• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kesinlikle bende 6 gündür kusmuyodum bugün baladık gene. Sizde de var mı kızlar ağzımda bişey yedikten sonra iğrenç bi tat kalıyo. Sanki kötü bişey yemiş gibi oluyorum. o yüzden ağzıma bişey atamaz oldum ya

benim de oluyor, arada geçiyor sonra geri geliyor.. 2 gündür daha iyiyim..

Kızlar ben ıkılı test yaptırmadım.. Doktorum da en azndan ense kalınlıgını olcelım dedı.. Tamam dedım.. Dun radyolojıde dopplere gırdım radyolog ense kalınlıgında artıs var dedı 3.2mm dedı... Snra doktorum bırde ben bakayım dedı kendı ultrason cıhazıyla o da 2.2mm olctu.. Bebekte odem varmıs bıraz zeka problemıne yol acabılırmıs...daha ılk gebelıgım yaaa moralım bozuldu.. Dortlu test yaptırmanı tavsıye ederım dedı doktorum ama sonucunda tedavı falan olmadgı ıcın onu bu sefer yaptırmıcam kafam corba oldu,.. Benımle aynı seylerı yasayan var mıııııı
4 lü testti yaptır istersen 2.2 mm se çok yüksek değil sınır 2.5 miş ama ödem olması bilmiyorum 4 lü testten sonra sonra amniyosantes yapılıyor birde inş. sorun falan yoktur gönlünü ferah tut ne hikayeler okudum burda ben 7 mm olup sağlıklı olan bebişler Allaha emanet yeterki pozitif ol sonuç iyi olucak inş.

sana da günaydın cnm :) benim 2li test randevum haftaya cuma.. Ama bugün dayanamadım, polikliniğe normal muayeneye gittim.. herşey yolunda çok şükür.. benim bebiş de çok hareketliydi elleri ayakları oynuyordu çok tatlı :)
bulantılarım iice azaldı, geçtiğimiz hafta biraz baş ağrım olmuştu o da bitti çok şükür..
imş 2li testlerimiz de güzel çıkar, sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizse kavuşuruz.. :) sevgiler..
hastaneden döndüm cnm. 2li sonucum 10 gün sonra çıkacak. ense kalınlığı 1,1 mm normal çıktı,inşallah test sonucumuz da güzel olur. bebiş bugün durgundu geçen günkü gibi çok hareketli değildi.o da benim gibi uzanınca uyuşuk oluyor sanırım :) kan değerimde karaciğer enzimi fazla çıktı bi de idrarda enfeksiyon çıktı yine,bol bol su içmem gerekiyor. cinsiyet hakkında bi yorun yapamadı çünkü bebek yan yatmıştı dönmedi bir türlü :) bi dahaki gidişimde hayırlısıyla o da belli olacak.geçen acile gittiğimde acil doktoru %75 erkek demişti :D

Kızlar benim doktorum kontrole giderken yanımda flash disc götürmemi istedi Hoppa görüntüyü flaşa atıcakmış :KK9: Sizinde aklınızda olsun. yanınıza alın. belki unutmuştur söylemeyi :KK68:

merhabalar, bende 16:00 da dra gidicem, çok heyecanlıyım, bakalım bebiş büyümüş mü, hareketli olması için çikolatayı kaç saat önce yemem lazım acaba?

Kesinlikle bende 6 gündür kusmuyodum bugün baladık gene. Sizde de var mı kızlar ağzımda bişey yedikten sonra iğrenç bi tat kalıyo. Sanki kötü bişey yemiş gibi oluyorum. o yüzden ağzıma bişey atamaz oldum ya
Su bile iğrenç geliyor beyaz leblebi biraz rahatlatiyor beni sende dene daha kaç hafta sürecek yaa:mad::mad:

merhabalar, bende 16:00 da dra gidicem, çok heyecanlıyım, bakalım bebiş büyümüş mü, hareketli olması için çikolatayı kaç saat önce yemem lazım acaba?
Yarım saat önceden Yemen lazım ben 10 dk önce yedim bebek uyuyordu Dr uyandırdı karnima vurarak :)

Kızlar ben ıkılı test yaptırmadım.. Doktorum da en azndan ense kalınlıgını olcelım dedı.. Tamam dedım.. Dun radyolojıde dopplere gırdım radyolog ense kalınlıgında artıs var dedı 3.2mm dedı... Snra doktorum bırde ben bakayım dedı kendı ultrason cıhazıyla o da 2.2mm olctu.. Bebekte odem varmıs bıraz zeka problemıne yol acabılırmıs...daha ılk gebelıgım yaaa moralım bozuldu.. Dortlu test yaptırmanı tavsıye ederım dedı doktorum ama sonucunda tedavı falan olmadgı ıcın onu bu sefer yaptırmıcam kafam corba oldu,.. Benımle aynı seylerı yasayan var mıııııı
Canım sakın üzme kendini dua et inşallah bebeğin çok sağlıklı olacak bu testlere çok ta inanmamak lazım eşimin kuzenin bebeğine de sorunlu doğacak demişlerdi ama bebeğin bişiyi yok yaşına girecek yakında üzme kendini allah yardımcımız olsun...

evle hastane arası 15 dakika evde başlıyorum şeker ya da çikolata yemeye. hatta sıramı beklerken de biraz yiyorum. bebiş çok hareket ediyor o zaman

evle hastane arası 15 dakika evde başlıyorum şeker ya da çikolata yemeye. hatta sıramı beklerken de biraz yiyorum. bebiş çok hareket ediyor o zaman
ben sabah tatlı yemeyi unuttum bir kase yoğurt yedim bebek çok uyuşuktu :D dr hareketlensin diye çok çabaladı ama bizimkisi uzanmış rahatına bakıyordu,cinsiyetine bile bakamadı :D uyuşuk bebeğim benim.

