- 15 Eylül 2014
- 627
- 267
Bizi aksattığın için şimdi gelmediğin günlerdeki bütün mesajlara cevap yaz ceza sanaTeşekkür ederim canımm sağol.
Buralardayım hep aslında ama bildirim gelmiyo nedense bana anlamadım. O yüzden aksattım siziii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi aksattığın için şimdi gelmediğin günlerdeki bütün mesajlara cevap yaz ceza sanaTeşekkür ederim canımm sağol.
Buralardayım hep aslında ama bildirim gelmiyo nedense bana anlamadım. O yüzden aksattım siziii
Hahaha ne insafsız çıktın yaaBizi aksattığın için şimdi gelmediğin günlerdeki bütün mesajlara cevap yaz ceza sana
Ay evet canım kesinlikleee.
Aynen canım onun da öyle takıntısı varmış işte diyorum bilseydik tanışmazdık
Hahaah hadi affedeyimm ya yazık gelinciğiz hepimizHahaha ne insafsız çıktın yaa
Bu seferlik affetseniz mi acaba
Hahaha insafsız gelincikHahaah hadi affedeyimm ya yazık gelinciğiz hepimiz
aynı yerimde sayıyorum canım benHoşbulduum. Buradayım canım bi yere gitmediiim :)
Ama dediğim gibi buradan bana bildirim gelmiyo nedense o yüzden aksattım burayı..
Neler yapıyosunuz bakalımm
İşte alıyoruz hala bişeyler ufak tefek .ben
aynı yerimde sayıyorum canım ben
sen naptın var mı birşeyler
İşte alıyoruz hala bişeyler ufak tefek .
Pembe çöp kovası aldım mesela bu sabah geldi çok güldüm kendime hahah
Bir de kına için açık alan, bahçe gbii bir yer vardı istediğim. Kayınvalidem fiyatı yarı yarıya düşürmüş. Onu tuttuk dün. Baya sevinçliyim şuan :)
Valla hırs yaptı heralde . Beğendiğim tv ünitesi vardı bugün gidip alalım onu dedi :)ayy ne güzel yaa hayırlı olsun herkese lazım böyle kayınvalideden
pembe çöp kovanı gördüm bugün oda çok tatlı güle güle kullan
Valla hırs yaptı heralde . Beğendiğim tv ünitesi vardı bugün gidip alalım onu dedi :)
Teşekkür ederim canım
Haha sağol kuzu teşekkür ederim. Arada kızdırsa da hakkını yememem gerek tabi, yapıyor böyle şeyler.ayy dur suraya bir nazarlık ben koyayım maşallah keşke bizimkilerde yapsa böyle
Haha sağol kuzu teşekkür ederim. Arada kızdırsa da hakkını yememem gerek tabi, yapıyor böyle şeyler.
Daha iyileri sizi bulsun diyorum :)
amin canım hepimizi inşallah dimi kızlar
Ohhh Ohhh hepiniz konusmussunuz ben isten çıkana kadar H happyNow Sweetlifee ve diğer Eylül gelinleri yaaa kızlar nikah şekeri burda nasıl oluyo Biliyo musunuz düğünde olunca masalara Mesala on Kişilik masaya 5 seker koyuluyor bu sekilde oluyor Ayy bilmiyorum sizce Napıyim kızlar banyo icin set almak istiyorum nerden alıyım dis fırçalik cop Kovası flan oluyor ya aldığınız seyleri soyler misiniz Bnde bakıyım alıyım
Yaa benimde kaynanam çok şeker bişeyler alıp alıp duruyo umarım böyle şekerlikle devam ederizHaha sağol kuzu teşekkür ederim. Arada kızdırsa da hakkını yememem gerek tabi, yapıyor böyle şeyler.
Daha iyileri sizi bulsun diyorum :)
Ben hiç kendimi sıkıntıya sokmazdım nikah şekeriyle okadar misafire şeker mi yetişir ayol benim kuzenimde düğünde nikah yaptı ama şeker dağıtmadııOhhh Ohhh hepiniz konusmussunuz ben isten çıkana kadar H happyNow Sweetlifee ve diğer Eylül gelinleri yaaa kızlar nikah şekeri burda nasıl oluyo Biliyo musunuz düğünde olunca masalara Mesala on Kişilik masaya 5 seker koyuluyor bu sekilde oluyor Ayy bilmiyorum sizce Napıyim kızlar banyo icin set almak istiyorum nerden alıyım dis fırçalik cop Kovası flan oluyor ya aldığınız seyleri soyler misiniz Bnde bakıyım alıyım
Sana katılıyorum canım ama karatayyy da içimde kalmasın yapçam diyo herhaldekaratayycım seninki düğün değilde nikah olsa yada nikah koktteyl tamam ama mesela 5 inde benim nikah kokteyl olucak 6 sıı düğün bunlar için ayrı bir masa olacak isteyen gelip alacak ordan ama ben düğünde nikah kıyılsa dahi hiç görmedim nikah şekeri konulduğunu masaya
Ay amin ya , bozulmasın devam etsin böyle İnşallah :)Yaa benimde kaynanam çok şeker bişeyler alıp alıp duruyo umarım böyle şekerlikle devam ederiz