- 19 Ağustos 2011
- 287
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke öyle olsa fikir yok ki anlaşmazlık olsunneden ki anlaşmazlık mı var
kizlaaaar ben geldimmmm biz Balayına italya'ya gidiyoruz bizim balayı perdeler eşyalar ( çamaşır mak. Buzdolabı TV hali Hariç gerisi tamam. Birde nikah şekeri burdan Sweetlifee soylemisti sanırım nikah şekeri arıyorum aliekpsrese baktım ama almadık dahaKeşke öyle olsa fikir yok ki anlaşmazlık olsun
Ben oraya buraya bakıyorum bizimki hiç bi yorum yapmıyo sen bilirsin sen bilirsin diyo bilemiyorum işte sende bak diyom ben karışmam kötü olursa benim başımı yersin diyo sağolsun ööyle bekliyoruz
canım hayırlı olsun eylülde de ne güzel olur italyaKi
kizlaaaar ben geldimmmm biz Balayına italya'ya gidiyoruz bizim balayı perdeler eşyalar ( çamaşır mak. Buzdolabı TV hali Hariç gerisi tamam. Birde nikah şekeri burdan Sweetlifee soylemisti sanırım nikah şekeri arıyorum aliekpsrese baktım ama almadık daha
Ohhh ne güzel yaa sanki mayısta evleniyor herşeyi tamam Allahım yarabbimmm bizde 14 ünde alcaz balayını inşallah son kararları veriyoruzKi
kizlaaaar ben geldimmmm biz Balayına italya'ya gidiyoruz bizim balayı perdeler eşyalar ( çamaşır mak. Buzdolabı TV hali Hariç gerisi tamam. Birde nikah şekeri burdan Sweetlifee soylemisti sanırım nikah şekeri arıyorum aliekpsrese baktım ama almadık daha
biz balayımızı almıştık antalya lykia word villa aldık sakin sakin kafamızı dinlicez :)
Günaydın kızlarr
hayırlı olsun canım antalya galiba sizinki deGünaydın kızlarr
bizde Otel Baia Lara da karar kıldık almak için kredi kartının hesap kesim tarihini bekliyoruz
Sağol canım hepimizinki hayırlı olur inşallah. Evet Antalya bizimde (14üne kadar değişmezse)hayırlı olsun canım antalya galiba sizinki de
Sağol canım hepimizinki hayırlı olur inşallah. Evet Antalya bizimde (14üne kadar değişmezse)
Eyvahhh çekilir mi o sınavvvvamin canım
bizimkide 13 üne kadar sınavım var birde balayından gelip sınava giricem şahane yani :))
Hosgeldinnn düğündaşım13 eylüll kızlar bizimde. merabalar hepinize kocamanda öpücükler
Günaydın milletttEylul gelincikleri gunaydin:)
yeni gelenler hosgeldiniz.