• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Buraya katilayim mi katilmayayim bilemedim tahmini dogum tarihi 31 eylul . Ve bugun hamile oldugumu ogrendim hemde sprial takili bende yarin muaneye gidecegim. Bide 20 aylik kizim var .hayirlisi olur insaalh
Hayırlı olsun canım belliki minnoş diretmiş gelicem dıye sağlıkla gelsın inş benım de 18 aylık kızım var hayırlısı beraber buyucekler nası bukadar gec farkettın bıarada hamileliğini bıde eylül 30 cekiyo yenı öğrendiysen 31 ekim annesi oluyo olma sen

kızlar 2 li taramanın sonuçlarını alan varmı ?
ultrasonda sıkıntı çıkmadı bizim şükür ense kalınlığı güzel dedi,
kan sonuçlarını bekliyorum şimdi :KK51:
bende dün yaptıdrım ama çok kısa sürdü gibi geldi bana ben sormasan doktor zahmet edip hiçbirşey söylemicekti. Usg de normal ama önemli olan kan sonuçları ve daha çok erken problem var demek için dedi e o zaman erkense ne diye yapıyorsun ikili testi. acayip sinirlendim doktora. ctesi randevum var kendi doktoruma hem sonuçlarıda almış olacağım bakalım ne diyecek. Yalnız içimde bir şüphe oluştu amaca usg de iyi bakmadı mı doktor, çok özensiz ilgisiz geldi bana doktor

tecrübeli anneler, sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var.. ne yapmak gerek çocuk böyle olunca? bunlar normal mi? bakıyorum başkasnın çocuğu böyle değil, taklit eden hiç yok.. o kadar ki çocuklardan biri kendini havuza attı bizimki de attı... taklit olayından çok yoruldum. bir de vurma huyu.. bize de vuruyor, durduk yere, hani sinirlense vs vursa bi sebep var derim, babasıyla konuşuyoruz geliyor vuruyor, bakıcısıyla konuşuyoruz geliyor pat ya kadına ya bize vuruyor.. sessiz kaldık, görmezden geldik, güzelce anlattık kızarak anlattık, süper dadının köşede bekletme yöntemini denedik.. öyle umutsuzum ki.. burada yazdıkça iyice canım sıkıldı hatırladıkça...

Canim benim ilk bebek. Ama akrabanin oglu da anlattigin gibi. Hiperaktif teshisi konuldu. Asiri zeki o yuzden dikkati cabuk dagiliyormus. Yaramazlık simarma olayina da pedegoga gidiyor. Ozel sınıfta okuyor devlet okulunda. Pedegog kiz cocugu oyuncagi alin. Oturup oynasin. Top silah almayin demis. Oda dedigin gibi bir arsya gelince kuzenlerine vuruyo. Cocuklar bundan kacip dalga gecince daha hircin oluyor. Bence bi uzmandan destek al sskinlesmesi icin

Gunaydn cnm evet tatihler cok yakin :KK66: bulantilar kesilmisti don bir haftadir tekrar basladi ilaclatimi icemiyorum tiksinti
Gunaydn cnm evt tsrihlerimz cok yakin :KK66: bulantilarm kesilmisti son bir haftafir yine basladi.ilaclatimi bile icemiyrm bulanti ve tiksinmelerden.ara ara agrilarim oluyor.ikili icin su an hadtanedeyim sirami bekliyrm :KK66: onun disinda gecen hafta bebegimi gordum kipir kipirdi cok hareketliydi heyecanlandirfi beni :KK66: sen neler yapiyorsun? Nasil gifiyor?
sana da günaydın cnm :) benim 2li test randevum haftaya cuma.. Ama bugün dayanamadım, polikliniğe normal muayeneye gittim.. herşey yolunda çok şükür.. benim bebiş de çok hareketliydi elleri ayakları oynuyordu çok tatlı :)
bulantılarım iice azaldı, geçtiğimiz hafta biraz baş ağrım olmuştu o da bitti çok şükür..
imş 2li testlerimiz de güzel çıkar, sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizse kavuşuruz.. :) sevgiler..

günaydın..evet çok rahatsız ediyor artık beni hele iş yerinde mahvediyor beni geçsin artık bulantı ve yanmalar...
Günaydınlar.aslında geçen hafta azalır gibi oldu bulantım hatta bir iki gün iştahla yemek yedim ama sonra yeniden nüksetti. Bulantı hapı da çare olmuyor artık bıraktım

Günaydin sevgili anne adaylari.bende eylul anne adayiyim.dunden beri kafama takilan bisey var..arkadasimda yılan pancarı çorbası(tırşik)yedim ilk kez.. 8+3 haftalik hamileyim..zararlimi acaba yiyen varmi aranizda..

Günaydın canım, öncelikle bebeğin hayırlı olsun, açıkçası yılan pancarı hiç yemedim hiçte duymadım ama internetten baktım az önce hamilelikte yenebilir fakat iyi pişirilmiş olması cok önemli yazıyordu, sanırım içinde zehir varmış, pişirilmediğinde ortaya çıkıyomus. O yüzden iyi pişirildiğine eminsen çokta stres yapma, bişey olmaz allahın izniyle. Sayfanın linkini de yazıyorum, ordan okuyup daha ayrıntılı bilgi alabilirsin.

http://www.pembesaglik.com/tirsik-hamilelikte-yenilebilir-mi/#_

evet geçen hafta 3 gün iş yerindede o kadar rahattım kı akşamları sadece yanma oluyordu onuda unutmak için uyuyordum 2 gündür yeniden başladı ve hapda etki etmiyor dediğin gibi

