• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende geldim..eylul annesi olucam Allah izin verirse:anneadayı::nazar::nazar::nazar:
Hoşgeldin canım..
Allah tamamına erdirsin
xenforo-smilies-kk46.gif

xenforo-smilies-kk68.gif

Günaydın Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz bugün 15. Haftam 1.30 da randevum var inşallah cinsiyetini söyler .:)

Günaydın canım hadi İnşallah öğrenirsin :)
İnsan artık cinsiyeti öğrenip yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyor değil mi :)
Ben de haftaya çarşamba gidicem kesin belli olur dedi bakalım :)

Hoşgeldin canım..
Allah tamamına erdirsin
xenforo-smilies-kk46.gif

xenforo-smilies-kk68.gif

İnsan artık cinsiyeti öğrenip yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyor değil mi :)

Tesekkur ederim.benim daha cinsiyeti ogrenmeme cok var.turkiyede ne guzel gordukleri anda soyluyolar.insan merak ediyor..bakalim eylul 2015 annelerinin en cok hangi cinsiyette olucak bebisleriEn Büyük TÜRKİYE:anneadayı:

gözün aydın hadi ama foto unutman kötü olmuş insan aklına geldikçe bakıyor benim çok hoşuma gidiyor :)

evet ya ben de üzüldüm heyecandan aklıma bile gelmedi.. sistemden doktora gönderdi acaba doktordan mı istesem:)

Canim ciddi bi sorun mu aranizdaki bilmiyorum. Ama bizde sık sık kavga ediyoruz. Gecen boyle yaparsan bu işin sonu bosanma dedi. İyice agzima geleni saydim. hemen bosa tehtit etme diye. Tek derdimiz fazla aileci akrabaci hep gelsinler gitsinler istiyor. Bu konuda da asla desteklemiyor beni. Ama gecti tabi simdi. Sorun ortada durdukca yine acilacak bu mevzu. Ama olayin sicakligi gecince sende bosanma kararinin o kadar kolay olmayacagini anlarsin esinde insallah. Rabbim evliliklerimizi de evlatlarimizi da korusun inşallah.

biz de oğlan yüzünden tartışıyoruz.. başkalarının yanında aşırı hareketleniyor, hırçınlaşıyor ve çok taklit ediyor. ama öyle böyle değil, çocklar gidip annelerine sarılsa bu da onların annelerine sarılmaya çalışıyor.. zaten huzursuzlanıyorum o böyle hele de zarar vs verince, çoğu komşumuz anlayışlı da birtanesi lafını sözünü bilmiyor sürekli oğlumu eleştiriyor, cevap da veremiyorum, tamam yaramaz hırçınlaşıyor ama napabilirim, bi de çocuğunu uyarmayan duyarsız bi anne olsam anlarım, dalga geçiyor, eleştiriyor çocukları kıyaslıyor... ben de buna bişey diyemeyince eşimle başbaşa kalınca bir daha bunlarla görüşmek istemiyorum dedim, ben çocğuma toz konduramıyormuşum ne varmış dediklerinde.. bir değil üç değil, kadın sürekli konuşuyor, bunlarla bir yere gitmek zorundaysak oğlanı bakıcıya bırakıyorum onda bile "aa kızım mete yok burda olsa seni taklit ederdi" dedi ya.. ne dersiniz bu densize.. 2 gündür bunu düşünüyorum. hadi o neyse, eşim benden yana olmayınca iyice deliriyorum. kardeşini anasını babasını korusa onlara arka çıksa anlarım da insan eşine bu kadar karşıt bakar mı.. dünden beri canım çok sıkkın.. millete kızıp çocuğa kızıyoruz sonra da.. ona da üzülüyorum. kızmasam da olmaz hatasını sınırını bilmesi gerek.. eşim kızma olayını da abartıyor.. aman ya neyse.. dün gece 4te bi uyandım bir daha uyuyamadım, öyle kötüyüm ki şimdi de işe geldim..

tecrübeli anneler, sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var.. ne yapmak gerek çocuk böyle olunca? bunlar normal mi? bakıyorum başkasnın çocuğu böyle değil, taklit eden hiç yok.. o kadar ki çocuklardan biri kendini havuza attı bizimki de attı... taklit olayından çok yoruldum. bir de vurma huyu.. bize de vuruyor, durduk yere, hani sinirlense vs vursa bi sebep var derim, babasıyla konuşuyoruz geliyor vuruyor, bakıcısıyla konuşuyoruz geliyor pat ya kadına ya bize vuruyor.. sessiz kaldık, görmezden geldik, güzelce anlattık kızarak anlattık, süper dadının köşede bekletme yöntemini denedik.. öyle umutsuzum ki.. burada yazdıkça iyice canım sıkıldı hatırladıkça...

