• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bulantilars katlanabiliyorum ama reflu cok kotu oluyo canim bir de her soyledigim ayy erkenden basladi mi simdiden basladiysa isin zor diyolar. Uzuluyorum ben hamileligimin tadini hic cikaramicak miyim diyorum :mad:
Ben reflu ve gastrit icin sordum. Gaviscon verdi surup icmesi zor biraz ama cok rahat ettim hamileler icin bir ilacmis. Tableti de var cigneme tableti, ama onu devlet odemiyormus 6 sise surup bir paket tablete 47 tl odedim. Disarida iken tablet cok pratik oluyor. Tavsiye ederim. Doktorunla konus bende senin gibi dusunuyordum dayanamayinca artik doktorum neden soylemedin simdiye kadar bunu cekmene gerek yoktu dedi. Bosuna eziyet etmisim kendime.

Bulantilars katlanabiliyorum ama reflu cok kotu oluyo canim bir de her soyledigim ayy erkenden basladi mi simdiden basladiysa isin zor diyolar. Uzuluyorum ben hamileligimin tadini hic cikaramicak miyim diyorum :mad:

sen baskalarının lafına aldırma çok sorunu olan insanlar var ama geçicek bebeğimiz için değer sen canını sıkma baskalarına aldırış edip bu güzel günleri zehir ettirme kendine

Arkadaşlar lütfen cevap yazın,özellikle 12-13. haftalardaki arkadaşlar.bulantılarınız geçti mi.ben 11 in sonuna geldim neredeyse ama azalacağına giderek artıyor ;( su bile içemiyorum.içtiğim an direkt kusuyorum.evin içinde afedersiniz sürüngen gibi yaşıyorum artık.halsiz bitkin bakımsız.ev desen yerle bir.ayağa kalktıkça başım dönüyor.vücudum o kadar susuz kaldıki ama olmuyor yiyemiyor içemiyorum.artık her kusmada burnum kanıyor.öğürmekten bazen nefes alamıyorum.hep 12. hafta bitecek deniyor ama hiç umudum yok.sizinki gerçekten geçti mi.inanın yaşama sevincim gitti resmen.

Kizlarrr annem Ardaya almis guzelmii :)

Eklentiler

• IMG_20150301_115051.jpg
    IMG_20150301_115051.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 122
iyi akşamlar bende aranıza katıldım.İlk bebeğimde de buradan çok şeyler öğrendim.İnşallah bu hamileliğimde de paylaşımlarda bulunmak isterim.Bu ikinci çocuğum olacak inşallah 3 yaşında bir kızım var.Ayrıca öğretmen bir anneyim ve İstanbul Bahçelievler dolaylarında olup hangi doktora gidenler var acaba?
merhaba canim hayirli olsun bebisin meslekdasiz ayrica...ben bahcelievlerde Alkan Yildirim'a gidiyorum maddi olarak sikintin yoksa tavsiye ederim canim...

Hanmlar ne guzel mide bulantisi yok cikarmak yoktu diye gezinirken 2 gundur en ufak bulantida cikartr oldum 2kere 11+3um azalmasi gerekirkn bnde yeni basladi resmn bu son olur umarim:KK17:

Arkadaşlar lütfen cevap yazın,özellikle 12-13. haftalardaki arkadaşlar.bulantılarınız geçti mi.ben 11 in sonuna geldim neredeyse ama azalacağına giderek artıyor ;( su bile içemiyorum.içtiğim an direkt kusuyorum.evin içinde afedersiniz sürüngen gibi yaşıyorum artık.halsiz bitkin bakımsız.ev desen yerle bir.ayağa kalktıkça başım dönüyor.vücudum o kadar susuz kaldıki ama olmuyor yiyemiyor içemiyorum.artık her kusmada burnum kanıyor.öğürmekten bazen nefes alamıyorum.hep 12. hafta bitecek deniyor ama hiç umudum yok.sizinki gerçekten geçti mi.inanın yaşama sevincim gitti resmen.
Canım benim bulantılarınız 6. Hafta başladı 11. Haftanın sonuna kadar sürdü gün boyu şimdi sadece sabahları kusuyorum sonra günboyu bulanmıyor şuan tek sıkıntım herkeste olmayan ama bana denk gelen aşırı tükürük salgısı yutkunamıyorum Geçmiyor sakızla idare ediyorum gece uyurken bile sakızla uyuyorum eğer çok su kaybediyorsan zaman kaybetmeden Dr git serum takılsın su kaybı çok tehlikeli Allah korusun

