- 9 Şubat 2013
- 1.512
- 1.252
- 208
Meraba seninle mogaminin olduğu topictende tanisiyorzCanım ilk üç ay giymeye kaç alt üst takım yeter? Altı tane uzun kol iki tane de Kolsuz zıbın yeterli mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba seninle mogaminin olduğu topictende tanisiyorzCanım ilk üç ay giymeye kaç alt üst takım yeter? Altı tane uzun kol iki tane de Kolsuz zıbın yeterli mi?
Meraba benim de galiba seninki gibi bazen karnimin sağında bazen solunda bazende kasigimda sertlik hissediyorum sürekli değil ama. Heralde bebegimin kafası geliyor o zamanlar. Normalde karnimiz büyüdüğü için gergin ama öyle gün içinde de sürekli sert değil.canım benim de en son kontrolde bası assagıda idi ama dr. bir sey demedi...hatta ben bebikin hareketlerini ya göbek hizasında ya da göbek altında hissediyorum yani yukarıda hissettiğim olmuyor...bu arada benim sabahtan akşama kadar karnım felaket sert senin gün boyu mu serttı canım yoksa ara ara mı sertlesiyordu merak ettim...gelişimi çok güzelmiş maşallah kızına...
Kisa kollu pek tavsiye etmem kiyafetin altinda pek hos durmuyor.kızım yaz bebegi oldugu icin sıfır kol aldim.bir kac tanede kisa kol vardi.uzunlarida kışın giydirdim.
şimdide 2 tane kisa kol aldim.teki takımın icindeydi.eylül nasil olur havalar biraz dengesiz ama ben sıfır kol ve uzun alicam.
Ayakkabi sormussun,ayaklari cok ufak hemen ayakkabi olmuyor.ben 2 ay sonra anca giydirmistim o da bayramda elbisesinin altina.patikli takim giydigi icin.6. aya kadar ayakkabi giydirmedim.
Kışında astronot tulum giydirdim yani ayakkabiya pek gerek kalmadi.
birde daha cok minikler rahat etsinler.
ben hep rahat kıyafetler giydirdim.
Birde korbell çöp kovasindan bahsedilmiş
ben kullanıyorum,çöpü atarken agzi acilinca koku geliyor.birde haznesinin icinede koku siniyor.Onun dışında dışarıda koku olmuyor.aslinda diger çöp kovalarıda koku vermiyor dışarı.ama bebek ek gıdaya gecene kadar kakası kokmuyor.hatta tam yemek yemeye baslayinca kokuyor,benim kızımda gördüğüm buydu.
Cnm döner merake etme bnm 16.haftadan beri başı aşagıdaydı ,21.haftada falan dondü tektar ,şimdi de arada donuyor ,ki bnm rahmim kuçuk ona rahmen çift rahimliyim ,seninki daha kaç kere donersağol canım benim.konuşmuştuk ya daha önce ben de hep aşağıda hissediyordum senin gibi.devamlı wc isteği oluyordu hareket hissettiğimde.hepsi başı aşağıda olduğu içinmiş.gün boyu çok sert değil aslında canım.özellikle akşamları kasılıyor ve regl sancısı gibi sancılar oluyor.o yüzden progestana başladık.
Ya ne güzel şeyler almışsın güle güle kullan cnm ,bende netten alsammı bilmiyorumBugün alabildiklerim birde internet siparişim var![]()
Kulaklarını tıka cnm ,ne olacagını allah bilir ,onlar kim oluyormuş ...tavübiki doner ne cahil bu insanlar yahubide bebegin poposu rahim ağzına dayanmış normal doğum düşünüyosan bu istenen bi durum deildir dedi.saki haftaya doğurcam ya bebek kaç defa döner acaba daha 15 haftam var!!!!!
çok sinirlendim çoooookkkkkkkk![]()
İyide suluğu hadi bağladın :)vc kısmını ne yapıyorsun ikidebir :)tutmakta olmaz :)ben utanmadan boynuma suluk takacağım :) her an du içiyorum okulda oğretmenler odasında sebil var bardakla içme kesmiyor. Şişeye doldurup içiyorum. 2-3 sürahiyi buluyordur benim. Gece de yatarken yanıma yarım litrelik şişelerden doldurup koyuyorum. Sabah o da bitiyor. Su kurbağası oldum resmen:)
Rica ederim.yok senin için degil arkadaslar çöp kovasindan bahsedince,sana yazarken,bunu da yazayim dedim.Anladim canım ben de sıfır kol Citcitli aldım genelde ben çöp kovası düşünmüyorum sitede her gün görevli alıyor çöpleri zaten bende indirim konteyner à.
