• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
oh masallah :) Allah uzun ömürler nasip eylesin :) evet ilk benm yeni evliyim daha :) hep erkek bu zamana kadr tornlar herkes kız istiyo ama basta saglıklı olması tabi..
kalbinden geçen neyse o olsun canım saglıklı olsun rabbim uzun ömür versin hayırlı evlat eylesin insallah

özel aylık 50 alıyor muayeneye burda istanbul büyükçekmecedeyim ben sen ?çok zor geçti bidaha çocuga tövbeledim :) yaz hamile kışa anne olucaz o sogukta bebeklerle napcaksak
3 çocuk yeter kız allah bunlara uzun ömürler versin :) benimde 2. hamileliğim ilkide zordu bu sanki daha uzun geldi bana bulantılar daha regli günümden önce başladı test yapmadan ben kesim hamileyim diyordum. 12. haftayı bekliyorum artık düze çıkarız inşallahh maşallah :)
2 tane bana yeter allah bunlara sağlık versin ömür versin... rabbim isteyen herkese nasip etsin..

3 çocuk yeter kız allah bunlara uzun ömürler versin :) benimde 2. hamileliğim ilkide zordu bu sanki daha uzun geldi bana bulantılar daha regli günümden önce başladı test yapmadan ben kesim hamileyim diyordum. 12. haftayı bekliyorum artık düze çıkarız inşallahh maşallah :)
2 tane bana yeter allah bunlara sağlık versin ömür versin... rabbim isteyen herkese nasip etsin..

amin.. saglıkla kucagınıza alın sizde inşallah...

iyi aksamlar arkadaslar park yatak mı yoksa mobilya yatak mı önerirsiniz sizce hangisi daha kullanıslı ben çok kararsızım bu konuda bana yardımcı olun
benim kızımdan büyüyen beşiğim var. ona oda aldım 2.yi düşünmeye başlayınca.. doğuma yakın tekrar kuracağım. ben çok memnundum beşiğimden, büyüdüğünde de yatağa çevirip küşüğüme daimi kullanacağız inş. ama illa ki özellikle ilk aylarda taşınabilir bir küçük beşiklerden çok lazım oluyor. daha önce kullanıp şimdi ihtiyacı olmayan yakınlarınızda varsa temin edin bence mutlaka yoksa da 100tl falan aşağı yukarı onlar çok kullanışlı oluyoo. ben de bi arkadaşımdan alıp kullanmıştım şimdi yine öyle birşey edineceğim istediğin odaya taşıyorsun çok pratik oluyor.

Canim mide bulantim yuzunden surekli herseyi yogurtlayip yiyorum zaten herseyi haslayip uzerine yogurt dokup yiyorum. Ama misiri denicem umarim faydasi olur.
valla evde yemek pişiremiyorum soğan yüzünden... kızım olmasa mutfağa hiç girmicem.. onda çorba çeşitleri ve makarna pilav çeşitleri yapabiliyorum.. geçsin bitsin artık hemencik doğuverelim yaa :)

Katılıyorum sana :) 12 haftayı bitir dert tasa bitiyor 2 gündür doymak bilmiyorum yeniden doğdum maşallah bana

Katılıyorum sana :) 12 haftayı bitir dert tasa bitiyor 2 gündür doymak bilmiyorum yeniden doğdum maşallah bana
ahh inşallah cnm yaa ağzın bal yesin... valla doya doya yemek yemeyi, su içmeyi özledim... inanır mısın temizlik yapmayı bile özledim :)

ahh inşallah cnm yaa ağzın bal yesin... valla doya doya yemek yemeyi, su içmeyi özledim... inanır mısın temizlik yapmayı bile özledim :)
Aynen yarın akşam a kadar dooya doya temizlik yapıcam ben senin yerinede yerim sen iyilesene kadar

