Kız dediyse değişmiyor canımDoktordan geldim arkadaşlar %90 kiz dedi haftaya kesin belli olur dedi çok mutluyum ilk çocuğunun kız olmasını çok isterdim inşallah kizdir
Inşallah canimKız dediyse değişmiyor canım
erkek dediyse göbek bağıyla falan karistiriyolarmis
biz bu senenin kız anneleriyiz
Nun teorisi tuttu desene canm hayirli olsunn :*Doktordan geldim arkadaşlar %90 kiz dedi haftaya kesin belli olur dedi çok mutluyum ilk çocuğunun kız olmasını çok isterdim inşallah kizdir
Canim nasilki baska usgde 2.2 cikmis yaniladabiliyolr benimde tam 12de 1.3 cikmisti 12+5te gittim ikili test yaptirmaya 1.7olmus bence neden erken haftalarda diyolr cunku sonradan illaki buyucek enssesi sen bu haftada baktirdiysan bence genis cikmis olabilr cunku 15haftadasn bu haftalarda 3.teste geciyolr allah hayirlisini bilir sikma canini..Kızlar ben ıkılı test yaptırmadım.. Doktorum da en azndan ense kalınlıgını olcelım dedı.. Tamam dedım.. Dun radyolojıde dopplere gırdım radyolog ense kalınlıgında artıs var dedı 3.2mm dedı... Snra doktorum bırde ben bakayım dedı kendı ultrason cıhazıyla o da 2.2mm olctu.. Bebekte odem varmıs bıraz zeka problemıne yol acabılırmıs...daha ılk gebelıgım yaaa moralım bozuldu.. Dortlu test yaptırmanı tavsıye ederım dedı doktorum ama sonucunda tedavı falan olmadgı ıcın onu bu sefer yaptırmıcam kafam corba oldu,.. Benımle aynı seylerı yasayan var mıııııı
Canim nasilki baska usgde 2.2 cikmis yaniladabiliyolr benimde tam 12de 1.3 cikmisti 12+5te gittim ikili test yaptirmaya 1.7olmus bence neden erken haftalarda diyolr cunku sonradan illaki buyucek enssesi sen bu haftada baktirdiysan bence genis cikmis olabilr cunku 15haftadasn bu haftalarda 3.teste geciyolr allah hayirlisini bilir sikma canini..
Evet canim %90 kiz dedi doktor Tuttu galibaNun teorisi tuttu desene canm hayirli olsunn :*
kızlar hepinize merhaba canlarım Allahıma çok şükür 2 yıl tedaviden sonra hamile kaldımve çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah,11+4 günlüğüz teyzeleri dün ikili test yaptık ense kalınlığı ölçtü 1.7 çıktı inşallah iyidir bilen var mı normal mi? Allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım
merhaba 12+4 haftalık hamileyim hocam folik asite devam etdedi başka ilaç vermedi. bu haftada farklı ilaçlar kullanan varmi
Canım benimkinin de ense kalınlığı 1.7 çıktı, doktor gayet iyi, bi sorun yok, dedi. Merak etmekızlar hepinize merhaba canlarım Allahıma çok şükür 2 yıl tedaviden sonra hamile kaldımve çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah,11+4 günlüğüz teyzeleri dün ikili test yaptık ense kalınlığı ölçtü 1.7 çıktı inşallah iyidir bilen var mı normal mi? Allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım
Bende bebegimin cinsiyetini merak ediyorum ama daha doktora gitmeme 3 hafta var. 12 haftalikken gittimde solemedi doktor
Ben eksi elmayla anca rahatlıyorum. O da anlık. Inşallah atlatırız en kısa zamanda. En çok su içmemiz dönemde sısu içemiyoruz ya. Üzülüyorum :/Su bile iğrenç geliyor beyaz leblebi biraz rahatlatiyor beni sende dene daha kaç hafta sürecek yaa
Bulanti pskljimi bozduuuuu!!!
Kesinlikle bende 6 gündür kusmuyodum bugün baladık gene. Sizde de var mı kızlar ağzımda bişey yedikten sonra iğrenç bi tat kalıyo. Sanki kötü bişey yemiş gibi oluyorum. o yüzden ağzıma bişey atamaz oldum ya
Hoşgeldin aramıza :) eylül anneleri ailesi surekli büyüyorBende geldim..eylul annesi olucam Allah izin verirse
Bende cok ozledim bebegimii :)cinsiyetini ben nedense hiç merak etmiyorum. çok tuhaf. ama çevremdeki herkesin bi fikri var. limon yedim diye kız olcak diyen iş arkadaşım iki gün sonra tatlı yerken görünce erkek olcak bu diyoben 10 gün sonra ikili test için gitçem. en güzeli bebeği o anda görmek. evde ultrason olsa süper olurdu. çok özlüyorum bebişimi.
biz de oğlan yüzünden tartışıyoruz.. başkalarının yanında aşırı hareketleniyor, hırçınlaşıyor ve çok taklit ediyor. ama öyle böyle değil, çocklar gidip annelerine sarılsa bu da onların annelerine sarılmaya çalışıyor.. zaten huzursuzlanıyorum o böyle hele de zarar vs verince, çoğu komşumuz anlayışlı da birtanesi lafını sözünü bilmiyor sürekli oğlumu eleştiriyor, cevap da veremiyorum, tamam yaramaz hırçınlaşıyor ama napabilirim, bi de çocuğunu uyarmayan duyarsız bi anne olsam anlarım, dalga geçiyor, eleştiriyor çocukları kıyaslıyor... ben de buna bişey diyemeyince eşimle başbaşa kalınca bir daha bunlarla görüşmek istemiyorum dedim, ben çocğuma toz konduramıyormuşum ne varmış dediklerinde.. bir değil üç değil, kadın sürekli konuşuyor, bunlarla bir yere gitmek zorundaysak oğlanı bakıcıya bırakıyorum onda bile "aa kızım mete yok burda olsa seni taklit ederdi"
İlaçtan değik bu bende bilmiyorum. Gecer inşallah...benim şükür pazardan beri bişey yok rahatım. inşallah geri de gelmez o günler. ama cumartesi günü o kadar çok midem bulandı o kadar çok çıkardım ki. eşimle arabadayken arabayı durdurup da çıkarınca ağlamaya başlamıştım sokak ortasında. çok tuhaf ama kendimi durduramadım hüngür hüngür ağladım
yemek yerken bişey yok da. daha lokma mideye iner inmez ağızda acılık başlıyo. bende ilaçlara bağlıyodum.
Sen ne zaman gideceksin 2li test icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?