- 19 Ağustos 2011
- 287
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN AMİN :d DÜĞÜN NEZMAN
Yaa deme deme bilmiyorum napıcazzz Heyecandan ölebilirimEvett daha 100lerde böyleyiz 59 olunca nabıcaz hele 9-8-7...
Hayır canım bizim belediye en erken 3,5 ay kala veriyo. Mayıs ortası alabilicez yani.hmm evet bir ay varmıs siz nıkah tarşi aldınızmı peki cnm
Günaydın canııım :)günaydınlar herkese
Hoşgeldiiin. Aynı gün yinee :) Allahtan akraba değiliz diyesim geldigünaydınlar benim de 5 eylül ben de katıldım aranıza
hmm anldm cnm bizde oyle alıcaz snrım tarıhıYaa deme deme bilmiyorum napıcazzz Heyecandan ölebilirim
Hayır canım bizim belediye en erken 3,5 ay kala veriyo. Mayıs ortası alabilicez yani.
Günaydın canııım :)
Hoşgeldiiin. Aynı gün yinee :) Allahtan akraba değiliz diyesim geldi
hmm az kalmıs bırazcıknasipse 6 eylül
Yaa deme deme bilmiyorum napıcazzz Heyecandan ölebilirim
Hayır canım bizim belediye en erken 3,5 ay kala veriyo. Mayıs ortası alabilicez yani.
Günaydın canııım :)
Hoşgeldiiin. Aynı gün yinee :) Allahtan akraba değiliz diyesim geldi
haha güzel espri :))
bende vermek istiyorum 1.71 boy ,kilo 58 amaKizlaaarrr simdi konu disi ama kilolarda atanız nasıl ben 7 kilo vermek istiyorum 167 67 Kiloyum
Ayyy 6 kilo verip napacaksin yaaaa
Günaydın gelincikEylul gelinleri Gunaydin:)
nasilsiniz sevdicekler nasil
kizlar eylulde dugun olsa insaallah,belediyeye ne zaman muracat edilir.
canim tarihin net olmasi ne guzel.sevdicekle mutlu insaallahGünaydın gelincik
Tarihler her yerde değişik oluyo canım arayıp sor veya internette sitesinde yazar, mesela bizim belediyede 4 ay önceden alabiliyorsun nikah tarihini.
yok canim gec kalmadin.bende senin gibiyim.yeter ki tarih netlessinhazırlıklara başlamak için geç mi kaldım biraz hiçbir şeye bakmadım da almadım da daha düğüne dair
nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz. Benim bulunduğum şehirde bakabileceğim bir şey yok izin imkanım da kısıtlı .Panikledim bir an içinyok canim gec kalmadin.bende senin gibiyim.yeter ki tarih netlessin
nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz. Benim bulunduğum şehirde bakabileceğim bir şey yok izin imkanım da kısıtlı .Panikledim bir an için
Sağol canım sizede mutluluklarcanim tarihin net olmasi ne guzel.sevdicekle mutlu insaallah
para olduktan sonra bi günde herşey tamam olur takmayınhazırlıklara başlamak için geç mi kaldım biraz hiçbir şeye bakmadım da almadım da daha düğüne dair
O konu 4 aydır gündemimizde ama oturupta bi yere karar veremedik bi türlü bizHaklısınuz peki balayı işini ayarladınız mı eylüldeki yer durumları nasıl olur alaçatıya gitmek istiyorum