• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar Merhaba, öncelikle hepinize iyi günler diliyorum, size birşey danışacağım, aliexpress.com dan alışveriş yapanınız var mı? bir ara haberlerde çıkan çinden gelen kanserojenli maddelerden sonra alıp almamakta çok ikilemde kaldım, kendim için olsa neyse diyeceğim ama bebeğim için şu karakter tulumlardan almak istiyorum :KK64:
Evet bende baktım canım çok güzel şeyler var ama netteki yorumlara baktım bebekler için çok olumlu bakmıyolar. .. ama ben çok sevdim bilemiyorum bana da haber ver bişey duyarsın alırsan. ..

Kızlar 2. Gebelikte çok daha erken hissediyorsunuz bebişin hareketlerini ben 10. Haftadan beri çok hissediyorum hele bu sabah resmen zıplıyor içimde yaramaz.:-) kızımdada 13. Haftada hissetmiştim hareketlerini. Bakalım bebişim nasıl kızlar Size tavsiyem bol bol CEVİZ yiyin çünkü bebişin direk beyin gelişimini destekliyor

Evet bende baktım canım çok güzel şeyler var ama netteki yorumlara baktım bebekler için çok olumlu bakmıyolar. .. ama ben çok sevdim bilemiyorum bana da haber ver bişey duyarsın alırsan. ..
benimde çok hoşuma gidiyor ordaki kıyafetler ama kanserojen limitinin çok çok üstünde olduğunu bi çok yerde okudum.kendimize belki de bebişlere almaya kıyamayız heralde.:(

benimde çok hoşuma gidiyor ordaki kıyafetler ama kanserojen limitinin çok çok üstünde olduğunu bi çok yerde okudum.kendimize belki de bebişlere almaya kıyamayız heralde.:KK43:
Galiba evet çok güzel hamile pantolonlari da var Belki bi parça alıp bakarım bi olmazsa giydirme kiyamammmm:KK46:

Canım benim sen hamilelik haftasını son adetinin ilk gününe göre hesaplamalısın ultrasonda hafta ile uyumu nedir biliyormusun; senin bebeğinin haftasına göre gelişimidir yani sen hangi haftadaysan bebiş ultrasonda hangi haftada gözüküyorsa birbiriyle karşılaştır buda bebişin düzenli gelişip gelişmediğini gösterir. Benim 2. Gebeliğim bu bir kızım var hep ultrasonda haftasına göre büyüktü maaşallahhh 3580kg 52cm doğmuştu. Bu konularda tecrübelerin ilk gebelerde göre

ben adetsiz gebe kaldım o yüzden karışık aralık 1 ve 5 arası gidip geliyorum gebe kalma günü olarak

Büyük hevesle gitmiştim belki cinsiyet bile söyle diye. Düşük falan deyince çok korktum öğle sonu başka bi doktora görünücem, bi daha da yok midem bulanıyo yok midem de yangın var diye şikayet edersem ne olayım :KK61: çok zoruma gitti. Umarım bırakmAz bebeğim beni
canım endişe etme benimde 1.1 di ense kalınlığı ve çok normal dedi.sanırım onda alt sınır tehlikesi yok.

Büyük hevesle gitmiştim belki cinsiyet bile söyle diye. Düşük falan deyince çok korktum öğle sonu başka bi doktora görünücem, bi daha da yok midem bulanıyo yok midem de yangın var diye şikayet edersem ne olayım :KK61: çok zoruma gitti. Umarım bırakmAz bebeğim beni
inşallah güzel haberlerle dönersin.çıkınca yaz bizede mutlaka.

Kızlar 2. Gebelikte çok daha erken hissediyorsunuz bebişin hareketlerini ben 10. Haftadan beri çok hissediyorum hele bu sabah resmen zıplıyor içimde yaramaz.:-) kızımdada 13. Haftada hissetmiştim hareketlerini. Bakalım bebişim nasıl kızlar Size tavsiyem bol bol CEVİZ yiyin çünkü bebişin direk beyin gelişimini destekliyor
Ne güzel yaa ben hiç bişey hissetmiyorum daha.. Elimi karnıma koyuyorum kıpırdanma var mı diye ama hiç bişey yok :(

Burda herkes 1,5 ve üstü yazıyo genelde ense için. Kadına sordum hayır 1,5 üstü tehlike var demek dedi anlamadım ki kime neye inanıyım. Hayırlısı bakalım rabbim korur inşallah hepimizin bebeğini
inşallah güzel haberlerle dönersin.çıkınca yaz bizede mutlaka.

canım benim doktorum 3 üstü tehlikeli dedi.bence sen bu konuda canını sıkma zaten düşükmüş senin değerinde.

farkli bir dr gitmen cok dogru olur en azibdan icin rahatlar canim

Burda herkes 1,5 ve üstü yazıyo genelde ense için. Kadına sordum hayır 1,5 üstü tehlike var demek dedi anlamadım ki kime neye inanıyım. Hayırlısı bakalım rabbim korur inşallah hepimizin bebeğini
canim ense olcumu bebegin haftasina gore degisir yani 11 haftalik farkli 12haftalik farkli olur oyuzden bu konuda dr yorumu dogru okur canin

Ya kızlar lütfen. Istanbulda olanlar bi yardımcı olsun ıkılı testin zamanı geçiyor. Ve ben daha yaptıramadım nerde ne kadara yaptırdınz. Devlette olur yardımcı plun

Selam bayanlar.ben de yeni üye ve heyecanlı bir anne adayıyım yarın Dr randevu var ikili test için.12 hafta iki günlük bebeğim. Inşallah hepimiz için olumlu,güzel sonuçlar çıkar testlerden.ben bir de cinsiyeti çok merak ediyorum kızım mi diyeyim oğlum mu bilemiyorum.sizce yarın belli olur mu

Selam bayanlar.ben de yeni üye ve heyecanlı bir anne adayıyım yarın Dr randevu var ikili test için.12 hafta iki günlük bebeğim. Inşallah hepimiz için olumlu,güzel sonuçlar çıkar testlerden.ben bir de cinsiyeti çok merak ediyorum kızım mi diyeyim oğlum mu bilemiyorum.sizce yarın belli olur mu
Canım hangi il de. Nerde yaptırdın testini

Back