Kızlar Günaydın ya bişey sorucam sabah uyandığımda göbek deliğimin çevresinde kızarıklık ve ağrı vardı halada var neden olabilir acaba???

canım seninle sar tarihimiz çok yakın.. neler yapıyorsun? mide bulantıların baş ağrın var mı? bir de 2li teste gittin mi? :)
Gunaydn cnm evet tatihler cok yakin ;) bulantilar kesilmisti don bir haftadir tekrar basladi ilaclatimi icemiyorum tiksinti
canım seninle sar tarihimiz çok yakın.. neler yapıyorsun? mide bulantıların baş ağrın var mı? bir de 2li teste gittin mi? :)
Gunaydn cnm evt tsrihlerimz cok yakin ;) bulantilarm kesilmisti son bir haftafir yine basladi.ilaclatimi bile icemiyrm bulanti ve tiksinmelerden.ara ara agrilarim oluyor.ikili icin su an hadtanedeyim sirami bekliyrm ;) onun disinda gecen hafta bebegimi gordum kipir kipirdi cok hareketliydi heyecanlandirfi beni ;) sen neler yapiyorsun? Nasil gifiyor?

Canım benim bugün 13+5 . Geçen pazartesi 12+3 de ikili tarama için gittim. Ense kalınlığı 1.7 çıktı. Herşeyi normal dedi. Bugün de kan sonuçlarımız çıkmış, aradılar, çok şükür :KK71: hiç bir sorun çıkmamış. Sonuçların kaç çıktığını henüz bilmiyorum, ama sorun olmadığını duymak rahatlattı. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
amin :KK51:
bende bugün öğrencem kan sonuçlarımızı,
inşallah hayırlı haberler alırım sizler gibi

Sagol

Sagol canim, inan icimi rahatlattin. Dedigin gibi hep bi endise acaba diye... Benim ilk gebeligim, etrafimda o kadar cok dusuk yapan arkadasim oldu ki ben de psikopata bagladim resmen.
bende dediğim gibi hastane ortamındayım ve biçok şey görüyorum gözüm korkuyordu ama doktorum rahatlattı sağolsun için rahat olsun sağlıkla bebişlere kavusucaz ınsallah

günaydın
Hoşgeldin canım..
Allah tamamına erdirsin
xenforo-smilies-kk46.gif

xenforo-smilies-kk68.gif

Günaydın Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz bugün 15. Haftam 1.30 da randevum var inşallah cinsiyetini söyler .:)
benimde 5 gün sonra randevum var cinsiyetini çok merak ediyorum inşallah görürüz artık

Tesekkur ederim.benim daha cinsiyeti ogrenmeme cok var.turkiyede ne guzel gordukleri anda soyluyolar.insan merak ediyor..bakalim eylul 2015 annelerinin en cok hangi cinsiyette olucak bebisleriEn Büyük TÜRKİYE:anneadayı:
Canım hangi ülkedesin.ben de yurdışındayım ve ben de daha göremedim bebeğimi

Slm kizlar bende 2li test icin gittim sonuclar iyi cikti bakalim kan sonuclarini bekliyoruz...%70 erkek dedi bilmiyorum yanilma payi olur mu...elevit ilacini verdi sordum domuz yagi varmia diye yeni turk firmasi cikti onlar bu soyletiyi cikardi cogu ilacta var jelatin saglik icin gunahi olmaz dedi bende basladm ilaca...alisveris icin baslasam mi beklesem mi bi ay daha bilemedm siz napicaksiniz?bidahaki randevum bi ay sonra cunku nasil sabredicem bilmiyorum...bi de bi arkadas yazmisti 2li testte bhcg degerlerine gore erkek kiz tahmini yapan drlar varmis bilgisi olan var mi nasi oluyo

Selamlar herkese. Eylül anneleri bılantılarınız devam ediyor mu hala? Hayattan soğudum, bulantı ve midemdeki yangın yüzünden hayatıma devam edemiyorum resmen :cry:
günaydın..evet çok rahatsız ediyor artık beni hele iş yerinde mahvediyor beni geçsin artık bulantı ve yanmalar...

Günaydin sevgili anne adaylari.bende eylul anne adayiyim.dunden beri kafama takilan bisey var..arkadasimda yılan pancarı çorbası(tırşik)yedim ilk kez.. 8+3 haftalik hamileyim..zararlimi acaba yiyen varmi aranizda..

Back