Kızlar merhaba ben 11+3 oldum bugün. Eşimle dışarı çıkmıştık. Lavobaya gittim afedersiniz ama pecetede böyle çok hafif leke gördüm. Hemen doktora gittik çok korktum. Daha önce bebeğimi kaybetmiştim cünkü. Doktor bebek iyi dedi 11+2 görünüyo 5 cme yaklaşmısız. Ancak çok cüzi bir kanama alanı görünüyo dedi. Çok küçük dedi. Pruloton iğne verdi dört tane. Ve progestan günde bi tane vajinal almamı söyledi. Ya ilk kez bunu yaşıyorum. Burda çoğunuz yasadınız bunu. Nolur içimi rahatlatın. Birşey olmaz dimi. Eve gelince baktım sadece beyaz akıntım vardı. :110::KK17:
canım

İyi aksamlar hanimlar.iki gun once bebegimixi gordukk kipir kipirdi :KK66: ilk kez onu boyle hareketli gorfum cok heyecan vericiydi :KK66: bu guzelligin yaninda kabizlik problemim var onerilerinix varsa soyleyin.ama ne olursun kuru kayisi demeyin yemekten biktkm midemi bulandiriyor artik.baska onerileriniz varsa bildiginiz cok ihtiyacim var :KK43: ne yapabilirim?
Kuru incir olabilir üstüne 1 Bardak su bana faydasi oluyor

Kendi doktorum izindeydi salı günü ona gidicem. İnsallah dediğin gibidir canım. çok endişeliyim. :/ doktorlar insanı hemen korkutuyor. Kendi doktorum bal gibiydi. Bende içime sinerek gitmedim ama. Bilmiyorum :KK43:
hiç korkma dediğin gibi bunu cok kişi yasadı ve yasıyoruz. özellikle progestan almanda bir sakınca yok. ben de senin gibi ilk bebeği kaybettim ve şimdi kanmam oldu, on gündür ilaç alşyorum. yarın kontrol var. korkmaya gerek yok bunu ysayan çok insan var ve sen doktora gidip önlemini almıssın.

Merhaba arkadaşlar...
Anne olduktan sonra daha bir duygusal oldum.. Böyle gebelerin topiğine girip eski günlerimi yad ediyorum... Rabbim hepinize sağlık huzur versin inşallah.. Miniklerinizin kıpırtılarını, kucağınızda göreceğiniz günleri nasip etsin Allah...

Ben reflu ve gastrit icin sordum. Gaviscon verdi surup icmesi zor biraz ama cok rahat ettim hamileler icin bir ilacmis. Tableti de var cigneme tableti, ama onu devlet odemiyormus 6 sise surup bir paket tablete 47 tl odedim. Disarida iken tablet cok pratik oluyor. Tavsiye ederim. Doktorunla konus bende senin gibi dusunuyordum dayanamayinca artik doktorum neden soylemedin simdiye kadar bunu cekmene gerek yoktu dedi. Bosuna eziyet etmisim kendime.
Aaa supermis yaa gavisconu biliyorum daha once bikac kez icmistim. Evet icmesi biraz zor ama olsun bu aciyi cekmektense icilir yani. Cok tesekkur ederim benim de haftaya ikili testim var gidince doktoruma sorucam hemen.

sen baskalarının lafına aldırma çok sorunu olan insanlar var ama geçicek bebeğimiz için değer sen canını sıkma baskalarına aldırış edip bu güzel günleri zehir ettirme kendine
Haklisin canim her kafadan bir ses cikiyor. Zaten hamilelik ve dogum hikayeleri duymaktan bikkinlik geldi artik :KK53: sizinde oylemi bilmiyorum ama hamile oldugumu duyan hemen hamilelik ve dogum anilarini anlataya basliyor.
evet haklisin canim bu gunler icin cok bekledim kiymetini bilmek lazim.

hiç korkma dediğin gibi bunu cok kişi yasadı ve yasıyoruz. özellikle progestan almanda bir sakınca yok. ben de senin gibi ilk bebeği kaybettim ve şimdi kanmam oldu, on gündür ilaç alşyorum. yarın kontrol var. korkmaya gerek yok bunu ysayan çok insan var ve sen doktora gidip önlemini almıssın.
Allah razı olsun canım. İnşallah öyle olucak inanıyorum. İlk bebeğimi kaybettiğim için bu korkum. Rabbime sığındım napim. Ol derse olucak...

Aaa supermis yaa gavisconu biliyorum daha once bikac kez icmistim. Evet icmesi biraz zor ama olsun bu aciyi cekmektense icilir yani. Cok tesekkur ederim benim de haftaya ikili testim var gidince doktoruma sorucam hemen.
Doktora gidene kadar yoğurt ağırlıklı beslen ben öyle tahammül edebiliyordum. Bir kase yemek yersem bir kasede yoğurt yiyordum. Gastiriti önlemiyor ama daha az rahatsiz oluyorsun. Reflü içinde yağsız tuzsuz mısır patlatabilirsin kendine midenin suyunu çeker biraz.

Back