• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yok gercekten lazim oluyor.zaten onu belirli bir zaman kullaniyorsun.ilk dogdugunda en kullanislisi kuvet.legen alirsan altina bir sürü kiyafet koyacaksin bebeği yatiracaksin.kuvette filede yikiyorsun.bizim küvet pembe ben ogluma da onu kullanicam mesela.bir tane alacan diger cocuklarda kullanacak :) boşa gitmiyor.
hem küvet ne ki,file yerine sünger aliyorlar.oturmaya baslayinca da banyo koltugu aliyorlar.ben koydum kucagimda yikadim :) yani cok esya iyi degil.koyacak yer olmuyor.cocuk biraz büyüsün millet neler neler aliyor.işe yaramayan.keske almasaydik diyorlar.ben almadim bazi seyleri kullannaz diye.
Doğru diyorsun cnm :)ne bileyim gücüme gidiyor inan dünya üzerinde milyonlarca bebek var iyi veya kotu şartlarda ,afrikada dünyaya gele n suriyede dunyaya gelen var ,hasta olan savaşta tepesine bomba düşen ölen bebekler var ..onlar bnm bebeğimden daha değersiz değildi ..bazı şeyleri çok çok abarttığımızı düşünüyorum inan leğen işin şakası ama inan içim acıyor bazen ,bişiy alasım gelmiyor ,ordaki bebeklere haksızlık yapıyormuşum gibi ..

inşallah canım yaa sağolasın. sen de sağlıkla tamamlarsın zamanın da kucağına alırsın inşallah.insan korkuyor ihtimallerden bile.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Cnm hakkımızda hayırlısı olsun başakada bişiy demiyorum :)ne bileyim benne hayırlı ne olunca ben mutlu olurum ..

canım zaten dersten çıkmamak için tuta tuta geçen hafta sonunda idrar yolları enfeksiyonu oldum. Yandım yandım,böyle bir acı yok. Ayıptır söylemesi idrar değil kan yaptım resmen.

Cnm oda kötü işte ,erken doğum riskini arttırıyor allah korusun ..tabi ileriki seviyelerde ,ama bitti artık okullar bitti evde daha rahat içersin suyunu ,şanslısın birde okadar su içince cildin elastikiyetide artar ..çok çatlamassın inş hatta hiç çatlamassın :)

Allah korusun canım kötü şeyler düşünme Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın
Amin cnm hayırlısı ile

Kızlar muhabbetinize atlamak gibi olacak kusura bakmayın ama fikir olsun diye yazıyorum. Bende fisher pricedan aldım 0-2 yaş arası Kullanım için. Filesi var oturmaya başladığında oturtma kısmı var ya da hepsini çıkarıp küvet olarak Kullanım şekli var. Çok güzel bir şey öneririm. Isterseniz resmini de eklerim.
Bizim bir tane kuvetimiz var.yetiyor.arkadaslar almak isteyebilir belki.

Doğru diyorsun cnm :)ne bileyim gücüme gidiyor inan dünya üzerinde milyonlarca bebek var iyi veya kotu şartlarda ,afrikada dünyaya gele n suriyede dunyaya gelen var ,hasta olan savaşta tepesine bomba düşen ölen bebekler var ..onlar bnm bebeğimden daha değersiz değildi ..bazı şeyleri çok çok abarttığımızı düşünüyorum inan leğen işin şakası ama inan içim acıyor bazen ,bişiy alasım gelmiyor ,ordaki bebeklere haksızlık yapıyormuşum gibi ..
Tabi hic bir seyi abartmamak lazim canim,Ahh butun cocuklar mutlu olsa,insanin gercekten yuregi aciyor onlara,Rabbim yardimcilari olsun.bizlerde elimizden geldigince yardimlarimizi yapacagiz.

Meraba benim de galiba seninki gibi bazen karnimin sağında bazen solunda bazende kasigimda sertlik hissediyorum sürekli değil ama. Heralde bebegimin kafası geliyor o zamanlar. Normalde karnimiz büyüdüğü için gergin ama öyle gün içinde de sürekli sert değil.
canim benim karnim cok uzun zamandir sert gunun belli saati degil her an tas gibi patlayacak gibiyim...dr.um normal diyor fakat artik dayanacak halim kalmadi...bu hafta yeniden dr.a gidecegim kontrolden sonra dr.um dahiliye dr.una yonlendirecek sanirim baska bir sorunum var mide veya baska organlar ole ilgili...seninki ara ara oldugu icin muhtemelen bebegin o anki durusu ile ilgilidir diye dusunuyorum...

canim benim karnim cok uzun zamandir sert gunun belli saati degil her an tas gibi patlayacak gibiyim...dr.um normal diyor fakat artik dayanacak halim kalmadi...bu hafta yeniden dr.a gidecegim kontrolden sonra dr.um dahiliye dr.una yonlendirecek sanirim baska bir sorunum var mide veya baska organlar ole ilgili...seninki ara ara oldugu icin muhtemelen bebegin o anki durusu ile ilgilidir diye dusunuyorum...
Çok şükür benim ki ara ara oluyor canım. Inşallah senin de önemli bir sorunun çıkmaz.

Kizlarr BEren 'imin hastane kıyafeti :)))

Eklentiler

• IMG-20150606-WA0000.webp
    IMG-20150606-WA0000.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 122
yüklemeyi başarabilmişimdir umarım. Çok duygulandım izlerken. Zaten bu aralar elimde mendille gezer oldum, her an her şeye ağlayabiliyorum :KK57:

Yaaaaaa çok duygusal bi durum, böyle videoları izledikçe kızımı bi an önce kucağıma almak istiyorum. 28. Haftaya girdik çok şükür:anneadayı::KK200:

Back
X