• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydınlar herrkese. Ben de suyu bol içenlerdenim, günlük 3 lt en az. Tabi bu sebepten wc ye taşınıyorum sürekli, marketin su ve wc kağıdı rezervini ben tek başıma tüketiyorum resmen :KK48: Bu kadar kiloya rağmen şeker yüklemesinden iyi sonuç almamı da içtiğim suya bağlıyorum açıkçası. Su hayattır :KK9::KK200:
Genelde kilolu olanlarda şeker çıkar denir ama bazen çok kilolularda bile çıkmıyor.bende 3-4 lt su iciyordum ama şeker düşmüyordu.
sanirim bünye meselesi.

Ben netten baktım yeni bir indirim yok indirim mağazaya özelse gidenler bilgi verebilirmi
Bana da bir kaç saat önce eşim link atmış bak diye :KK48:
Battaniye begendim bende,istediklerini seç alalim diyor.yada yarin gidecegiz bakalim.
gerci kalmamistir.daha 10 takim aldim.ama yetmez.

Battaniye begendim bende,istediklerini seç alalim diyor.yada yarin gidecegiz bakalim.
Canım ilk üç ay giymeye kaç alt üst takım yeter? Altı tane uzun kol iki tane de Kolsuz zıbın yeterli mi?

Canim ben simdi internet sitesine bakdimda merak etdim sitede yuzde 50 indirim yazilan gulen yuz etiketli urun fiyatlari var ya webde yazilan fiyatlar 100de50 indirimli fiyatlarmi???
Canim şimdi eve geldik de telefona anca bakabildim evet sitede ki fiyatlar yüzde 50 indirimli

Canım ilk üç ay giymeye kaç alt üst takım yeter? Altı tane uzun kol iki tane de Kolsuz zıbın yeterli mi?
Acikcasi bende kararsizim yaz bebegi daha kolay oluyor.ben simdilik 7 takim 3 tulum aldim.biraz daha alayim diyorum.
sen de 15 takima tamamla bence.cocuk cok kusarsa esini gonderip aldirirsin.ben ihtiyac oldukca esime aldirdim.citcitli badi de 10 dan asagi olmasin.eylulde havalar sicak soguk olabilir.yari yariya uzun ve sıfır kol alabilirsin.

Selam tatlı anneler :) buraya yazmayalı çok oldu :) inşAllah herkes iyidir keyifler yerindedir :) benimde son kontrolüm 24+2 de oldu bebişim 30 cm olmuş 700 gramı geçmiş :) sizler de durum nasıl :)

:KK70: ayy kahkaha attım :KK70: ne biliym biriktiriyordu yada ayrıca posetleyip tek atıyordu. bi de bizim orda çok pis bir huy var bebeğin bezini degisirler kakali bezi daire kapısının yanına koyarlar sonra bütün apartman kokar. Artık o orda birikir sonra cope gider :KK70::KK70:
Kavga sevebi apartmsnda millet cekmek zorundami o kokuyu dusunceli insan yapmaz bunu

Selam kızlar.benimle aynı haftalarda olup bebeğin başı aşağıda olan var mı ?bugün doktor bebeğin başının çok aşağıda olduğunu erken doğum riski olduğunu söyledi.daha 27.haftadayız.yine progestan günde üç tane :KK43: on gün sonra tekrar gidicem. devamlı kasılma karında sertlik ve sancı şikayetlerim vardı.duruşu nedeniyle oluyormuş.gelişimi güzel.1 klilo 63 gr. 35 cm.

böbrek ultrasonu için gittiğim radyolog böbreklerden çok bebeğime bakıp uyluk kemiği haftasında ama başı bi hafta kadar geriden geliyo demez mi!!!!
bide üstüne ama önemli bişey değil diyo
gerizekalı moralimizi bozdu durduk yere :KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım netteki indirimle aynıymış nettende bakabilirsin mağazada bulunmadığını ordan bulabilirsin

bide bebegin poposu rahim ağzına dayanmış normal doğum düşünüyosan bu istenen bi durum deildir dedi.saki haftaya doğurcam ya bebek kaç defa döner acaba daha 15 haftam var!!!!!
çok sinirlendim çoooookkkkkkkk:KK62::KK62::KK62::KK62:

Canım netteki indirimle aynıymış nettende bakabilirsin mağazada bulunmadığını ordan bulabilirsin
Biliyorum. ben cok şey begenmedim zaten.daha dogrusu alabilecegim bir sey yok.hastane cikisi alicam.sadebir sey bulamadim.battaniye begendim sadece.tek onuda siparis etmeyeyim dedim.gidebilirsek yakindan bakarim digerlerinede.

