- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
gunaydın slm kızlarHe
Herkesler Nerde kızlar yaaa bi ben mi bu kadar heyacanliyim gun sayıyorum hadi gelin konuşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın slm kızlarHe
Herkesler Nerde kızlar yaaa bi ben mi bu kadar heyacanliyim gun sayıyorum hadi gelin konuşalım
günaydınlar kızlaaaar :) valla bende inanılmaz heyecanlıyım hatta ailelerin ve sözlümün rahat olması bile bazen batıyor :) sanki hiçbirşey yetişmicek gibi geliyor
günaydın kızlar
valla ben hiç heycanlı değilim daha çook varmış gibime geliyor, yetişir para olsun her şey olur
Heyecanlı ve heyecansız gelin adaylaı günaydınlar sizeee! :)gunaydın slm kızlar
Günaydınlar kızlaarrrHeyecanlı ve heyecansız gelin adaylaı günaydınlar sizeee! :)
Az zamanımız kaldıı. Ben de dengesiz bi ruh haline sahibim.
Ara ara heyecanlanıp, ara ara bunalıyorum
valla benm daha cokk var ya ama yınde heycanlıyımHeyecanlı ve heyecansız gelin adaylaı günaydınlar sizeee! :)
Az zamanımız kaldıı. Ben de dengesiz bi ruh haline sahibim.
Ara ara heyecanlanıp, ara ara bunalıyorum
Aynen öyle canım meşgul olunacak başka şeylerde olunca durum bu :)Günaydınlar kızlaarrr
@extravolume aynı duygulardayım düşününce eylülü heyecan geliyo kalbim pır pır ama normal zamanda oyalanınca işle güçle aklıma bile gelmiyo evleneceğim
Ne zamandı canım?valla benm daha cokk var ya ama yınde heycanlıyım
ekim 3 inş cnmAynen öyle canım meşgul olunacak başka şeylerde olunca durum bu :)
Ama 151 günüm kalmış ya bak şuan heyecanlandım mesela
Ne zamandı canım?
senn nezmandı düğünün..ekim 3 inş cnm
5 Eylül benimki canım 1 ay var aramızda çok sayılmaz :)ekim 3 inş cnm
Aynen öyleeee heyecan geldi dimi sana daAyy o zaman benimde 159 gün kalmış
Evett daha 100lerde böyleyiz 59 olunca nabıcaz hele 9-8-7...Aynen öyleeee heyecan geldi dimi sana da
hmm evet bir ay varmıs siz nıkah tarşi aldınızmı peki cnm5 Eylül benimki canım 1 ay var aramızda çok sayılmaz :)
Ayyy kizlaaarrr keske hemencecik geliverse 6 Eylülhmm evet bir ay varmıs siz nıkah tarşi aldınızmı peki cnm
gnaydın cnm hayırlı olsun negzl ya darsısı başımıza artıkgünaydınlaaaaaarrrr :)
dün akam kızlar evin dolaplar için ölçüsünü aldık Allah nasip ederse Perşembe günün İnegöle gidicez mobilya fuarı varmış orada mobilya bakıp sipariş vericez.Evime her girdiğimde iyice heyecanlanıyorum.Zaman var gibi görünsede ben kendi açımdan Ramazan ve bayramdan dolayı o 1 ayı ölü ay olarak düşünüyorum
ekim gelsn artıkgnaydın cnm hayırlı olsun negzl ya darsısı başımıza artık
gnaydın cnm hayırlı olsun negzl ya darsısı başımıza artık
AMİN AMİN :d DÜĞÜN NEZMANteşekkürler canım amin inşallah herşey gönlümüzce olsun