• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Doktora gidene kadar yoğurt ağırlıklı beslen ben öyle tahammül edebiliyordum. Bir kase yemek yersem bir kasede yoğurt yiyordum. Gastiriti önlemiyor ama daha az rahatsiz oluyorsun. Reflü içinde yağsız tuzsuz mısır patlatabilirsin kendine midenin suyunu çeker biraz.
Canim mide bulantim yuzunden surekli herseyi yogurtlayip yiyorum zaten herseyi haslayip uzerine yogurt dokup yiyorum. Ama misiri denicem umarim faydasi olur.

oo duymaz olur muyum insan hem korkuyo hem heyecanlanıyo :) ben ilk bebeğimi kaybettim Rabbim bir can daha emanet etti çok şükür bi sıkıntı yok şuan Allah herkese hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Uzuldum canim bebegini kaybetmene ama cok sukur bi evlat daha nasip etmis bak bekletmeden. Amin insallah saglicakla kucagimiza alabilmeyi nasip etsin rabbim.

çok tesekkürler :) ikili taramam yapıldı benim 6 martta alıcam sonucalarını insallah :)
taramayı yaparken ultrasonda dr o an diyor zaten sana demedimi taramadakı alınan kandaki degerdende belli oluyormuş burdan bi arkadaş diyordu yüksek çıkarsa kız düşük çıkarsa erkek diye

taramayı yaparken ultrasonda dr o an diyor zaten sana demedimi taramadakı alınan kandaki degerdende belli oluyormuş burdan bi arkadaş diyordu yüksek çıkarsa kız düşük çıkarsa erkek diye

yok bana demedi özellikle sordum belli mi diye 4. aya kadr belli olmaz dedi snrada tarama testti kagıtlarını verdi yaptırayım diye ben hem özele hem devlete gidiyorum bu hafta ozeldede yaptırcam

yok bana demedi özellikle sordum belli mi diye 4. aya kadr belli olmaz dedi snrada tarama testti kagıtlarını verdi yaptırayım diye ben hem özele hem devlete gidiyorum bu hafta ozeldede yaptırcam
zaten özel diyor devlet daha geç söylüyor sanada özel der

dogrudur aksi gibi cins doktora geldim zaten :KK43: ozeldeki doktorum 13 haftalıkken kesin olmamakla birlikte ogreniriz cinsiyetini demisti
sen benden öndesin seninki kesin belli olmuştur..bana cuma yapılacak 2 li tarama 400 tl dedi özel az pahalı geldi ama mecburuz

benim bide özel muayene kim bilir bana kac dicek ? fiyatı konusmadım daha :/ benm 12+5. zorlu gecti degil mi ? bide yaz hamilesi olucaz biz :)
özel aylık 50 alıyor muayeneye burda istanbul büyükçekmecedeyim ben sen ?çok zor geçti bidaha çocuga tövbeledim :) yaz hamile kışa anne olucaz o sogukta bebeklerle napcaksak

özel aylık 50 alıyor muayeneye burda istanbul büyükçekmecedeyim ben sen ?çok zor geçti bidaha çocuga tövbeledim :) yaz hamile kışa anne olucaz o sogukta bebeklerle napcaksak

Rabbim o zaman kısmet etmis yapıcak bişey yok :) benm 140 alıyomus normalde ama bizim tanıdık diye 80 alıyo :) ben tekirdağda oturuyorum. kışın öyle böyle kendilerini toparlıcaklar diğer yazada peşlerinde kosucaz :D

Rabbim o zaman kısmet etmis yapıcak bişey yok :) benm 140 alıyomus normalde ama bizim tanıdık diye 80 alıyo :) ben tekirdağda oturuyorum. kışın öyle böyle kendilerini toparlıcaklar diğer yazada peşlerinde kosucaz :KK70:
ne tatlı olacaklar seneye düşüncesi bile mutlu ediyor insanı rabbim hepimizin kucaklarımıza almamızı nasip eylesin

3 cü kızım olacak kısmet olursa ama ilk gibi hissediyorum 13 yıldan sonra ... senin ilk heralde
oh masallah :) Allah uzun ömürler nasip eylesin :) evet ilk benm yeni evliyim daha :) hep erkek bu zamana kadr tornlar herkes kız istiyo ama basta saglıklı olması tabi..

Back