Nette bile pek birsey kalmamış dün sepete atmistim bugün bide yakından göreyim dedim ama hepsi tükenmiş :KK57:

Selam kızlar.benimle aynı haftalarda olup bebeğin başı aşağıda olan var mı ?bugün doktor bebeğin başının çok aşağıda olduğunu erken doğum riski olduğunu söyledi.daha 27.haftadayız.yine progestan günde üç tane :KK43: on gün sonra tekrar gidicem. devamlı kasılma karında sertlik ve sancı şikayetlerim vardı.duruşu nedeniyle oluyormuş.gelişimi güzel.1 klilo 63 gr. 35 cm.
canım benim de en son kontrolde bası assagıda idi ama dr. bir sey demedi...hatta ben bebikin hareketlerini ya göbek hizasında ya da göbek altında hissediyorum yani yukarıda hissettiğim olmuyor...bu arada benim sabahtan akşama kadar karnım felaket sert senin gün boyu mu serttı canım yoksa ara ara mı sertlesiyordu merak ettim...gelişimi çok güzelmiş maşallah kızına...

Bugün alabildiklerim birde internet siparişim var :KK200:

Eklentiler

• 20150606_190542.webp
    20150606_190542.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 123
  • 20150606_190505.webp
    20150606_190505.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 146
  • 20150606_190451.webp
    20150606_190451.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 137
  • 20150606_190412.webp
    20150606_190412.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 128
bide bebegin poposu rahim ağzına dayanmış normal doğum düşünüyosan bu istenen bi durum deildir dedi.saki haftaya doğurcam ya bebek kaç defa döner acaba daha 15 haftam var!!!!!
çok sinirlendim çoooookkkkkkkk:KK62::KK62::KK62::KK62:
O kadın doğumcu olacakmış radyolog olmuş yanlışlıkla :) çok ciddiye alma dicem ama insan sinirleniyo yinede bence doktorunla telefonla görüşebiliyosan ara konuş için rahatlar enazından

canım benim de en son kontrolde bası assagıda idi ama dr. bir sey demedi...hatta ben bebikin hareketlerini ya göbek hizasında ya da göbek altında hissediyorum yani yukarıda hissettiğim olmuyor...bu arada benim sabahtan akşama kadar karnım felaket sert senin gün boyu mu serttı canım yoksa ara ara mı sertlesiyordu merak ettim...gelişimi çok güzelmiş maşallah kızına...
sağol canım benim.konuşmuştuk ya daha önce ben de hep aşağıda hissediyordum senin gibi.devamlı wc isteği oluyordu hareket hissettiğimde.hepsi başı aşağıda olduğu içinmiş.gün boyu çok sert değil aslında canım.özellikle akşamları kasılıyor ve regl sancısı gibi sancılar oluyor.o yüzden progestana başladık.

sağol canım benim.konuşmuştuk ya daha önce ben de hep aşağıda hissediyordum senin gibi.devamlı wc isteği oluyordu hareket hissettiğimde.hepsi başı aşağıda olduğu içinmiş.gün boyu çok sert değil aslında canım.özellikle akşamları kasılıyor ve regl sancısı gibi sancılar oluyor.o yüzden progestana başladık.
anladım canım senin durumun daha farklıymış neyse ki okullar kapanıyor dikkat et canım ilaçlara başlaman iyi olmuş bu arada...kalan zamanı sağlıkla geçirmek dileğiyle inşallah...

O kadın doğumcu olacakmış radyolog olmuş yanlışlıkla :) çok ciddiye alma dicem ama insan sinirleniyo yinede bence doktorunla telefonla görüşebiliyosan ara konuş için rahatlar enazından
Valla napsam bilemedim haftaya randevu alayim kendi doktoruma dedim randevular dolu bi hafta onceden bile randevu alamiyorum hatuna! Mecbur iki hafta sonraya aldim.sabirla beklicem mecbur.

Back
X