Bu free beta hcg değerinim doğruluğu ne kadardır test eden var mı?Bayanlar ikili tarama yapanlar free beta hcg değerlerini paylaşabilir mi 50 altı olanların erkek,üstü olanların ise kız diye bir bilgi edindim.bakalım gerçekten çoğumuzda tutuyor mu?
Bu free beta hcg değerinim doğruluğu ne kadardır test eden var mı?[Benim ilk bebişimde tutmuştu bunda daha belli değil
Benim Dr da 17. Haftaya randevu verdi yaaa nasıl beklicem bilmiyorum çok merakediyorum Berencik mi Berkcikmi gelicekbenım doktorum 16.haftayı bekle dedı ya off:/ sizin doktor neresı yakınsa gelıyım:):)
Bende merak ediyorum 102 çıktı ama cinsiyetini henüz öğrenmedim doğruysa kızım olcak ama doğrumu bilemiyorum cinsiyeti belli olanlar yardım etsinBu free beta hcg değerinim doğruluğu ne kadardır test eden var mı?
benim ilkinde değer 28 idi. oğlum oldu. acaba gerçekten herkeste tutuyor mu merak ediyorum.Bende merak ediyorum 102 çıktı ama cinsiyetini henüz öğrenmedim doğruysa kızım olcak ama doğrumu bilemiyorum cinsiyeti belli olanlar yardım etsin
benim ilkinde değer 28 idi. oğlum oldu. acaba gerçekten herkeste tutuyor mu merak ediyorum.
Ben de yurtdışındayım 12.ci haftada söylemedi cinsiyeti belli olmaz diye ama tecrübelerime bakarak erkek demişti ama haftaya belli olur..Tesekkur ederim.benim daha cinsiyeti ogrenmeme cok var.turkiyede ne guzel gordukleri anda soyluyolar.insan merak ediyor..bakalim eylul 2015 annelerinin en cok hangi cinsiyette olucak bebisleri
Canım sağ üst köşeden adına tıkla, kişisel bilgileriniz yazıyor ona tıkla sonra..hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için linke tıklasam da nereden ekleneceğine dair bir eklenti göremedim yardımcı olur musunuz?
Bende çok merak ediyorum çoooookbenim ilkinde değer 28 idi. oğlum oldu. acaba gerçekten herkeste tutuyor mu merak ediyorum.
tozzencefili cay kasiginin icuyla al agzina suyla yut cok iyi gelicek faydasini ggorursun mutlaja ise yararsa yaz burdan baskalarida faydalanirZencefili nasıl kullanıyosun peki anlatırmısın lütfen
Oldu sanırım çok teşekkür ederim :)Ben de yurtdışındayım 12.ci haftada söylemedi cinsiyeti belli olmaz diye ama tecrübelerime bakarak erkek demişti ama haftaya belli olur..
Canım sağ üst köşeden adına tıkla, kişisel bilgileriniz yazıyor ona tıkla sonra..
Aşağıda hamilelik takvimi yazan yer var doğum yapacağın günü oraya yaz kaydet..
Canım biz 12+2ydi öğrendik ama yüzde seksen demişti yanılma payı olabilir dedi. Genelde yyanılmadığınıda belirtti :)
Rica ederim canım güle güle büyüsün bebisin sen de takip et :)Oldu sanırım çok teşekkür ederim :)
amin :) hepimizin bebişi büyüsün bir önce anneleri onları kucaklarına alsınRica ederim canım güle güle büyüsün bebisin sen de takip et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?