Benımde eşimde kız olursa beren de ısrarlı bakalım kısmetBizde karar verdîk inşallah sağlıkla kucağımıza alırsak kız ismi Beren erkek Berk karar verdik bakalım artık beklicez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımde eşimde kız olursa beren de ısrarlı bakalım kısmetBizde karar verdîk inşallah sağlıkla kucağımıza alırsak kız ismi Beren erkek Berk karar verdik bakalım artık beklicez
Selam kızlar göbüşümde kaşınmalar başladı çatlıcak mı nedir acaba okadar dikkat ediyorum 2 kilo almış gibiyim sizce normalmi 2 kilo, bu hamileliğim çok kilo aldıracak galiba doktora gidenler ultrason resimlerinizi koyun doktor cinsiyet tahmını yapmışşsa onuda söyleyin
cok geçmiş olsun. omuzun nasıl oldu şimdi. Allahtan bebeğe bir şey olmamış. en büyük tesellin bu olsun.Günaydın kızlar baya oldu takip edemedim sayfalar ilerlemiş hepiniz iyisiniz inş ben bi kaza atlattım omuzum kırıldı çok şükür bebeğim iyi![]()
Öyle zaten canım sürekli şükrediyorum ona bişey olmadı diyecok geçmiş olsun. omuzun nasıl oldu şimdi. Allahtan bebeğe bir şey olmamış. en büyük tesellin bu olsun.
Öyle zaten canım sürekli şükrediyorum ona bişey olmadı diyeomuzum kırık canım köprücük kemiğim askıda şuan 1 aya kadar böyle kalıcak malesef
![]()
Güzel isim bence anlamada güzelBenımde eşimde kız olursa beren de ısrarlı bakalım kısmet
devlet hastanesi ikili test yapmıyor,sadece ense kalınlığına bakıyor ama 14.hafta da üçlü test yapıyor.400 mübende özel muayeneye gidiyorum. normalde her gidişimde 120 alıyor. 2 hafta sonra ikili tarama için gel dedi hiç fiyat sormadım. arayıp bi sorayım bari. olmazsa devlet hastanesinde yaptırırım.
geçmiş olsun.ALLAH ım acil şifalar versin.şükür ki sende bebeğinde iyisiniz.Günaydın kızlar baya oldu takip edemedim sayfalar ilerlemiş hepiniz iyisiniz inş ben bi kaza atlattım omuzum kırıldı çok şükür bebeğim iyi![]()
Yakın canım sağolsunlar baya ilgileniyolar ağrısı çok fena Rabbim kimseye bu günlerinde böyle kazalar vermesinçok çok geçmiş olsun ya. ailen yakınında mı ? en azından onlar bakar bu arada sana. iyileşene kadar dikkat etceksin artık![]()
Çok sağol canım çok şükür Allah beterinden korusundevlet hastanesi ikili test yapmıyor,sadece ense kalınlığına bakıyor ama 14.hafta da üçlü test yapıyor.
geçmiş olsun.ALLAH ım acil şifalar versin.şükür ki sende bebeğinde iyisiniz.
geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın öyle şeyler.Çok sağol canım çok şükür Allah beterinden korusun
Aaa supermis yaa gavisconu biliyorum daha once bikac kez icmistim. Evet icmesi biraz zor ama olsun bu aciyi cekmektense icilir yani. Cok tesekkur ederim benim de haftaya ikili testim var gidince doktoruma sorucam hemen.
Selam kızlar göbüşümde kaşınmalar başladı çatlıcak mı nedir acaba okadar dikkat ediyorum 2 kilo almış gibiyim sizce normalmi 2 kilo, bu hamileliğim çok kilo aldıracak galiba doktora gidenler ultrason resimlerinizi koyun doktor cinsiyet tahmını yapmışşsa onuda söyleyin
Biz Arda koyucz allah nasip ederse :)
Uzuldum canim bebegini kaybetmene ama cok sukur bi evlat daha nasip etmis bak bekletmeden. Amin insallah saglicakla kucagimiza alabilmeyi nasip etsin rabbim.
Hayir devlet hastaneleri 2li test yapiyor. Ben cuma gunu yaptirdim bu cuma kan sonucunu alicam. Yapmama gibi bir secenekleri yok. Herhangi bir ucretde almiyorlar.devlet hastanesi ikili test yapmıyor,sadece ense kalınlığına bakıyor ama 14.hafta da üçlü test yapıyor.
geçmiş olsun.ALLAH ım acil şifalar versin.şükür ki sende bebeğinde iyisiniz.
Bende kızım olursa Güneş adını koymayı düşünüyorum. Erkek ismine ise henüz karar veremedik. Şiddet içeren bir anlami olmasın istiyoruz. Yinede henuz secemedik.ayy inanmıyorum ya, kız ismine karar verdik ama erkek ismi bulamadık demiştim ya, hafta sonu eşimle biz de arda ismini düşündük, erkek olursa bizimki de, belki adaş olurlarkız olursa da ismi belli, güneş olacak inşallah
Hayir devlet hastaneleri 2li test yapiyor. Ben cuma gunu yaptirdim bu cuma kan sonucunu alicam. Yapmama gibi bir secenekleri yok. Herhangi bir ucretde almiyorlar.
Ben kastamonudayim bu siralar tek kadin dogumcu var ama yapiyor. Belki doktordan kaynaklidir. Cunku bizim burda alinan kanlar ankaraya gidiyor burada yapacak lab. olmadigi icin. Devlet hastaneleri yapamadiklari tahlilleri en yakin yetkin hastanede devlet eli ile yaptirmakla sorumlu. Samsun buyuk bir yer aslinda yapabiliyor olmalilar ilginc.o zaman ilden ile değişiyor olmalı.ben samsun da yaşıyorum, bende ikili test için devlet hastanesine gittim.doktor ikili test yapmadıklarını sadece ense kalınlığına bakıp bir ay sonra üçlü test yapacağını söyledi.
çok teşekkür ederim canım.şimdi biraz daha iyiyim ayva yedim iyi geldi. kuru erik hoşafını da denicem ama.aç karna 3 kuru incir üstüne 1 bardak su
kuru erik hoşafı falan da olur
kayısıyı bende sevmiyorum bunlar iyi geliyo
birde probiyotik yoğurt
Amin canım Allah razı olsungeçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın öyle şeyler.