- 9 Kasım 2007
- 90
- 57
- 303
- 44
Cok guzeller canim gue gule iyi gunlerde kullanin insallahTeyzoslarii ardanin yeni cicilerii :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzeller canim gue gule iyi gunlerde kullanin insallahTeyzoslarii ardanin yeni cicilerii :)
Canım Maaşallah sen baya erken başladın alışverişe:) seninle günlerimiz aynı ama ben henüz başlamadım. Güle güle giysin oğluşun. Ben henüz öğrenemedim cinsiyetini:|Teyzoslarii ardanin yeni cicilerii :)
Benin perinatolog nube gore kiz dedi ve kiz cikti :) demekki dogruArkadaşlar bu genital nub teorisi doğru mu?
Aslında nette araştırma yaptım tek tük de olsa yaza denk gelen doğum öncesi izni doğum sonrasına aktaran var ama genel tutum aktarılmadığı yönünde.bir de meb yazısına denk geldim aktarılamaz diye. Yine de sanırım bılınduğun il ve okulun insafına bırakıyolar. Senin planın güzelmiş sağlıkla büyüt inşallah bebişiniCanım ben de öğretmenim. Ben de doğum sonrası iznini kullandıktan sonra , 1. Donemi heyet raporu vs. Bitirmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse, sonra da 2 , donem ücretsiz izin alıp çocuğu 1 yaşına getirmeyi planlıyorum Allahtan bi mani çıkmazsa inş.
Maalesef bu zamanda bile var! Sinir ediyor beni bunlar... kaynana kendi cinsiyetini unutmuş olmali!yuh artık... cinsiyetin kendisinden dolayı oluştuğunu bilmeyen zavallı cahil erkekler ve tabi onları böyle yetiştiren anneleri.. ne diyeyim ya bu zihniyet hiç bitmeyecek...
Maşallah cinsiyet öğrenilmiş, değişmeyeceğinden emin olunmuş ve de isim bile bulunmuşTeyzoslarii ardanin yeni cicilerii :)
Doktor folik asiti kesti kızlar. Marincap ve decavit verdi. Sizler takviyeler konusunda ne durumdasiniz?
Canim ya benim de öyle ya bende öğretmenim çok zoruma gidiyo coookkkNe güzel herkes en az 4-5 aylık olana dek yavrusunun yanında olabilecek.öğretmen olduğum için doğum öncesi hakkım yaz tatiline denk geliyor, yani doğum yaklaşımcaya kadar çalışıp geri kalan iznimi doğum sonrasına aktaramıyorum bile.daha 2 aylıkken bebeğimi bakıcıya teslim edip işbaşı yapıcam mecbur.şimdiden zoruma gidiyor bu durum![]()
Canım Silivri kolan mıBen özel kolan hastanesinde yaptırdım 400 tl 40 dk sürdü ilgiliydi dr
şekerim sen maş tamamladın alışverişi biz daha çöp almadık :)Teyzoslarii ardanin yeni cicilerii :)
Eki Görüntüle 1443625 Eki Görüntüle 1443626 bunlar gibi yapıcam 70 tanesi 80 liraya falan geliyor ben yaparsam
bu tarz şeyleri tahtakaleden bulabilirmiyiz ki
ben nette bulmaya çalışıyorum malzemeleri kayseride oturuyorum çarşıya çıkıp araştırma fırsatım henüz olmadı
Amin canm insallah:)Cok guzeller canim gue gule iyi gunlerde kullanin insallah
Amin canim insallahh :)Canım Maaşallah sen baya erken başladın alışverişe:) seninle günlerimiz aynı ama ben henüz başlamadım. Güle güle giysin oğluşun. Ben henüz öğrenemedim cinsiyetini:|
İyi o zaman cnm.arkadasim soyleyince tedirgin oldum o yuzden uyarma geregi duydum.canım ben bunların karalama kampanyası olduğunu düşünüyorum. kardeşim sağlıkçı ve böyle bişey olmadığını söylüyor. Türkiyedeki standartlarına göre sığır jelatini kullanılıyor dedi. eczaneyede sordum yok öyle bişey dediler.
Bi yerde baktim cok guzel ve pahalu geldi.tanesi 5 tlmalzeme kavanozlar nette uygun çarşıda varmı fiyat ne kadar bilmiyorum diğer küçük malzemelrde nette var ama ben çarşıdan alırım onlarıda .olur sen bi araştır istersen değerlendiririrz birlikte
malzeme kavanozlar nette uygun çarşıda varmı fiyat ne kadar bilmiyorum diğer küçük malzemelrde nette var ama ben çarşıdan alırım onlarıda .olur sen bi araştır istersen değerlendiririrz birlikte
Bi yerde baktim cok guzel ve pahalu geldi.tanesi 5 tl