2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Bu konsola en son attigim ayna duvara monte olcak kızlar konsolun kendi aynasını beğenmedik değiştirdik salon Takım'ı pudra rengi gibi çıkmış olabilir o krem aslında yani süt kahve gibi birde salonda sehpa almadık modası geçti dediler yer olursa alcaz

herşey çok güzel canım Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah hepimize.Yatağının ölçüsünü biliyor musun canım benim istediğim ölçüde gibide ama kaç santim bilmiyorum ben.

Kuzucum hepsi çok güzel güle güle kullanın. Aynada iyi bir tercih yapmışsınız daha şık duracağı kesinn.
Pudra gibi durmuyor zaten salon tk.mı anladım ben rengini :)
Ben kahveli şeylerden o kadar bunaldım kiii eve kahve rengi mandal bile almicam sanırım haha

Aslında Bnde hep beyaz yapicam diyordum ama niye olmadı bilemedim güzel ki kızlar eşyalar sizce cok şatafatlı degıl demi dabidap H happyNow bakın suda köse Takım'ı köse Takım'ım rengi gri olcak pufu mavi Ayakları beyaz ortadaki uc acı kahve kirlentte mor sarı ve mavi olcak

Buda köse takımımız oda kucuk o Yüzden köse Takım'ı aldık rengi gri olcak puf ise mavi ayaklar beyaz olcak ortada uc acı kahve kirlent de mavi mor ve sarı

Eklentiler

• image.jpg
    117,2 KB · Görüntüleme: 70
  • image.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 93
Hayır kuzu hiç de latafatlı değil olması gerektiği gibi gayet. :)
Ben beyaz ağırlıklı abzı kısımları renklendirilmiş bir salon yapıyorum. Seninki daha modern tarzda eşyalar.
Benikiler klasik sayılabilecek şekildeler. Öyle isterdim hepp :)
Ama köşe takımının fotosu yoook

Buda köse takımımız oda kucuk o Yüzden köse Takım'ı aldık rengi gri olcak puf ise mavi ayaklar beyaz olcak ortada uc acı kahve kirlent de mavi mor ve sarı
Şimdi gördüm, onu renkli yapacaksın yani.
İyi yapmışsın canım di,ğer oda renkli olsun bari.
Bende 2. odaya köşe alşıcam zaten ama odayı görmeden onu da alamam tabii.
Köşenin boyunu ayarlamak şart :)

Teşekkür ederim kızlar hepimiz mutlu Günler'de kullanalım insaallah o kadar heyacanliyim ki paylaşmak istedim bu da mutfak masamız mutfağa da iki sandalye bir puf aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…