- 21 Nisan 2013
- 3.667
- 1.613
- 248
Doğru diyorsun cnm :)ne bileyim gücüme gidiyor inan dünya üzerinde milyonlarca bebek var iyi veya kotu şartlarda ,afrikada dünyaya gele n suriyede dunyaya gelen var ,hasta olan savaşta tepesine bomba düşen ölen bebekler var ..onlar bnm bebeğimden daha değersiz değildi ..bazı şeyleri çok çok abarttığımızı düşünüyorum inan leğen işin şakası ama inan içim acıyor bazen ,bişiy alasım gelmiyor ,ordaki bebeklere haksızlık yapıyormuşum gibi ..Yok gercekten lazim oluyor.zaten onu belirli bir zaman kullaniyorsun.ilk dogdugunda en kullanislisi kuvet.legen alirsan altina bir sürü kiyafet koyacaksin bebeği yatiracaksin.kuvette filede yikiyorsun.bizim küvet pembe ben ogluma da onu kullanicam mesela.bir tane alacan diger cocuklarda kullanacak :) boşa gitmiyor.
hem küvet ne ki,file yerine sünger aliyorlar.oturmaya baslayinca da banyo koltugu aliyorlar.ben koydum kucagimda yikadim :) yani cok esya iyi degil.koyacak yer olmuyor.cocuk biraz büyüsün millet neler neler aliyor.işe yaramayan.keske almasaydik diyorlar.ben almadim bazi seyleri kullannaz diye.