2015 Eylül Anneleriyle Sınırsız Geyik

yok 32. haftam 18 temmuz ben 3 temmuzda yani 30 haftada çıkıcam sgk yatacak ama doğum sonrasıda gelmicem doğum paramı alınca sgk çıkışı yapacak öyle anlaştık.. oğlumu ben büyüteyim yaşına kadar kızımda da öyle yapmıştım 14 aylık olunca çalışmaya başlamıştım..

çok güzel yaa o şekilde, ben de arada düşünüuyorum... aynı yere mi girceksin

Nasıl patron o ya :KK43: ben burada doğurcam katti :KK12::KK12:
hemen iptal ediyoruz o söylediğini.. güzel güzel doğum iznine çıkacaksın evinde sancın başlayacak hastanende doğum yapacaksın.. kurduğumuz cümleler önemli.. her kelime evrende asılı kalır ve zamanında sinirle yada üzgünken söylediğimiz her sözün etkisi yıllarca devam eder.. o yüzden napıyoruzz burda doğurcam katti cümlesini iptal ediyoruz..

hemen iptal ediyoruz o söylediğini.. güzel güzel doğum iznine çıkacaksın evinde sancın başlayacak hastanende doğum yapacaksın.. kurduğumuz cümleler önemli.. her kelime evrende asılı kalır ve zamanında sinirle yada üzgünken söylediğimiz her sözün etkisi yıllarca devam eder.. o yüzden napıyoruzz burda doğurcam katti cümlesini iptal ediyoruz..
oki o zaman katti evrene olumlu mesaj iletiyorum ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK49::KK49:

bu kesin benim oğlum.. anasına çekmişş..ayy ciddi ciddi bide böyle olurmuş:confused::confused::confused:

oki o zaman katti evrene olumlu mesaj iletiyorum ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK49::KK49:
KIZLAR ŞİMDİ BİR ANNE YAZMIŞ VERDİĞİM TELKİNLE GİTMİŞ SUNİ SANCI ALMIŞ DOĞURMUŞ :KK68::KK68:ÇOK MUTLU OLDUM KADINCAĞAZIN GÜNÜ GEÇMİŞTİ SANCISI YOKTU KORKUYORDU SANCI VERECEKLER DİYE BENDE YORUM YAPMIŞTIM ARADAN BELKİ 1 HAFTA GEÇTİ ŞİMDİ CVP YAZMIŞ ÇOK MUTLU OLDUM :KK9::KK9::KK9:

KIZLAR ŞİMDİ BİR ANNE YAZMIŞ VERDİĞİM TELKİNLE GİTMİŞ SUNİ SANCI ALMIŞ DOĞURMUŞ :KK68::KK68:ÇOK MUTLU OLDUM KADINCAĞAZIN GÜNÜ GEÇMİŞTİ SANCISI YOKTU KORKUYORDU SANCI VERECEKLER DİYE BENDE YORUM YAPMIŞTIM ARADAN BELKİ 1 HAFTA GEÇTİ ŞİMDİ CVP YAZMIŞ ÇOK MUTLU OLDUM :KK9::KK9::KK9:
canım katticim ya :KK68::KK68:bende şimdi mutlu oldum. İnsanlara destek olmak önemli olan. Birbirimize destek olup, dertlerimizi paylaşacağız ki 9 ay güzel geçsin di mi ? :KK49::KK73:

bu süper bişii, ne mutlu sana, manevi annesi sayılırsın artık çocuğun :)

kattim , kızlar 2015 eylül anneleri sayfasına bir video paylaştım izleyin yaaaaaaa:KK68::KK68:thank you katti

X