2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Merhaba, folik asiti 12.haftadan itibaren kullanma demişti doktorum, acaba yanlış mı yaptım? kullanmaya başlasam mı?

Güzel anneler, hepinize selamlar nasılsınızz? meleklerimiz bebişlerimiz nasıl ? bende sabırsızlıkla 1 haftanın geçmesini bekliyorum belki bir cinsiyet yorumu yapar sevgili doktorumbir de sık ultrasona girmek sakıncalımı herhafta mesela?

günaydın canım dün sık ultrasonla ilgi bi arkadaş açıklama yapmıştı benim doktorumda sakıncalı olmadığını söylemişti bende hemen hemen her hafta hastanede çalıştığım için bebeğime baktırıyorum:)

Günde 3 kere ultrasona bakanlar var, hiç zararlı değil. keşke eve alabilsek :)

Kızlar bende cinsiyet ogrenemeyenletdenim.
ben ikili test yaptiramadim sigorta sorunundan dolayı dr 3lu test yaparz dedi
3lu test yaptiran ya da yaptiracak olan var mi

Canim keşke aynı soruyu bende sordum doktorum çok mantıklı bişey söyledi sizin yedikleriniz ictikleriniz hava şu hiçbiri doğal değil ki sen ilaçsız yediklerinden vitamin alasin gebelikler bile artık doğal değil mecbur takviye yapmak zorundayız dedi:)

Canim hiç korkma o ilacı düşük tehdidi diye yazmazsa devlet ödemiyo senin için öyle yazmış bende bel ağrım var dedim ilacı yazarken mutlaka o teşhisi yazıyo yoksa parayla alıyosun ilaci

yeşil erikcim :) çok geçmiş olsun.. nickini okuyunca bile canım deli gbi can erik çekiyoo.. mayıs gelse de mersinden fln biyerlerden bulsam taze mevsiminde erik yesem diye gün sayıyorum resmen :)
Buarada boğaz ağrısı ve öksürüğe zencefil çok iyi geliyor.. zencefilli pastiller var onlardan al ve taze zencefili de 1 gr ı geçmicek kdr gün içinde sıcak suda bekletip limonlayıp ılık ılık iç canım.. tabi c vitaminini de unutma bol bol kivi portakal nar mandalina yemeye çalış.. umarım en kısa zamanda iyileşirsin..

buarada kızlar, benmde göbüşüm biraz çıktı ama hiç kilo almadım:) o nasıl oldu onu anlamadım...

aaaa :) aynı drm bende de var.. gebeliğin ilk ayları malum mide bulantıları yüzünden 3 kilo vermiştim.. hala hiç kilo almadım ama resmen göbiş yaptım :) internette okuduğum kdrıyla bu göbiş bebekten çok vucudumuzda oluşan gazdan kaynaklanıyormuş ama olsun yine de göbişimin çıkması hoşuma gidiyoor :)

Kizlar bugun cok ktuym 4kere kustumm :"(hayyattan sogumus hissediyorm ..

Benmde hoşuma gidiyor ama gaz değil ya, gaz olsa o kadar güzel şekilli çıkmass

Merhaba, folik asiti 12.haftadan itibaren kullanma demişti doktorum, acaba yanlış mı yaptım? kullanmaya başlasam mı?
hayır hayır doktorun ne dediyse oo, benm haftalarda kimse folik ve progestan kullanmıyo nerdeyse, ben düşük tehlikesi yaşadım. o yüzden uzun sürdü benm

Merhaba arkadaşlar nasılsınız :) 12.haftada rahim ağrıları sızlamaları yaşayan var mı? Lekelenmem yok ağrı var sadece hareket ettikçe daha da hissediyorum. Aslında dinlensem geçiyor biraz ama dinlenemem çünkü çalışıyorum. Sizce doktora sırf bunun için gitmeli miyim?

buna benimde cok ihtiyacim vardi teşekkür ederim :)

kasık ağrıısı da düşük tehdidi demek canım az da olsa. garantiye almak için veriyorlar.. takılma, bi süre daha kullancas..o değilde benmde kafama takılan başka bişey var:)))) etraftan duyduğum arkdaşalarımda gördüğüm şu ki ; artık tüm doktorlar hemen progestanı veriyor ve progestan çok kullannan hamilelerin bebişleri 40. hafta dolduğunda bile glmek için bi sinyal vermedi. yada zor doğum yaptılar.ilgisi var mı biliyorum ama olabilir...

Kızlar bende cinsiyet ogrenemeyenletdenim.
ben ikili test yaptiramadim sigorta sorunundan dolayı dr 3lu test yaparz dedi
3lu test yaptiran ya da yaptiracak olan var mi

Ben direkt 4lü test yaptırmayı düşünüyorum, sonuçta 3lü teste bir hormon daha ekleyince 4lü test oluyor , o daha güvenilir olduğu için onu düşündüm.
nerde yaptırmayı düşünüyorsun?

ohhhhh şanslısınn..biz eve alalım dedik en son ultrasonu

erikkkk demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…