Ooo maşallah arkadaşlar alışverişlerde başlamisiz 13 Mart Çarşamba randevum var cinsiyeti de belli olur bende bir kaç birsey almak istiyorum çok heyecanlı :)

benim kızımdan büyüyen beşiğim var. ona oda aldım 2.yi düşünmeye başlayınca.. doğuma yakın tekrar kuracağım. ben çok memnundum beşiğimden, büyüdüğünde de yatağa çevirip küşüğüme daimi kullanacağız inş. ama illa ki özellikle ilk aylarda taşınabilir bir küçük beşiklerden çok lazım oluyor. daha önce kullanıp şimdi ihtiyacı olmayan yakınlarınızda varsa temin edin bence mutlaka yoksa da 100tl falan aşağı yukarı onlar çok kullanışlı oluyoo. ben de bi arkadaşımdan alıp kullanmıştım şimdi yine öyle birşey edineceğim istediğin odaya taşıyorsun çok pratik oluyor.

valla evde yemek pişiremiyorum soğan yüzünden... kızım olmasa mutfağa hiç girmicem.. onda çorba çeşitleri ve makarna pilav çeşitleri yapabiliyorum.. geçsin bitsin artık hemencik doğuverelim yaa :)
Aynen o soganin ve salcanin kokusu mahvediyo beni ben de pisiremiyorum. :) evet ya ben hersey icin sabirsizlaniyorum bir an once cinsiyetini ogrenip, hareketlerini hissedip, kucagima almak istiyorum :)

günaydın bayanlar... 2 gündür bulantım yok bu sabahta bulantısız uyandım. ilk uyandığımda midem bi kalkıyo gibi ama hemen geçiyo. çıkarmadım şükür. umarım bulantılı günler geri gelmez

Arkadaşlar lütfen cevap yazın,özellikle 12-13. haftalardaki arkadaşlar.bulantılarınız geçti mi.ben 11 in sonuna geldim neredeyse ama azalacağına giderek artıyor ;( su bile içemiyorum.içtiğim an direkt kusuyorum.evin içinde afedersiniz sürüngen gibi yaşıyorum artık.halsiz bitkin bakımsız.ev desen yerle bir.ayağa kalktıkça başım dönüyor.vücudum o kadar susuz kaldıki ama olmuyor yiyemiyor içemiyorum.artık her kusmada burnum kanıyor.öğürmekten bazen nefes alamıyorum.hep 12. hafta bitecek deniyor ama hiç umudum yok.sizinki gerçekten geçti mi.inanın yaşama sevincim gitti resmen.
su dahi içemeyecek haldeysen doktora git mutlaka, tahlil yapıyorlar gerekirse serum veriyorlar benim de bulantılar artıyor ama bu derece değilim

benim bulantılarım 11-12.haftalarda tavan yapmıştı.1 haftadır azalmaya bailadı şükür.çok yöntem denedim ama en etkilisi ayva oldu.bulanmaya başlayacağını anlar anlamaz ayva yiyince midemi bastırıyordu.eğer su bile içemiyorsan bencede doktora git,serum flan takarlar.ALLAH korusun bayılabilirsinde gıdasızlıktan

ewet 400 dedi 12 hafta 2 günlük benimki cok şükür 3 ayı bitirdim ama bende bittim

400 mü :KK57::KK57::KK57: bende özel muayeneye gidiyorum. normalde her gidişimde 120 alıyor. 2 hafta sonra ikili tarama için gel dedi hiç fiyat sormadım. arayıp bi sorayım bari. olmazsa devlet hastanesinde yaptırırım.

Selam kızlar göbüşümde kaşınmalar başladı çatlıcak mı nedir acaba okadar dikkat ediyorum 2 kilo almış gibiyim sizce normalmi 2 kilo, bu hamileliğim çok kilo aldıracak galiba doktora gidenler ultrason resimlerinizi koyun doktor cinsiyet tahmını yapmışşsa onuda söyleyin

Günaydın kızlar baya oldu takip edemedim sayfalar ilerlemiş hepiniz iyisiniz inş ben bi kaza atlattım omuzum kırıldı çok şükür bebeğim iyi :(

Back