• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Buraya katilayim mi katilmayayim bilemedim tahmini dogum tarihi 31 eylul . Ve bugun hamile oldugumu ogrendim hemde sprial takili bende yarin muaneye gidecegim. Bide 20 aylik kizim var .hayirlisi olur insaalh
Hoşgeldin arkadaşım
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..
Beraber büyürler kızınla :)

canm benm üzme kendını çocugun için güçlü ol.. hayat zor benmde sıkıntılarm var ama yavrularımızıı boşansakta eşmzle kavgada etsek atamayızz belki ilerde tek destekçimz onlar olucak... canını sıkma canm bnm değmez morelnı yuksek tut başka şeylerle ılglen .....ALLlah hepmze yardım etsın...inş..
Haklisin cnm benim gücüm kuvvetim olucak buna inaniyorum ben

BENMDE OÖYE CANIM SANKİ VAJİNAM DARBE ALMIŞ GİBİ yol yürüyünce daha cok agrım oluyor
ewet canım bu ağrı gecmiyormuş doguma kadar bir yerde okudum vajına kasları geriliyormuş vajına kendini doğuma hazırlıyomuş bole ağrı cekenler normal doğumu kolay oluyomuş diye okudum..

20150304_214701.jpg 20150304_214653.jpg Buda benim meleğimmmmmm bgun poz verdi gene anneye elleri kafasndaydı çok rahat bizimkii:)

Selamlar herkese. Eylül anneleri bılantılarınız devam ediyor mu hala? Hayattan soğudum, bulantı ve midemdeki yangın yüzünden hayatıma devam edemiyorum resmen :cry:

Slm kızlar cinsiyet ögrenenler varmı aranızda 13 haftasında haftaya randevu almak için soruyorum ögrenebilirsem gidicem cok merak ediyorum :KK17:

Kizlar iyi aksamlar ...bugun esimle doktora gittik normalde 11 hafta likti bebis tam 12 mis1 hafta önden gidiyormus hareketliydi yavrum ayaklari havadaydi basi cok asagidaydi doktor hanim ense kallinligini bu sekilde olcemem dedi 4 saat sonrasinda vermis oldumm..ama cok mutsuzsum esim yuzunden bebegime bile mutlu olamiyorum cok yalnizim esim en kucuk seyleri kocaman edip alev topuna donuyor sanirim bu evlilik cok surmiycek bebegim icinde kahroluyorum zaten boyle olmamaliydi..neyse bosverin beniiii

Canim ciddi bi sorun mu aranizdaki bilmiyorum. Ama bizde sık sık kavga ediyoruz. Gecen boyle yaparsan bu işin sonu bosanma dedi. İyice agzima geleni saydim. hemen bosa tehtit etme diye. Tek derdimiz fazla aileci akrabaci hep gelsinler gitsinler istiyor. Bu konuda da asla desteklemiyor beni. Ama gecti tabi simdi. Sorun ortada durdukca yine acilacak bu mevzu. Ama olayin sicakligi gecince sende bosanma kararinin o kadar kolay olmayacagini anlarsin esinde insallah. Rabbim evliliklerimizi de evlatlarimizi da korusun inşallah.

Slm kızlar cinsiyet ögrenenler varmı aranızda 13 haftasında haftaya randevu almak için soruyorum ögrenebilirsem gidicem cok merak ediyorum :KK17:
Canım biz 12+2ydi öğrendik ama yüzde seksen demişti yanılma payı olabilir dedi. Genelde yyanılmadığınıda belirtti :)

Canım biz 12+2ydi öğrendik ama yüzde seksen demişti yanılma payı olabilir dedi. Genelde yyanılmadığınıda belirtti :)
benım doktorum 16.haftayı bekle dedı ya off:/ sizin doktor neresı yakınsa gelıyım:):)

Ben bugün 12. Haftaya girdim canım. Bugündü benimde cliftonda bayağı güzel bir usg kliniğine gönderdi doktor. Her şeyi iyi dedi ama kan tahlili haftaya çıkacakmış. Bebek biraz Günü'nden geride geliyo 11+5 çıktı niye bilmiyorum. Seninki niye o kadar geç ki canım?
Ben gecen hafta girdim cunku, bi ay sonra bi daha bakicaklar ondan canm. Tahliller cikti benim, ultrasonlar fln uc boyutlu oluyo o guzel :)

Sagol
merhaba bende 12.haftamdayım benimde çok korkularım oldu ve oluyor ancak hastanede çalıştığım için biçok şeyi görüyor ve sorarark öğreniyorum allah korusun bebek düşse farketememe gibi bir durum olamaz çunku sancılı ve kan pıhtısı şeklinde oluyor bu aylardaki düşmeler kesinlikle farkedilir ve kahverengi lekeler dışındaki lekeler tehlikeli olarak biliyorum .çünkü benim bikaç hafta önce kahverengi lekelerim oldu ve doktor kırmızı kanama seklinde olmadığı sürece korkma demişti.
Sagol canim, inan icimi rahatlattin. Dedigin gibi hep bi endise acaba diye... Benim ilk gebeligim, etrafimda o kadar cok dusuk yapan arkadasim oldu ki ben de psikopata bagladim resmen.

merhaba hanımlar,
bu sabah boğazım kötü ağrıyor ve ciddi kurumuş olarak uyandım. boğazımın ağrısı kulaklarıma vuruyor. hafiften de burun akıntısı var. ne yapabilirim? ilerlemesin? daha önce hastalık atlatan arkadaşlar ne önerirsiniz?
Tuzlu su cek burnuna rahatlatir onun haricinde c vitamini al guc versin. Felaket agrin olmadigi surece agri kesici alma bence. Ben iki kere grip oldum bi burda bi turkiyede. Ikisi de zor gecti. Ama geciyo sonunda.

merhaba, 12 haftalıkken doktorum klitorise benzer bir çıkıntı olduğunu söyledi, fakat ben erkek olacağına çevremdekilerin de etkisiyle o kadar inandırmıştım ki biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkcası. yanılma payı olabilir mi? klitoris ve penis çıkıntısı birbirine benzer mi?
Benzer. Hatta 14 15. Haftaya kadar aynidir dedi bana doktor. O yuzden net bisey diyemiyolar.

Back