• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cok uzucu birsey evet bir kadinin bunu yapmasi. Ve malesef kiz denilen bebek 30.haftada erkege dondu, ust dudagi yarim dogdu :KK43: ameliyatla duzeldi melegin dudagi ama insallah ailesine cekmez oda l.
o kadınlar farkında olmadan kendi değerlerini de düşürmüş oluyorlar. Bir kızı olup o zihniyetle büyüteceğine hiç olmasın daha iyi

Kizlar bnm durummda olan varmi.14.haftadaym bulanti gecmiyo aksine artiyooo.ne kusabiliyorm ki rahatlaymm nede bulanti geciyooo;((( hiçbirşey yiyemeyen.hep bi tiksinti hali.bulantim geç basladi 10.haftada ..hic bitmiyckmi ki

Benim de 6. haftada başladı bulantım. Hayattan soğuttu resmen , bebeğimi bile düşünemez oldum. 10. haftadan sonra onzyd diye bi ilaç verdi doktorum, zofran ile aynı sanırım sigorta karşılamıyor bu ilacı. Tamamen kesmese de çok faydasını gördüm. Doktoruna bi sor istersen.

Hep bi kızım olsun isterdim allahım affetsin tabiki öncelik sağlık.ama en başından beri içimde erkek olucakmış hissi var, hala kız bebek kıyafetlerine iç geçirerek bakıyorum. Acaba annenin hisleri tutuyor mu diye hep merak etmişimdir. Bikaç haftaya öğreniriz kısmetse

Bende annenin hissine inaniyorum :KK52:kizima hamileyken daha cinsiyetini bilmiyorken bile hep kiz hissettim ve kizim oldu.. :21: Bunda da icime hep kiz doguyo doktor emin olamasada kiz dedi daha sonra tam netlestiririz dedi..

Bu arada belki size sacma gelebilir ama ben ikili taramayi yaptirmayi dusunmuyorum. Cunku sonuc tam bi kesinlik ifade etmiyor. Birde bi sorun varsa annenin butun huzuru kaciyor. Bu yuzden Allah ne verirse tevekkul edip yaptirmicam. Zaten doktorumda bu konuda israr etmedi.

Kızlar merhaba tekrar ben ikili testimi hala yaptıramadım ve cok az süremiz kaldı İstanbul Avrupa yakasında olan arkadaslar nerde yaptırdınız Bilgi verebilirseniz cok mutlu olurum
Ben özel kolan hastanesinde yaptırdım 400 tl 40 dk sürdü ilgiliydi dr

Ne güzel herkes en az 4-5 aylık olana dek yavrusunun yanında olabilecek.öğretmen olduğum için doğum öncesi hakkım yaz tatiline denk geliyor, yani doğum yaklaşımcaya kadar çalışıp geri kalan iznimi doğum sonrasına aktaramıyorum bile.daha 2 aylıkken bebeğimi bakıcıya teslim edip işbaşı yapıcam mecbur.şimdiden zoruma gidiyor bu durum :KK61:
Canım ben de öğretmenim. Ben de doğum sonrası iznini kullandıktan sonra , 1. Donemi heyet raporu vs. Bitirmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse, sonra da 2 , donem ücretsiz izin alıp çocuğu 1 yaşına getirmeyi planlıyorum Allahtan bi mani çıkmazsa inş.

İkili test tecrübesi olanlara benim de bi sorum var, yarın doktora gidiyoruz kısmetse test yaptırıcam ama aç mı gidiliyor bilgisi olan var mı
Canım aç tok fark etmez. Ben öğleden sonra tok gittim

merhaba hanımlar Allah korusun bebeğin kalbi durmus olsa bu duruma vucud tepki veririmi.sadece doktor kontrolundemı belli olur ?
Canim benim 2. Gebeligimde kalbi durmus 3 haftada ole durmus icimde hicte anlamadim 12 haftalikken ikili teate gittigimde ogrendim bu 3. Hamileligim ve her hafta gidiyorum kontrole sen neden merak ediyosun bunu kotuyu dusunupte cekme

Kizlar bnm durummda olan varmi.14.haftadaym bulanti gecmiyo aksine artiyooo.ne kusabiliyorm ki rahatlaymm nede bulanti geciyooo;((( hiçbirşey yiyemeyen.hep bi tiksinti hali.bulantim geç basladi 10.haftada ..hic bitmiyckmi ki

ben de bugün d vitaminine başladım şuan öyle bulantım var ki, ilaç mı tetikledi bilmiyorum. benim de gittikçe artıyor sanki. acıkınca yiyebiliyorum ben bişiler, ama sonrasında kötü oluyorum..

Şanslı sayılırsın öyleyse, bizde ücretsiz izin için bile sınır var.mardindeyiz. Son 4 ay.neyseki batıya gidiyoruz doğumdan önce. Bakıcı bile bulup güvenemezdim yoksa buralarda

mardin zor evet haklısın, neyseki doğumdan önce bitiyormuş, inşallah güzel bi yer olur rahat edersiniz..

Birde bu aileye ait kiz var oda bir oglu oldugu halde 2.nin kiz olmasini kabullenemedi dualar etti cinsiyeti erkege donsun diye :)

insanlar farkında değil ki bir cinsiyete sahip olması bile bir nimet.. Allah o evlatlara yardım etsin ne diyeyim cahiliye döneminden kalma zihniyetler..

Teyzoslarii ardanin yeni cicilerii :)

Eklentiler

• IMG_20150308_145903.webp
    IMG_20150308_145903.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_20150308_145846.webp
    IMG_20150308_145846.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 135

Bende annenin hissine inaniyorum :KK52:kizima hamileyken daha cinsiyetini bilmiyorken bile hep kiz hissettim ve kizim oldu.. :21: Bunda da icime hep kiz doguyo doktor emin olamasada kiz dedi daha sonra tam netlestiririz dedi..

Bu arada belki size sacma gelebilir ama ben ikili taramayi yaptirmayi dusunmuyorum. Cunku sonuc tam bi kesinlik ifade etmiyor. Birde bi sorun varsa annenin butun huzuru kaciyor. Bu yuzden Allah ne verirse tevekkul edip yaptirmicam. Zaten doktorumda bu konuda israr etmedi.

ikili testi burada da yapmıyorlar, sadece ense kalınlığına bakılıyor kan tahlili yapılmıyor..

Back