çok sağol canım.. elbette bizim hatamız, çocuk bizi yansıtıyor.. benim oğlan da tam 3,5 yaşında..ben de kendimde arıyorum sorunu, ben değil ama eşim malesef dayanamayıp yanımızdayken eleştirmeye başlayabiliyor, çok uyarıyorum ama yapıyor.. evde de sürekli akıllı güzel oğlum diyorum dediğin gibi.. sözcüklerin etkisi hakkaten çok...başkalarının yanında hiç eleştirmem, hatta olumlu olumsuz hiç bir konuda konuşmam çocuk hakkında.. bahsettiğim komşu bunu çok yapıyor, karşıma alıp güzelce anlatmayı düşünüyorum ben çocukların tahlil edilmesini kıyaslanmasını doğru bulmuyorum diye.. ben de öyle yapayım bi süre hiç bi araya gelmeyelim. gerçi oğlum olmasa bile hatun arkadan konuşmaya devam ediyor ama ya sabır diyorum..
öğlen arası uyumadan gittim sevdim oyun oynadım yemeğini yedirdim uyutup geldim çok mutlu oldu.. hamilelik bulantı halsizlik derken son haftalarda ben eskisi kadar ilgilenemiyorum belki de bunun hırçınlığı diyecem ama bu huyu hep böyleydi.. ilgimi artıracağım, dış etkenleri de azaltınca inşallah faydası olur..
Kötü davranışda bulunursa tepkisiz kal uzaklaş , ama mesela bazen ben şuna dikkat ettim çocuk haklıysa savunmak lazım önceden ben her huysuzluğunda hemen kızıma kızardım şimdi bakıyorum mesela biri zorla öpmeye çalışırsa kötü davranıyo ama çocuk kendince haklı dokunulmayı sevmiyo olabilir benim orda müdehale etmem lazım, ya da bi arkadaşı geliyo kavga çıkıyo hemen naza yükleniyorum sonra bi bakıyorum olayı karşı taraf başlatmış bu durumlarda çocuğun hakkını da aramak lazım kî doğruyu yanlışı gördüğümüzü anlasın.sen o komşunla çok mesafeli ol bence çocuğun bütün huyu değişir öyle birini yaklaştırma, zaten gerçek bi arkadaş ne sana ne çocuğuna öyle yargılama yapmaz

merhaba yine uzuunn zamandır okuyamadım.doktordan cinsiyet öğrenen var mı? varsa hayırlı olsuunn:KK49:
ben ikili test yaptırdım.acaba diye düşünmek istemiyorum ve riskli bir durum varsa kendimi hazırlamak isterim diye.

O ofpufafratafra moralini bozma ne olursa hayırlısı.Ama komşumun bebeğine bu bebeğin beyni su dolu diyen doktor bile oldu.Gayet sağlıklı bir oğlu var.Üzülmemek düşünmemek elde değil.Ama istemesende kafana takacaksın o yüzden doktor öneriyorsa kesin sonuç alabileceğin amniyosentez var.Ben böyle bir durum yaşasam sanırım yaptırır ona göre yapabileceklerime bakarım.

Kizlar iyi aksamlar ...bugun esimle doktora gittik normalde 11 hafta likti bebis tam 12 mis1 hafta önden gidiyormus hareketliydi yavrum ayaklari havadaydi basi cok asagidaydi doktor hanim ense kallinligini bu sekilde olcemem dedi 4 saat sonrasinda vermis oldumm..ama cok mutsuzsum esim yuzunden bebegime bile mutlu olamiyorum cok yalnizim esim en kucuk seyleri kocaman edip alev topuna donuyor sanirim bu evlilik cok surmiycek bebegim icinde kahroluyorum zaten boyle olmamaliydi..neyse bosverin beniiii
Allah yardımcın olsun canim bebegimiz hep yanimizda olacak onu düsun

kızlar hepinize merhaba canlarım Allahıma çok şükür 2 yıl tedaviden sonra hamile kaldım:nazar: ve çok mutluyum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah,11+4 günlüğüz teyzeleri dün ikili test yaptık ense kalınlığı ölçtü 1.7 çıktı inşallah iyidir bilen var mı normal mi? Allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım:KK36:

Hoşgeldin canım..
Allah tamamına erdirsin
xenforo-smilies-kk46.gif

xenforo-smilies-kk68.gif

Günaydın canım hadi İnşallah öğrenirsin :)
İnsan artık cinsiyeti öğrenip yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyor değil mi :)
Ben de haftaya çarşamba gidicem kesin belli olur dedi bakalım :)
Doktordan geldim arkadaşlar %90 kiz dedi haftaya kesin belli olur dedi çok mutluyum ilk çocuğunun kız olmasını çok isterdim inşallah kizdir

sana da günaydın cnm :) benim 2li test randevum haftaya cuma.. Ama bugün dayanamadım, polikliniğe normal muayeneye gittim.. herşey yolunda çok şükür.. benim bebiş de çok hareketliydi elleri ayakları oynuyordu çok tatlı :)
bulantılarım iice azaldı, geçtiğimiz hafta biraz baş ağrım olmuştu o da bitti çok şükür..
imş 2li testlerimiz de güzel çıkar, sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizse kavuşuruz.. :) sevgiler..
Sen ne zaman gideceksin 2li test icin

Back