz seni dinleriz :) profilo hakkında ne düşünüyorsun boschun yan firması sonuçta
Ben bosch istiyordum özelliklerinden dolayı ve evde de yıllardır kullandığımız için sonra baktım profilonun özellikleri de aynı içi falan aynı bosch'la dedim aynıysa fazla para vermeye gerek yok böylelikle hem ucuz hemde istediğim olmuş oldu saygılar:)) şimdi bunu ekonomik olarak açıklamak gerekirse tüketimi belirleyen faktörlerden biri fiyat önemli olanlardan biri de tüketicinin zevk ve tercihleridir ikame mal ve tamamlayıcı malda var vs ama işte tercih size kalmış fiyat yada zevk yada ikisi bir
İstanbula gel sende bi kere giycen doğru diyon da sonra napçan onu kiralık mıydı o fiyataçok dimi ama birkere giyicem ya özendim birde ankaradayım çiğdemcim ben
dabidap 2 dedi
ciidemm 1 dedi
yok mu artıran bayanlar
Ben bosch istiyordum özelliklerinden dolayı ve evde de yıllardır kullandığımız için sonra baktım profilonun özellikleri de aynı içi falan aynı bosch'la dedim aynıysa fazla para vermeye gerek yok böylelikle hem ucuz hemde istediğim olmuş oldu saygılar
İstanbula gel sende bi kere giycen doğru diyon da sonra napçan onu kiralık mıydı o fiyata
Ben ilki diyorum canımm . Baya da kolay seçtim yani. Çok daha güzel geldi gözüme :)kızlar bana bindallı seçelim ikiye düşürdüm sizce hangisi
Kiralık mı bide aaa satın olsaydı al derdim bana da kiralardın ama çokta abartmışlar be kuzum yine de senin kararınkiralık
Konu sahibesi gelmiş hoşgelmişBen ilki diyorum canımm . Baya da kolay seçtim yani. Çok daha güzel geldi gözüme :)
Hoşbuldum kuzuuu :)Konu sahibesi gelmiş hoşgelmiş
Allah Allah saçmalığa bak ne kotası acil bişey çıksa nolcak Bizim burda aile hekimin yoksa başka hekimde bakıyo uğraşmak mı istememişler acabaHoşbuldum kuzuuu :)
Bugün güya gidip sağlık raporu işimi halledecektim ama aile hekimim yoktu. Kan almak için de bi kota koymuşlar kota dolduğu için kan da veremedim. Boşa gitti hep yani
Başka hekim baktı zaten ama benim hekimin de kotası dolu olduğu içinmiş. Pazartesiye randevu verdi .Allah Allah saçmalığa bak ne kotası acil bişey çıksa nolcak Bizim burda aile hekimin yoksa başka hekimde bakıyo uğraşmak mı istememişler acaba
ahhaha bana da dedi bi rahatsızlığın var mı diye yok dedim tamam pazartesi gel al raporunu dedi bu kadar da dandikliğini belli etmez insan ya sırf prosedür için yaniBaşka hekim baktı zaten ama benim hekimin de kotası dolu olduğu içinmiş. Pazartesiye randevu verdi .
Bi de bi rahatsızlığın var mı dedi yok dedim . Akciğer filmi istemicem o zaman boşuna radyasyon almanı istemiyorum dedi
E peki abla dedim ne diyeyim. Ben nerden bileceksem bişeyim olup olmadığını