• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar Merhaba
Aranıza bugün katıldım . 23 yaşındayım . 2 yaşında 1 kızım var . Şuanda da 12+5 günlük hamileyim . Cinsiyetimizbelli değil . Hepinize rahat ve sağlıklı hamilelik geçirmenizi diliyorumm . Görüşürüzz
Hoşgeldin Aramıza iyi dileklerin içîn teşekkürler inşallah seninde rahat ve sağlıklı geçer

Gördüğünüz bi kanama alanı var mı kızlar az önceki ultrason görüntüm :KK43:
Cnm işte böyle ultrasonla saçma sapan tanı koyuyorlar, benîm Dr um hem spekulumla hem eliyle hem alttan ultrasonla baktı da anlayabildi.yani hiç güvenme o 2dk lık karından bakmalarına, benim artık hastanelere hiç güvenim kalmadı , iyi bi Dr u olmalı insanın. Bence üşütmüş olabilirsin ayağını belini sıcak tut çok eğilip kalkma Dr a gidene kadar, pamuklu çamaşır kullan

İyi aksamlar hanimlar.iki gun once bebegimixi gordukk kipir kipirdi ;) ilk kez onu boyle hareketli gorfum cok heyecan vericiydi ;) bu guzelligin yaninda kabizlik problemim var onerilerinix varsa soyleyin.ama ne olursun kuru kayisi demeyin yemekten biktkm midemi bulandiriyor artik.baska onerileriniz varsa bildiginiz cok ihtiyacim var :( ne yapabilirim?

Bu arada doktor cinsiyet tahmininde bulundu %75 erkek dedi :) ben de erkek hisdediyodum zaten :KK66: oglusum olacak insallah. Rabbim hepimizin bebegini korusun,olmayanlara da bu guzel duygulati tattitsin insallah.
hayırlı olsun pazartesi benimde kontrolum var bakalım cinsiyet söylücekmi inş hayırlı haberler alırım ☺️

iyi akşamlar bende aranıza katıldım.İlk bebeğimde de buradan çok şeyler öğrendim.İnşallah bu hamileliğimde de paylaşımlarda bulunmak isterim.Bu ikinci çocuğum olacak inşallah 3 yaşında bir kızım var.Ayrıca öğretmen bir anneyim ve İstanbul Bahçelievler dolaylarında olup hangi doktora gidenler var acaba?

Bu arada doktor cinsiyet tahmininde bulundu %75 erkek dedi :) ben de erkek hisdediyodum zaten :KK66: oglusum olacak insallah. Rabbim hepimizin bebegini korusun,olmayanlara da bu guzel duygulati tattitsin insallah.

Yaa ne güzel doktor en azından bir tahminde bulunmuş. Ben Çarşamba gittim doktora bende 11. Haftamın içindeyim kesinlikle söylemedi ısrar ettim yanıltıyo bu haftalar dedi :( ama benim doktorum kanda bakıp söylüyo cinsiyeti. Sanırım haftaya yapacak onuda.

iyi akşamlar bende aranıza katıldım.İlk bebeğimde de buradan çok şeyler öğrendim.İnşallah bu hamileliğimde de paylaşımlarda bulunmak isterim.Bu ikinci çocuğum olacak inşallah 3 yaşında bir kızım var.Ayrıca öğretmen bir anneyim ve İstanbul Bahçelievler dolaylarında olup hangi doktora gidenler var acaba?
Hayırlı olsun Bebeğin yakın sayılırız annem Bahçelievler'de bende memorıal hizmet hastahanesi Dr Hakan Peker e gidiyorum öok memnunum tavsiye ederİm

Yaa ne güzel doktor en azından bir tahminde bulunmuş. Ben Çarşamba gittim doktora bende 11. Haftamın içindeyim kesinlikle söylemedi ısrar ettim yanıltıyo bu haftalar dedi :KK43: ama benim doktorum kanda bakıp söylüyo cinsiyeti. Sanırım haftaya yapacak onuda.
Kanda mi.onu nasil yapiyoki.cok merak ettm

Cnm bebegin hayrli olsn ..kabizlik sorunu bnde de vardi dr m magnezyum calsini diye bi toz yazdi.çok ihtiyacım olursa kullayrm ise yariyo.

Arkdslar size bisey sorcm ben msj yazarken çok zorkanyrm.yani mesela sizin mesaja cvp yazcm direk sizin msjin altına düşen isylturm.cevap niteliğinde.ama çok zorluyor.yardmci olurmsnz:((

sehaf .!.:
Kızlar merhaba ben 11+3 oldum bugün. Eşimle dışarı çıkmıştık. Lavobaya gittim afedersiniz ama pecetede böyle çok hafif leke gördüm. Hemen doktora gittik çok korktum. Daha önce bebeğimi kaybetmiştim cünkü. Doktor bebek iyi dedi 11+2 görünüyo 5 cme yaklaşmısız. Ancak çok cüzi bir kanama alanı görünüyo dedi. Çok küçük dedi. Pruloton iğne verdi dört tane. Ve progestan günde bi tane vajinal almamı söyledi. Ya ilk kez bunu yaşıyorum. Burda çoğunuz yasadınız bunu. Nolur içimi rahatlatın. Birşey olmaz dimi. Eve gelince baktım sadece beyaz akıntım vardı. :110::KK17:
Cnm ben 1 haftadir bildigin kaniyorumm;(( defalarca gittim farkli farkli drlara.hicbir sorun yok bebek iyi diyolar.bnde anlamadm

Cnm işte böyle ultrasonla saçma sapan tanı koyuyorlar, benîm Dr um hem spekulumla hem eliyle hem alttan ultrasonla baktı da anlayabildi.yani hiç güvenme o 2dk lık karından bakmalarına, benim artık hastanelere hiç güvenim kalmadı , iyi bi Dr u olmalı insanın. Bence üşütmüş olabilirsin ayağını belini sıcak tut çok eğilip kalkma Dr a gidene kadar, pamuklu çamaşır kullan
Sağol canım rahatlattın beni ya. İnşallah öyledir. kendi doktorum çok iyiydi. onun dediğine güvenicem zaten. İnşallah sağlıklıyızdır :/

Bu arada doktor cinsiyet tahmininde bulundu %75 erkek dedi :) ben de erkek hisdediyodum zaten ;) oglusum olacak insallah. Rabbim hepimizin bebegini korusun,olmayanlara da bu guzel duygulati tattitsin insallah.
tbrkler ende pazartesi gidicem kontrole ve ikili testim var benimde soylerler insallah cinsiyeti cok merak ediyorum senin ilk bebeginmii

İyi aksamlar hanimlar.iki gun once bebegimixi gordukk kipir kipirdi :KK66: ilk kez onu boyle hareketli gorfum cok heyecan vericiydi :KK66: bu guzelligin yaninda kabizlik problemim var onerilerinix varsa soyleyin.ama ne olursun kuru kayisi demeyin yemekten biktkm midemi bulandiriyor artik.baska onerileriniz varsa bildiginiz cok ihtiyacim var :KK43: ne yapabilirim?
aç karna 3 kuru incir üstüne 1 bardak su
kuru erik hoşafı falan da olur
kayısıyı bende sevmiyorum bunlar iyi geliyo
birde probiyotik yoğurt

Back