Ahhhh aaaah insallahİlk bebisimde 15 haftada bitmişti.ama bunda çok şükür 12 gibi tamamen kesildi geri gelmiyo.inşallah sizinde geçer hemen.
Hayırlısı olsun canım 5 aya kadar erkek deyip kız olması bi an ümitlendım bakalım hayırlısıBenimde dün kontrolum vardı. Çok şükür hersey yolunda pipi gördük doktor % 95 erkek dedi ama ben ne olur ne olmaz 1 ay sonraki kontrolü beklicem. Erkenden heveslenmek istemiyoruz.ilk çocuğumda 5 aya kadar erkek demişti sonra kız oldu. :) :)
Evet canım o kadar sadece bende bi de idrara filan baktılar o kadar...kızlarcım selamlar :)
ben haftaya 2li test için gidicem.. Sadece usg de bakılıp bir de kan mı veriyoruz başka bir işlem oluyor mu acaba?
Erkek dedi canım ben sormadan pipi gördüm dedi ama bilmiyorum tabi :) 2 haftaya yüzde yüz derim dedi :) hayırlısı neyse o olsun ama eşimin içinden hep erkek geçiyordu öyle diyince havalara uçtu. Bende sevindim. İlk çocuğumuz olucak Allah izin verirse o yüzden fark etmezsaoll cnm yanilma payi dedihine gore kizmi deddedi doktor erkek hemen belli wdiyorda
Amin canım cumlemize inşallahhayırlı olsun canımm Allah analı babalı buyutsunn :)
Canım bende henüz yaptırmadı. Cumartesi gidicem Allah izin verirse. Ama olabiliyor öyle 3 ten sonrası için anca risk oranı varmış oyle okumuştum. O da kesin değil tabiki. Endişelenme sağlıklı senin bebeğin...Kızlar ben ıkılı test yaptırmadım.. Doktorum da en azndan ense kalınlıgını olcelım dedı.. Tamam dedım.. Dun radyolojıde dopplere gırdım radyolog ense kalınlıgında artıs var dedı 3.2mm dedı... Snra doktorum bırde ben bakayım dedı kendı ultrason cıhazıyla o da 2.2mm olctu.. Bebekte odem varmıs bıraz zeka problemıne yol acabılırmıs...daha ılk gebelıgım yaaa moralım bozuldu.. Dortlu test yaptırmanı tavsıye ederım dedı doktorum ama sonucunda tedavı falan olmadgı ıcın onu bu sefer yaptırmıcam kafam corba oldu,.. Benımle aynı seylerı yasayan var mıııııı
kendi kendime nazar ettim 3 gün sürdü sefamm yataklara düştüm yine tekrar geldi bulantilar halsizlik tiksinme geçti diyenler bekleyin geri gelecekye cnm afiyet olsun miniğime löp löp et olsun :) iyi olunca yende yicem ki, bakalım bukez kaçyüzbin kilo alıcam :) :)
Doktornz bebegnzn cinsiyetni soyledgı için çok şanslsnz. Bzimli nuh dıyo peygamber demiyoHihihi biz de beklicez kesin olsun diye. :) gel valla caım doktorum süper bi kadın. Erdem hast. gidiyorum :)
Kesinlikle seninle aynı fikirdeyimkendi kendime nazar ettim 3 gün sürdü sefamm yataklara düştüm yine tekrar geldi bulantilar halsizlik tiksinme geçti diyenler bekleyin geri gelecek
merhaba suanda kaçıncı haftadasınız acabaHanimlar bugun ikili test icin gittik ense kalinligimiz 1.3mm gayet norml dedi doktor Kan verdim sonuc iki hafta sonra cikicak hareket ediyordu kollarini falan net gordum cok guzel bir duygu hep seyretmek istedim 5 cmi gecmisiz
Tam 12+0 haftadayim canmmerhaba suanda kaçıncı haftadasınız acaba
En acilinden carsiya gidiyoerumm zencefillll kurtar beniKızlar bulantı için zencefil yutma iyi geliyo cay kasıgıma ucuyla yeterli doktor önerdi
Canim benim ilk bebek. Ama akrabanin oglu da anlattigin gibi. Hiperaktif teshisi konuldu. Asiri zeki o yuzden dikkati cabuk dagiliyormus. Yaramazlık simarma olayina da pedegoga gidiyor. Ozel sınıfta okuyor devlet okulunda. Pedegog kiz cocugu oyuncagi alin. Oturup oynasin. Top silah almayin demis. Oda dedigin gibi bir arsya gelince kuzenlerine vuruyo. Cocuklar bundan kacip dalga gecince daha hircin oluyor. Bence bi uzmandan destek al sskinlesmesi icin
Cnm mrb benim kızım çok zordu ilk 4 sene, vurmalar, ısırmalar, tükürmeler berbattı ben de kaç kere tartıştım annelerle, kaç okul değiştirdik, sonra pedagog buldum bi tane çok iyi, istersen yazarım ismini, hiperaktif bu çocuk diye götürdük:) o zaman 3,5 yaşındaydı 3,5 dk masada oturabilmesi yeterliymiş ama o gün bizim dediklerimizin aksine tam yarım saat oyun kurdu özlem hanım , inanılmaz dikkatli çok sağlıklı bi çocuk dedi, ama neden böyle şiddet eğilimi var dedik, sonra bize ona nasıl davrandığımızı sordu, verdiğim tepkileri sürekli yapma etme dediğimi ve en önemlisi başkalarıyla babasıyla falan hep onu konuştuğumuzu söyledim, bütün sorun bizdeymiş.biz onun kötü davranışlarını sürekli yanında konuşarak onu eleştirerek onu teşvik etmişiz, asla yanında olumsuz konuşulmamalı, davranışın üstüne gidilmemeli, kötü tepki veren olursa onlarla da görüşme 2 hafta evde vakit geçirin tepkisiz kal dedi ve inanılmaz ama dediği gibi de oldu, şunu anladım çocukları bi kalıba biz sokuyoruz, yok yaramaz yok hiperaktif. Şimdi hep akıllı uslu kızım diyorum ve çocuk gerçekten öyle oldu. İnşallah işe yarar bi dene, kaç yaşında bilmiyorum ama..
Kızlar ben ıkılı test yaptırmadım.. Doktorum da en azndan ense kalınlıgını olcelım dedı.. Tamam dedım.. Dun radyolojıde dopplere gırdım radyolog ense kalınlıgında artıs var dedı 3.2mm dedı... Snra doktorum bırde ben bakayım dedı kendı ultrason cıhazıyla o da 2.2mm olctu.. Bebekte odem varmıs bıraz zeka problemıne yol acabılırmıs...daha ılk gebelıgım yaaa moralım bozuldu.. Dortlu test yaptırmanı tavsıye ederım dedı doktorum ama sonucunda tedavı falan olmadgı ıcın onu bu sefer yaptırmıcam kafam corba oldu,.. Benımle aynı seylerı yasayan var mıııııı
Kesinlikle bende 6 gündür kusmuyodum bugün baladık gene. Sizde de var mı kızlar ağzımda bişey yedikten sonra iğrenç bi tat kalıyo. Sanki kötü bişey yemiş gibi oluyorum. o yüzden ağzıma bişey atamaz oldum yakendi kendime nazar ettim 3 gün sürdü sefamm yataklara düştüm yine tekrar geldi bulantilar halsizlik tiksinme geçti diyenler bekleyin geri gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?