2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Doktordan geldim arkadaşlar %90 kiz dedi haftaya kesin belli olur dedi çok mutluyum ilk çocuğunun kız olmasını çok isterdim inşallah kizdir
Kız dediyse değişmiyor canım
erkek dediyse göbek bağıyla falan karistiriyolarmis
biz bu senenin kız anneleriyiz

merhaba 12+4 haftalık hamileyim hocam folik asite devam etdedi başka ilaç vermedi. bu haftada farklı ilaçlar kullanan varmi

Canim nasilki baska usgde 2.2 cikmis yaniladabiliyolr benimde tam 12de 1.3 cikmisti 12+5te gittim ikili test yaptirmaya 1.7olmus bence neden erken haftalarda diyolr cunku sonradan illaki buyucek enssesi sen bu haftada baktirdiysan bence genis cikmis olabilr cunku 15haftadasn bu haftalarda 3.teste geciyolr allah hayirlisini bilir sikma canini..

Zencefil işe yaradı mı

Bende bebegimin cinsiyetini merak ediyorum ama daha doktora gitmeme 3 hafta var. 12 haftalikken gittimde solemedi doktor

hayırlı olsun canım. Allah bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

merhaba 12+4 haftalık hamileyim hocam folik asite devam etdedi başka ilaç vermedi. bu haftada farklı ilaçlar kullanan varmi

benim folik asiti bıraktırdı. kan (demir) ilacı ve vitamin mineral ilacı verdi. normalde kan ilacı için daha erkenmiş ama kanım ve özellikle demirim çok çok düşük çıktığı için başlattı hemen

Canım benimkinin de ense kalınlığı 1.7 çıktı, doktor gayet iyi, bi sorun yok, dedi. Merak etme Allah sağlık sıhhat versin inş

Bende bebegimin cinsiyetini merak ediyorum ama daha doktora gitmeme 3 hafta var. 12 haftalikken gittimde solemedi doktor

cinsiyetini ben nedense hiç merak etmiyorum. çok tuhaf. ama çevremdeki herkesin bi fikri var. limon yedim diye kız olcak diyen iş arkadaşım iki gün sonra tatlı yerken görünce erkek olcak bu diyo ben 10 gün sonra ikili test için gitçem. en güzeli bebeği o anda görmek. evde ultrason olsa süper olurdu. çok özlüyorum bebişimi.

Su bile iğrenç geliyor beyaz leblebi biraz rahatlatiyor beni sende dene daha kaç hafta sürecek yaa
Ben eksi elmayla anca rahatlıyorum. O da anlık. Inşallah atlatırız en kısa zamanda. En çok su içmemiz dönemde sısu içemiyoruz ya. Üzülüyorum :/

Bulanti pskljimi bozduuuuu!!!

benim şükür pazardan beri bişey yok rahatım. inşallah geri de gelmez o günler. ama cumartesi günü o kadar çok midem bulandı o kadar çok çıkardım ki. eşimle arabadayken arabayı durdurup da çıkarınca ağlamaya başlamıştım sokak ortasında. çok tuhaf ama kendimi durduramadım hüngür hüngür ağladım

yemek yerken bişey yok da. daha lokma mideye iner inmez ağızda acılık başlıyo. bende ilaçlara bağlıyodum.

Bende cok ozledim bebegimii :)

Senin enerjini öyle emen ve moralini aşağı çeken insanlar ile mesafeni koruyup gorusmemelisin.... cocuklar cok değerli ve bu yaslari kisiliklerine yansıyor. Ona ozel oldugunu hissettirip sohbet etmelisin, surekli yasak koyup hayir demenek lazim. Allah yardımcı olsun...

İlaçtan değik bu bende bilmiyorum. Gecer inşallah...

Selam kızlar; ben de bugün 2 li teste gittim, çok şükür usg tarama iyiymiş ; kan sonuçları da iyi çıkar inş hepimizin ikinci bebeğim olucak inş Allah kısmet ederse 1 oğlum var bu bebeğimiz de erkekmiş; pipi göremedik ama Dr vücut yapısına göre çok emin söyledi; Allah herşeyin hayırlısını versin inş kızlar, hepinize sevgiler güzel anneler

Sen ne zaman gideceksin 2li test icin

Ben haftaya cuma yani 13 martta gidicem cnm.. o zaman tam 12 hafta 4 günlük olucam.. bana biraz geç gibi gelmişti ama 11-13 arası yapılıyormuş zaten :) inş sonuçlarımız da iyi çıkar sağlıkla gelir bebişlerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…