2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayırlısı olsun canım 5 aya kadar erkek deyip kız olması bi an ümitlendım bakalım hayırlısı

kızlarcım selamlar :)
ben haftaya 2li test için gidicem.. Sadece usg de bakılıp bir de kan mı veriyoruz başka bir işlem oluyor mu acaba?

Kızlar ben ıkılı test yaptırmadım.. Doktorum da en azndan ense kalınlıgını olcelım dedı.. Tamam dedım.. Dun radyolojıde dopplere gırdım radyolog ense kalınlıgında artıs var dedı 3.2mm dedı... Snra doktorum bırde ben bakayım dedı kendı ultrason cıhazıyla o da 2.2mm olctu.. Bebekte odem varmıs bıraz zeka problemıne yol acabılırmıs...daha ılk gebelıgım yaaa moralım bozuldu.. Dortlu test yaptırmanı tavsıye ederım dedı doktorum ama sonucunda tedavı falan olmadgı ıcın onu bu sefer yaptırmıcam kafam corba oldu,.. Benımle aynı seylerı yasayan var mıııııı

saoll cnm yanilma payi dedihine gore kizmi deddedi doktor erkek hemen belli wdiyorda
Erkek dedi canım ben sormadan pipi gördüm dedi ama bilmiyorum tabi :) 2 haftaya yüzde yüz derim dedi :) hayırlısı neyse o olsun ama eşimin içinden hep erkek geçiyordu öyle diyince havalara uçtu. Bende sevindim. İlk çocuğumuz olucak Allah izin verirse o yüzden fark etmez

Canım bende henüz yaptırmadı. Cumartesi gidicem Allah izin verirse. Ama olabiliyor öyle 3 ten sonrası için anca risk oranı varmış oyle okumuştum. O da kesin değil tabiki. Endişelenme sağlıklı senin bebeğin...

ye cnm afiyet olsun miniğime löp löp et olsun :) iyi olunca yende yicem ki, bakalım bukez kaçyüzbin kilo alıcam :) :)
kendi kendime nazar ettim 3 gün sürdü sefamm yataklara düştüm yine tekrar geldi bulantilar halsizlik tiksinme geçti diyenler bekleyin geri gelecek

Hanimlar bugun ikili test icin gittik ense kalinligimiz 1.3mm gayet norml dedi doktor Kan verdim sonuc iki hafta sonra cikicak hareket ediyordu kollarini falan net gordum cok guzel bir duygu hep seyretmek istedim 5 cmi gecmisiz

Hanimlar bugun ikili test icin gittik ense kalinligimiz 1.3mm gayet norml dedi doktor Kan verdim sonuc iki hafta sonra cikicak hareket ediyordu kollarini falan net gordum cok guzel bir duygu hep seyretmek istedim 5 cmi gecmisiz
merhaba suanda kaçıncı haftadasınız acaba

ankarada olsam alırdım ama malesef burada danışacak bir uzman yok. hiperaktivite sanmıyorum çünkü dikkat dağınıklığı yok, konsantre olup güzel oyun oynuyor, bizimkeylen bir sorun yok, başkaları olunca değişiyor..

çok sağol canım.. elbette bizim hatamız, çocuk bizi yansıtıyor.. benim oğlan da tam 3,5 yaşında..ben de kendimde arıyorum sorunu, ben değil ama eşim malesef dayanamayıp yanımızdayken eleştirmeye başlayabiliyor, çok uyarıyorum ama yapıyor.. evde de sürekli akıllı güzel oğlum diyorum dediğin gibi.. sözcüklerin etkisi hakkaten çok...başkalarının yanında hiç eleştirmem, hatta olumlu olumsuz hiç bir konuda konuşmam çocuk hakkında.. bahsettiğim komşu bunu çok yapıyor, karşıma alıp güzelce anlatmayı düşünüyorum ben çocukların tahlil edilmesini kıyaslanmasını doğru bulmuyorum diye.. ben de öyle yapayım bi süre hiç bi araya gelmeyelim. gerçi oğlum olmasa bile hatun arkadan konuşmaya devam ediyor ama ya sabır diyorum..
öğlen arası uyumadan gittim sevdim oyun oynadım yemeğini yedirdim uyutup geldim çok mutlu oldu.. hamilelik bulantı halsizlik derken son haftalarda ben eskisi kadar ilgilenemiyorum belki de bunun hırçınlığı diyecem ama bu huyu hep böyleydi.. ilgimi artıracağım, dış etkenleri de azaltınca inşallah faydası olur..

canım blogcuanneyi biliyormusun onun gebelik günlükleri var, orada bir bayanın ense kalınlığı fazla çıkmıştı sonra azaldı vs, birtakım testler yaptırdılar, bi bak istersen.. bişey yoktur inşallah canını sıkma Allaha emanet..

kendi kendime nazar ettim 3 gün sürdü sefamm yataklara düştüm yine tekrar geldi bulantilar halsizlik tiksinme geçti diyenler bekleyin geri gelecek
Kesinlikle bende 6 gündür kusmuyodum bugün baladık gene. Sizde de var mı kızlar ağzımda bişey yedikten sonra iğrenç bi tat kalıyo. Sanki kötü bişey yemiş gibi oluyorum. o yüzden ağzıma bişey atamaz oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…