Ayakkabı o gönderdiğim linkte pembe çok tatlı gelmişti zamanla fikir edinir z inşallah
cevap verdiğin için sağol hafta sonu olunca pek kişi girmiyor heralde donus alamıyorum bazen yazdiklarima.
Bir de şunu soracağım bebek küvetin de ne kadar à kadar yıkaniyi annem küvette değil leğen de yıkıyor eski usul.
Ben de leğen mi alsam küveti sonra napiyim diye düşünüyorum
Sidelya2011 kizlaarrr e bebek e hücum :) gülen yüz etiketli ürünlerde yüzde 50 indirim var :)
Yok gercekten lazim oluyor.zaten onu belirli bir zaman kullaniyorsun.ilk dogdugunda en kullanislisi kuvet.legen alirsan altina bir sürü kiyafet koyacaksin bebeği yatiracaksin.kuvette filede yikiyorsun.bizim küvet pembe ben ogluma da onu kullanicam mesela.bir tane alacan diger cocuklarda kullanacak :) boşa gitmiyor.Bu arada bebeğe koca bir leğen alıcam onda yıkıcam :)yahu ona para buna para :)yok kuveti yok başka şeyi :)dün bebek için alıpta pişman olduklarınız diye bi topik var onda okudum bebek biraz buyuyunce onu yıkadığın o küvek küççük geliyormuş :)ben koca bi legen alim diyorum :)
sağol canım.hepimiz inşallah.anladım canım senin durumun daha farklıymış neyse ki okullar kapanıyor dikkat et canım ilaçlara başlaman iyi olmuş bu arada...kalan zamanı sağlıkla geçirmek dileğiyle inşallah...
Eşim gelirken e bebege ugradi battaniye kalmamis.Canım netteki indirimle aynıymış nettende bakabilirsin mağazada bulunmadığını ordan bulabilirsin
inşallah canım yaa sağolasın. sen de sağlıkla tamamlarsın zamanın da kucağına alırsın inşallah.insan korkuyor ihtimallerden bile.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Cnm döner merake etme bnm 16.haftadan beri başı aşagıdaydı ,21.haftada falan dondü tektar ,şimdi de arada donuyor ,ki bnm rahmim kuçuk ona rahmen çift rahimliyim ,seninki daha kaç kere doner
canım zaten dersten çıkmamak için tuta tuta geçen hafta sonunda idrar yolları enfeksiyonu oldum. Yandım yandım,böyle bir acı yok. Ayıptır söylemesi idrar değil kan yaptım resmen.İyide suluğu hadi bağladın :)vc kısmını ne yapıyorsun ikidebir :)tutmakta olmaz :)
Dersten bile cıkıyorsundur
Allah korusun canım kötü şeyler düşünme Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasınYa ne güzel şeyler almışsın güle güle kullan cnm ,bende netten alsammı bilmiyorumdaha erkenmi acaba kararsız kaldım ..bnm ne olucağım belli değil allah korusun ne bileyim
![]()
28 haziran a kadarmis ama pek birsey kalmamıştı beden sıkıntısı da var üstelik. Internet sitelerinde dahi stok kalmamış. Biz mi geç kalıyoruz millet mi çok hızlı anlamadım benbugün kendimi temizliğe verdim indirimi unuttum cnmne zamana kadarmış bilgin var mı
Kızlar muhabbetinize atlamak gibi olacak kusura bakmayın ama fikir olsun diye yazıyorum. Bende fisher pricedan aldım 0-2 yaş arası Kullanım için. Filesi var oturmaya başladığında oturtma kısmı var ya da hepsini çıkarıp küvet olarak Kullanım şekli var. Çok güzel bir şey öneririm. Isterseniz resmini de eklerim.Yok gercekten lazim oluyor.zaten onu belirli bir zaman kullaniyorsun.ilk dogdugunda en kullanislisi kuvet.legen alirsan altina bir sürü kiyafet koyacaksin bebeği yatiracaksin.kuvette filede yikiyorsun.bizim küvet pembe ben ogluma da onu kullanicam mesela.bir tane alacan diger cocuklarda kullanacak :) boşa gitmiyor.
hem küvet ne ki,file yerine sünger aliyorlar.oturmaya baslayinca da banyo koltugu aliyorlar.ben koydum kucagimda yikadim :) yani cok esya iyi degil.koyacak yer olmuyor.cocuk biraz büyüsün millet neler neler aliyor.işe yaramayan.keske almasaydik diyorlar.ben almadim bazi seyleri kullannaz diye.