ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kullanıorum. çok sıkıldım.. olumsuz bi ilaç değil, hormon takviyesi sadece.. ama yan etkileri oluyor, baş ağrımı artık ona yoruyorum..vitaminede başlamadım folik ve progestana devam ediyorum .. bu hafta kontrolüm var, artık vitamine geçeriz muhtemelen..
Canim keşke aynı soruyu bende sordum doktorum çok mantıklı bişey söyledi sizin yedikleriniz ictikleriniz hava şu hiçbiri doğal değil ki sen ilaçsız yediklerinden vitamin alasin gebelikler bile artık doğal değil mecbur takviye yapmak zorundayız dedi:)hem ayrıca merak ettiğim bişey var... neden hamileleri ilaç küpüne çeviriyorlar... eskiden annelerimiz hiç ilaç kullanmamış ve gayette sağlıklı doğmuşuz... şimdiki bebekler daha doğar doğmaz hasta... mesela benim vitamin eksikliğim yok çok şükür ve doktorum ilerde bebek büyüyünce eksiklik olabilir dedi... ilaç yerine doğal beslensek ve gıdalardan o vitaminleri alsak
Canim hiç korkma o ilacı düşük tehdidi diye yazmazsa devlet ödemiyo senin için öyle yazmış bende bel ağrım var dedim ilacı yazarken mutlaka o teşhisi yazıyo yoksa parayla alıyosun ilacibenim de haftaya kontrolüm var kendi doktoruma danısıcam ama bnm kafama takılan tek sorun bana hiç bişi sölemedi ve bnm kanamam ve lekelenme gibi bi durumun olmaması ve recetede düşük tehdidi yazıyokasık agrısıyla gittim neyle karsılastım
Günaydın güzel anneler, nasılsınız, ben pek iyi değilim boğaz ağrım var, ateşim de çıkıyor sanırımDaha önce boğaz ağrısına iyi gelen tarifler verilmişti ama sayfalar çok olduğu için bulamadım, ne iyi gelir, ilaç kullanmak istemiyorum, doğal tarifleri tekrar yazabilirseniz çokk sevinirim, şimdiden teşekkürler
buarada kızlar, benmde göbüşüm biraz çıktı ama hiç kilo almadım:) o nasıl oldu onu anlamadım...
Benmde hoşuma gidiyor ama gaz değil ya, gaz olsa o kadar güzel şekilli çıkmassaaaa :) aynı drm bende de var.. gebeliğin ilk ayları malum mide bulantıları yüzünden 3 kilo vermiştim.. hala hiç kilo almadım ama resmen göbiş yaptım :) internette okuduğum kdrıyla bu göbiş bebekten çok vucudumuzda oluşan gazdan kaynaklanıyormuş ama olsun yine de göbişimin çıkması hoşuma gidiyoor :)
hayır hayır doktorun ne dediyse oo, benm haftalarda kimse folik ve progestan kullanmıyo nerdeyse, ben düşük tehlikesi yaşadım. o yüzden uzun sürdü benmMerhaba, folik asiti 12.haftadan itibaren kullanma demişti doktorum, acaba yanlış mı yaptım? kullanmaya başlasam mı?
buna benimde cok ihtiyacim vardi teşekkür ederim :)Çok geçmiş olsun canım. 3 4 hafta Önce ben de atlattim.. kivi ve portakal yedim bol bol c vitamini diye. günde 2 kez de ıhlamur elma kabuğu ve limon kaynatıp içtim. tuzlu suyla boğazıma da gargara yaptım bol bol. başka da bir şey denemedim pek. senin de en kısa zamanda geçer umarim
kasık ağrıısı da düşük tehdidi demek canım az da olsa. garantiye almak için veriyorlar.. takılma, bi süre daha kullancas..o değilde benmde kafama takılan başka bişey var:)))) etraftan duyduğum arkdaşalarımda gördüğüm şu ki ; artık tüm doktorlar hemen progestanı veriyor ve progestan çok kullannan hamilelerin bebişleri 40. hafta dolduğunda bile glmek için bi sinyal vermedi. yada zor doğum yaptılar.ilgisi var mı biliyorum ama olabilir...benim de haftaya kontrolüm var kendi doktoruma danısıcam ama bnm kafama takılan tek sorun bana hiç bişi sölemedi ve bnm kanamam ve lekelenme gibi bi durumun olmaması ve recetede düşük tehdidi yazıyokasık agrısıyla gittim neyle karsılastım
Kızlar bende cinsiyet ogrenemeyenletdenim.
ben ikili test yaptiramadim sigorta sorunundan dolayı dr 3lu test yaparz dedi
3lu test yaptiran ya da yaptiracak olan var mi
ohhhhh şanslısınn..biz eve alalım dedik en son ultrasonugünaydın canım dün sık ultrasonla ilgi bi arkadaş açıklama yapmıştı benim doktorumda sakıncalı olmadığını söylemişti bende hemen hemen her hafta hastanede çalıştığım için bebeğime baktırıyorum:)
hayır hayır doktorun ne dediyse oo, benm haftalarda kimse folik ve progestan kullanmıyo nerdeyse, ben düşük tehlikesi yaşadım. o yüzden uzun sürdü benm
erikkkk demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))))))))))yeşil erikcim :) çok geçmiş olsun.. nickini okuyunca bile canım deli gbi can erik çekiyoo.. mayıs gelse de mersinden fln biyerlerden bulsam taze mevsiminde erik yesem diye gün sayıyorum resmen :)
Buarada boğaz ağrısı ve öksürüğe zencefil çok iyi geliyor.. zencefilli pastiller var onlardan al ve taze zencefili de 1 gr ı geçmicek kdr gün içinde sıcak suda bekletip limonlayıp ılık ılık iç canım.. tabi c vitaminini de unutma bol bol kivi portakal nar mandalina yemeye çalış.. umarım en kısa zamanda iyileşirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?