• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Doktor folik asiti kesti kızlar. Marincap ve decavit verdi. Sizler takviyeler konusunda ne durumdasiniz?

Teyzoslarii ardanin yeni cicilerii :)
Canım Maaşallah sen baya erken başladın alışverişe:) seninle günlerimiz aynı ama ben henüz başlamadım. Güle güle giysin oğluşun. Ben henüz öğrenemedim cinsiyetini:|

Canım ben de öğretmenim. Ben de doğum sonrası iznini kullandıktan sonra , 1. Donemi heyet raporu vs. Bitirmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse, sonra da 2 , donem ücretsiz izin alıp çocuğu 1 yaşına getirmeyi planlıyorum Allahtan bi mani çıkmazsa inş.
Aslında nette araştırma yaptım tek tük de olsa yaza denk gelen doğum öncesi izni doğum sonrasına aktaran var ama genel tutum aktarılmadığı yönünde.bir de meb yazısına denk geldim aktarılamaz diye. Yine de sanırım bılınduğun il ve okulun insafına bırakıyolar. Senin planın güzelmiş sağlıkla büyüt inşallah bebişini

Teyzoslarii ardanin yeni cicilerii :)
Maşallah cinsiyet öğrenilmiş, değişmeyeceğinden emin olunmuş ve de isim bile bulunmuş :KK73: adıyla yaşasın çok güzelmiş cicileri.bu hızla gidersen doğuma kadar mağaza açıcak birikimin olur :-) bu arada arda ismi de çok hoşuma gider. Ascık muzip ve özgüveni yüksek bi çocuk olucak şimdiden söylemesi :21:

Bana folik asiti bitirene dek kullan dedi, 7-8 tane var daha.ek olarak demir ilacı verdi. Mide yanması için şurup bulantı için de hap verdi ama hiçbir işe yaramıyor. Demir hapını da ben başlıyamadım sanki bulantımı daha da arttırıyor. Şimdilik böyle devam
Doktor folik asiti kesti kızlar. Marincap ve decavit verdi. Sizler takviyeler konusunda ne durumdasiniz?

İ mom gida takviyesi verdi benimki de.
Ben istedim omegali bisey olsun dedim balik yiyemiyorum henuz o kadar iyi deil midem.bebegimize de hersey lazim artik malum.folik asiti biraktim.
İ mom ilk defa bugun ictim basim agriyo cok.ilgisi olabilirmi acaba?

Ne güzel herkes en az 4-5 aylık olana dek yavrusunun yanında olabilecek.öğretmen olduğum için doğum öncesi hakkım yaz tatiline denk geliyor, yani doğum yaklaşımcaya kadar çalışıp geri kalan iznimi doğum sonrasına aktaramıyorum bile.daha 2 aylıkken bebeğimi bakıcıya teslim edip işbaşı yapıcam mecbur.şimdiden zoruma gidiyor bu durum :KK61:
Canim ya benim de öyle ya bende öğretmenim çok zoruma gidiyo coookkk

ben nette bulmaya çalışıyorum malzemeleri kayseride oturuyorum çarşıya çıkıp araştırma fırsatım henüz olmadı

Ben de Kayseri de okudum üniversite yi kina sekerlerim etiketleri orda yaptirdim balikcilar ilerisnde hacibaba nin olduğu hizada ziraat bnk var onun arka tarafinda büyük copy centerlar var orda etiketi yaptirmistim eser copy center di galiba aklında bulunsun

canım ben bunların karalama kampanyası olduğunu düşünüyorum. kardeşim sağlıkçı ve böyle bişey olmadığını söylüyor. Türkiyedeki standartlarına göre sığır jelatini kullanılıyor dedi. eczaneyede sordum yok öyle bişey dediler.
İyi o zaman cnm.arkadasim soyleyince tedirgin oldum o yuzden uyarma geregi duydum.

malzeme kavanozlar nette uygun çarşıda varmı fiyat ne kadar bilmiyorum diğer küçük malzemelrde nette var ama ben çarşıdan alırım onlarıda .olur sen bi araştır istersen değerlendiririrz birlikte
Bi yerde baktim cok guzel ve pahalu geldi.tanesi 5 tl
malzeme kavanozlar nette uygun çarşıda varmı fiyat ne kadar bilmiyorum diğer küçük malzemelrde nette var ama ben çarşıdan alırım onlarıda .olur sen bi araştır istersen değerlendiririrz birlikte

Eklentiler

• 2015-03-07 14.26.42.webp
    2015-03-07 14.26.42.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 145
Back