Canım ya seni öyle iyi anlıyorum ki Rabbim cümlemize bağışlasın 4 yaşında 1 oğlum var ve Dr bu bebeğime de % 90 erkek dedi ama ben hala kız hissediyorumKızlar ikili taramadan geldim ult olçumleri normal görünüyo kan degerlerini haftaya alıcam bi de bir oglum vardı galiba bır oglum daha olucak bidahaki ay kesinlesir cinsiyeti ama erkege benzettı doktor. Sizlerde de bildiginiz varmı buzamanlarda erkek deyip kızı olan. Nedense ben hala kız hissediyorum allah saglıklısını hayırlısını versin herkese
Hayırlısı olsun cnm ama benim bi arkadaşıma vücuda göre erkek dedi Dr, kızı oldu. Belli olmaz daha erkenSelam kızlar; ben de bugün 2 li teste gittim, çok şükür usg tarama iyiymiş ; kan sonuçları da iyi çıkar inş hepimizin ikinci bebeğim olucak inş Allah kısmet ederse 1 oğlum var bu bebeğimiz de erkekmiş; pipi göremedik ama Dr vücut yapısına göre çok emin söyledi; Allah herşeyin hayırlısını versin inş kızlar, hepinize sevgiler güzel anneler
Ay hayırlısı inş ben de umutlandım şimdi; Dr çok emin söyledi ama ben kız hissediyorum hayırlısı olan olsun inşHayırlısı olsun cnm ama benim bi arkadaşıma vücuda göre erkek dedi Dr, kızı oldu. Belli olmaz daha erken
Ben pek anlamam ama kız gibi sanki çıkıntı göremedim :) :)cinsiyet tahminilerini zi bekliyorum arkadaslar....
bakalim hayirlişi artik:)Ben pek anlamam ama kız gibi sanki çıkıntı göremedim :) :)
Eşin falan iriyse bebek de iri kemikli oluyo hemen erkek diyolar , aylarca erkek dediler arkadaşıma, sen pipiyi göstermeden 16. Haftadan önce inanmaAy hayırlısı inş ben de umutlandım şimdi; Dr çok emin söyledi ama ben kız hissediyorum hayırlısı olan olsun inş
Beni anlayan biri cok sevındım aynı duyguları paylaştıgımıza, benımde 2 yaşında 1 oglum var ve benımde bugun erkek olabılır dedi ne gariptirse ben hala kız hissedıyorum ogluma bıle sordugumda dız olcak diyo çevremdeki herkes benı oyle inandırdılar ki kız olcak diye, simdi bı tuhaf hıssedıyorum allahın gücüne gitmesin haşa ne gelirse hayırlısı gelsin ama gönlümdeki ve içimden öyle geliyor nasip herşey sen pipiyi gördunmu eşim gördum diyo ama ben goremedimCanım ya seni öyle iyi anlıyorum ki Rabbim cümlemize bağışlasın 4 yaşında 1 oğlum var ve Dr bu bebeğime de % 90 erkek dedi ama ben hala kız hissediyorum
evet oyle cnm bugun yalvarip yakardi bagisladim onu duygusalliktan sirf yoksa acimasiz olmayi bilirdimAllah yardımcın olsun canim bebegimiz hep yanimizda olacak onu düsun
Canim bulantm olmadigi icin bugun yemedm yarin yicem bakalimZencefil işe yaradı mı
KIZLAR gyno ferro sanol haptan kullanan var mi birde bana iMom Omega diye birsey yazdi birazda mantar var aslinda kasinti yok ama akintim afedersiniz kirec gibi bi tuhaf doktor hanim gyno canesten diye bir fitil yazdi ama kuĺlanmak istemiyorum bebisim cok kucuk daha uff bayanlarin isi zorrrr
Evet ıste aynı hastane farklı makıneler ve sonuclar bukadar cok farklı.... Bir tek 20.haftada detaylı ultrason yaptırıcam ama tabı ense kalınlıgı doktorumun takıbınde olcak... Ense kalınlıgı sureklı artan bısey mı onuda bılmıyorum kı ay kafam cok karısık..Canim nasilki baska usgde 2.2 cikmis yaniladabiliyolr benimde tam 12de 1.3 cikmisti 12+5te gittim ikili test yaptirmaya 1.7olmus bence neden erken haftalarda diyolr cunku sonradan illaki buyucek enssesi sen bu haftada baktirdiysan bence genis cikmis olabilr cunku 15haftadasn bu haftalarda 3.teste geciyolr allah hayirlisini bilir sikma canini..
Ben 2 li taramayi yaptirdim.3 u yaptirmadim ama 16.-20. Haftalar arasi yapiliyor diye biliyorumkizlar ikili tarama testi yaptıranlar 3lu tarama için dr nezaman cagirdi
Kızlar ben ıkılı test yaptırmadım.. Doktorum da en azndan ense kalınlıgını olcelım dedı.. Tamam dedım.. Dun radyolojıde dopplere gırdım radyolog ense kalınlıgında artıs var dedı 3.2mm dedı... Snra doktorum bırde ben bakayım dedı kendı ultrason cıhazıyla o da 2.2mm olctu.. Bebekte odem varmıs bıraz zeka problemıne yol acabılırmıs...daha ılk gebelıgım yaaa moralım bozuldu.. Dortlu test yaptırmanı tavsıye ederım dedı doktorum ama sonucunda tedavı falan olmadgı ıcın onu bu sefer yaptırmıcam kafam corba oldu,.. Benımle aynı seylerı yasayan var mıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?