Tek korkum bazılarında olduğu gibi 9 ay bulantı yaşamak. İlk bebeğimiz, eşimi sıkıştırıyorum sürekli sakın ikinciyi isteme dayanamıyorum diye :KK53::-) o işin şakası tabi, allah aratmasın
evet geçen hafta 3 gün iş yerindede o kadar rahattım kı akşamları sadece yanma oluyordu onuda unutmak için uyuyordum 2 gündür yeniden başladı ve hapda etki etmiyor dediğin gibi

Tek korkum bazılarında olduğu gibi 9 ay bulantı yaşamak. İlk bebeğimiz, eşimi sıkıştırıyorum sürekli sakın ikinciyi isteme dayanamıyorum diye :KK53::-) o işin şakası tabi, allah aratmasın
kesinlikle oyle biraz zor oldu bebişimiz tedavi gördük eşime bende diyorum ıkıncı için tedavi falan istemiyorum çok zor geçiyor bu doğsun yeter diyorum:)rabbim yokluklarını aratmasın tabi ama zor geçince ınsan korkuyor

tecrübeli anneler, sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var.. ne yapmak gerek çocuk böyle olunca? bunlar normal mi? bakıyorum başkasnın çocuğu böyle değil, taklit eden hiç yok.. o kadar ki çocuklardan biri kendini havuza attı bizimki de attı... taklit olayından çok yoruldum. bir de vurma huyu.. bize de vuruyor, durduk yere, hani sinirlense vs vursa bi sebep var derim, babasıyla konuşuyoruz geliyor vuruyor, bakıcısıyla konuşuyoruz geliyor pat ya kadına ya bize vuruyor.. sessiz kaldık, görmezden geldik, güzelce anlattık kızarak anlattık, süper dadının köşede bekletme yöntemini denedik.. öyle umutsuzum ki.. burada yazdıkça iyice canım sıkıldı hatırladıkça...
Cnm mrb benim kızım çok zordu ilk 4 sene, vurmalar, ısırmalar, tükürmeler berbattı ben de kaç kere tartıştım annelerle, kaç okul değiştirdik, sonra pedagog buldum bi tane çok iyi, istersen yazarım ismini, hiperaktif bu çocuk diye götürdük:) o zaman 3,5 yaşındaydı 3,5 dk masada oturabilmesi yeterliymiş ama o gün bizim dediklerimizin aksine tam yarım saat oyun kurdu özlem hanım , inanılmaz dikkatli çok sağlıklı bi çocuk dedi, ama neden böyle şiddet eğilimi var dedik, sonra bize ona nasıl davrandığımızı sordu, verdiğim tepkileri sürekli yapma etme dediğimi ve en önemlisi başkalarıyla babasıyla falan hep onu konuştuğumuzu söyledim, bütün sorun bizdeymiş.biz onun kötü davranışlarını sürekli yanında konuşarak onu eleştirerek onu teşvik etmişiz, asla yanında olumsuz konuşulmamalı, davranışın üstüne gidilmemeli, kötü tepki veren olursa onlarla da görüşme 2 hafta evde vakit geçirin tepkisiz kal dedi ve inanılmaz ama dediği gibi de oldu, şunu anladım çocukları bi kalıba biz sokuyoruz, yok yaramaz yok hiperaktif. Şimdi hep akıllı uslu kızım diyorum ve çocuk gerçekten öyle oldu. İnşallah işe yarar bi dene, kaç yaşında bilmiyorum ama..

Sağlıkla doğsunlar da, mecbur çekicez bu durumu. Umarım en kısa zamanda geçer de rahatlarız
kesinlikle oyle biraz zor oldu bebişimiz tedavi gördük eşime bende diyorum ıkıncı için tedavi falan istemiyorum çok zor geçiyor bu doğsun yeter diyorum:)rabbim yokluklarını aratmasın tabi ama zor geçince ınsan korkuyor

kızlar birde doğum için erken ama hastanede gelenlere vermek için hediyeler varya onlardan yaptırmak yada yapmak istiyorum ama uygun bildiğiniz bi site varmı acaba

canım kaç yaşında oğlun bilmiyorum ama ama derler ya 0-3 yaş 0-6 yaş eğitimi diye bi genel kişiliği oturur çocuğun ve karakteri bide zaten yaratılış var ona kimse bişey yapamaz. ama naçizane kendi fikrimdir çalışan annelerin genel sorunu çevremde duyduğum kadarı ile tv vs takip ettiğim kadarı ile söylüyorum çok ama çok sorun var gibi diyorsan yardım alın ki bu iş sabır isteyen bir şey biliyorsun anne baba ne kadar kararlı olursa çocukta değişim daha çabuk gözleniyor. inş. düzelir aksi huyları. ayrıca o bu şu ne diyor diye tartışmayın hoş benim eşimde 3 cü şahısları savunmayı çok severde. neyse takma kimseyi kimse için de çocuğunu kırma heleki o insanların yanında.

Günaydın canım, öncelikle bebeğin hayırlı olsun, açıkçası yılan pancarı hiç yemedim hiçte duymadım ama internetten baktım az önce hamilelikte yenebilir fakat iyi pişirilmiş olması cok önemli yazıyordu, sanırım içinde zehir varmış, pişirilmediğinde ortaya çıkıyomus. O yüzden iyi pişirildiğine eminsen çokta stres yapma, bişey olmaz allahın izniyle. Sayfanın linkini de yazıyorum, ordan okuyup daha ayrıntılı bilgi alabilirsin.

http://www.pembesaglik.com/tirsik-hamilelikte-yenilebilir-mi/#_
Canim benim cok tsk ederim bir nebzede olsa rahatladim..ben bulamadim gebelikte yenirmi diye o linke bakacam bundan sonra..bende ilk defa duydum ve yedim ..iyi pişirilmişti..inş sıkıntı olmaz kontrolume daha var.

Back