5i gelsinde 6sı da gelir
Aynen öyle vallahi ben yatak odama hiçbirşey almıyorum Mesala artık abajur aldım aksesuar olarak başka birşeye gerek yok kozmetik ürünlerim icin organizator , takılar icin de Takı dolabı aldım ivirim5i gelsinde 6sı da gelir
Dediğin gibi ben de gereksiz şeyler almak istemiyorum tabii, hem herşey para hem de gereksiz yer kaplayacak.
Kalabalık bir ev istemiyorum kesinlikle.
Az olsun , ferah olsun . Dağılmasın falan
Aynen yatak odasına başka bişeye gerek yok ben de alcıam abajur.Aynen öyle vallahi ben yatak odama hiçbirşey almıyorum Mesala artık abajur aldım aksesuar olarak başka birşeye gerek yok kozmetik ürünlerim icin organizator , takılar icin de Takı dolabı aldım ivirim
H happyNow biz hesaplandık ev hazır ya Takı dolabı sığıyorAynen yatak odasına başka bişeye gerek yok ben de alcıam abajur.
Yatak odam beyaz mor bişilerle renklendirmek istiyorum, daha onlar var iyi hatırlattın
Takı dolapları çok cici ama şimdiden almicam ben evin durumuna göre, yer geniş olursa alırım anca. Yoksa yok.
Ah çok cicii güle güle kullan canım :)
Benim yatak odam da genelde mor ve beyaz çoğunluk mor buraya Çoklu resim atma var mi canım organizator almadım aliekpres sitesine yazın orda cikar Alicsm Takı dolabı da Nisan da mEvi biliyor olmak büyük avantaj canım kesinlikle.
O yüzden bekletiyorum ben bazı şeyleri. Anca görünce halledebilicem
YAtak odan bu sanırıım.
Evet canım bu yatak odama cok begendim az şımarıklık yapiyimYAtak odan bu sanırıım.
O da çok güzel canım, ahh güzel güzel kullanabilmeyi nasip etsin Allah hepimizeee