2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

günaydınlar kızlaaaar :) valla bende inanılmaz heyecanlıyım hatta ailelerin ve sözlümün rahat olması bile bazen batıyor :) sanki hiçbirşey yetişmicek gibi geliyor
günaydın kızlar
valla ben hiç heycanlı değilim daha çook varmış gibime geliyor, yetişir para olsun her şey olur :KK69::KK69:
gunaydın slm kızlar:KK70:
Heyecanlı ve heyecansız gelin adaylaı günaydınlar sizeee! :)
Az zamanımız kaldıı. Ben de dengesiz bi ruh haline sahibim.
Ara ara heyecanlanıp, ara ara bunalıyorum :KK70: :KK70:

Heyecanlı ve heyecansız gelin adaylaı günaydınlar sizeee! :)
Az zamanımız kaldıı. Ben de dengesiz bi ruh haline sahibim.
Ara ara heyecanlanıp, ara ara bunalıyorum :KK70: :KK70:
Günaydınlar kızlaarrr :KK25:
H happyNow aynı duygulardayım düşününce eylülü heyecan geliyo kalbim pır pır :rolleyes: ama normal zamanda oyalanınca işle güçle aklıma bile gelmiyo evleneceğim :KK70:

Günaydınlar kızlaarrr :KK25:
@extravolume aynı duygulardayım düşününce eylülü heyecan geliyo kalbim pır pır :rolleyes: ama normal zamanda oyalanınca işle güçle aklıma bile gelmiyo evleneceğim :KK70:
Aynen öyle canım meşgul olunacak başka şeylerde olunca durum bu :)
Ama 151 günüm kalmış ya bak şuan heyecanlandım mesela :KK70:
valla benm daha cokk var ya :KK70: ama yınde heycanlıyım:KK70:
Ne zamandı canım?

günaydınlaaaaaarrrr :)
dün akam kızlar evin dolaplar için ölçüsünü aldık Allah nasip ederse Perşembe günün İnegöle gidicez mobilya fuarı varmış orada mobilya bakıp sipariş vericez.Evime her girdiğimde iyice heyecanlanıyorum.Zaman var gibi görünsede ben kendi açımdan Ramazan ve bayramdan dolayı o 1 ayı ölü ay olarak düşünüyorum :KK69:

günaydınlaaaaaarrrr :)
dün akam kızlar evin dolaplar için ölçüsünü aldık Allah nasip ederse Perşembe günün İnegöle gidicez mobilya fuarı varmış orada mobilya bakıp sipariş vericez.Evime her girdiğimde iyice heyecanlanıyorum.Zaman var gibi görünsede ben kendi açımdan Ramazan ve bayramdan dolayı o 1 ayı ölü ay olarak düşünüyorum :KK69:
gnaydın cnm hayırlı olsun negzl ya :KK70:darsısı başımıza artık:KK70:

X