2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için linke tıklasam da nereden ekleneceğine dair bir eklenti göremedim yardımcı olur musunuz?

Bayanlar ikili tarama yapanlar free beta hcg değerlerini paylaşabilir mi 50 altı olanların erkek,üstü olanların ise kız diye bir bilgi edindim.bakalım gerçekten çoğumuzda tutuyor mu?

Bayanlar ikili tarama yapanlar free beta hcg değerlerini paylaşabilir mi 50 altı olanların erkek,üstü olanların ise kız diye bir bilgi edindim.bakalım gerçekten çoğumuzda tutuyor mu?
Bu free beta hcg değerinim doğruluğu ne kadardır test eden var mı?

Bu free beta hcg değerinim doğruluğu ne kadardır test eden var mı?
Bende merak ediyorum 102 çıktı ama cinsiyetini henüz öğrenmedim doğruysa kızım olcak ama doğrumu bilemiyorum cinsiyeti belli olanlar yardım etsin

Tesekkur ederim.benim daha cinsiyeti ogrenmeme cok var.turkiyede ne guzel gordukleri anda soyluyolar.insan merak ediyor..bakalim eylul 2015 annelerinin en cok hangi cinsiyette olucak bebisleri
Ben de yurtdışındayım 12.ci haftada söylemedi cinsiyeti belli olmaz diye ama tecrübelerime bakarak erkek demişti ama haftaya belli olur..

hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için linke tıklasam da nereden ekleneceğine dair bir eklenti göremedim yardımcı olur musunuz?
Canım sağ üst köşeden adına tıkla, kişisel bilgileriniz yazıyor ona tıkla sonra..
Aşağıda hamilelik takvimi yazan yer var doğum yapacağın günü oraya yaz kaydet..

bugün ikili tarama sonucum cıkacak inşallah sorunyoktur. beta değerine bakıyım

Kızlar ikili taramadan geldim ult olçumleri normal görünüyo kan degerlerini haftaya alıcam bi de bir oglum vardı galiba bır oglum daha olucak bidahaki ay kesinlesir cinsiyeti ama erkege benzettı doktor. Sizlerde de bildiginiz varmı buzamanlarda erkek deyip kızı olan. Nedense ben hala kız hissediyorum allah saglıklısını hayırlısını versin herkese

Oldu sanırım çok teşekkür ederim :)

Benimde dün kontrolum vardı. Çok şükür hersey yolunda pipi gördük doktor % 95 erkek dedi ama ben ne olur ne olmaz 1 ay sonraki kontrolü beklicem. Erkenden heveslenmek istemiyoruz.ilk çocuğumda 5 aya kadar erkek demişti sonra kız oldu. :) :)

Kuşlar ikili testin normal cikti.cinsiyeti ile ilgili yorum da yapmadi ama yinede ultrason foto sunu koyuyrm yorumlayan lutfeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…