• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kanda mi.onu nasil yapiyoki.cok merak ettm

Canım ben yurtdışında yaşıyorum Türkiye'de var mı bilmiyorum. Ama sanırım ikili test için kan aldıklarında istersen bakıyorlar. Sonucun çıkması biraz sürüyo ama. Tam bilmiyorum daha yaptırmadım. Yaptırınca yazarım inşAllah.

Arkdslar size bisey sorcm ben msj yazarken çok zorkanyrm.yani mesela sizin mesaja cvp yazcm direk sizin msjin altına düşen isylturm.cevap niteliğinde.ama çok zorluyor.yardmci olurmsnz:KK43:(
Canim 1 kişiye cevap yapacaksan o kişinin msj altında cevapla var ona tıklayıp yaparsın çok kişiye cevap yapacaksan çoklu alıntı var cevap vermek istediğin her msj altında ki çoklu akıntıya tıkla sonra msj bölümüne msj yazarsan olur inşallah anlatabildim

Yaa ne güzel doktor en azından bir tahminde bulunmuş. Ben Çarşamba gittim doktora bende 11. Haftamın içindeyim kesinlikle söylemedi ısrar ettim yanıltıyo bu haftalar dedi :( ama benim doktorum kanda bakıp söylüyo cinsiyeti. Sanırım haftaya yapacak onuda.
Dr um sadece tahminde bulundu sonra kiz cikabilir su sn gordugum erkek defi :) cinsiyet ne olursa olsun biz de bebislerimiz de saglikli olalim insallah.ben de bu hafta ikili icin gidicem.hafi bakalim cnm cinsiyetini ogrenince yax olur mu ;)

Cnm bebegin hayrli olsn ..kabizlik sorunu bnde de vardi dr m magnezyum calsini diye bi toz yazdi.çok ihtiyacım olursa kullayrm ise yariyo.
Cnm gecmis olsun.dr um pek ilac kullanmam taraftari degil.kayisi bol sivi kepekli ekmek ayva onerfi. Bunlarin disinda uygulayip da faydasini gordugunuz baska oneriler istiyorum sizden.progestan hap ve igne kullaniyrm kabixlik yapiyor.bu hafta ilaclr bitecek insallah fakay kabizlik zorluyo beni :( bi de gaz sancilari

İyi aksamlar hanimlar.iki gun once bebegimixi gordukk kipir kipirdi :KK66: ilk kez onu boyle hareketli gorfum cok heyecan vericiydi :KK66: bu guzelligin yaninda kabizlik problemim var onerilerinix varsa soyleyin.ama ne olursun kuru kayisi demeyin yemekten biktkm midemi bulandiriyor artik.baska onerileriniz varsa bildiginiz cok ihtiyacim var :KK43: ne yapabilirim?

kefir içebilirsin çok iyi geliyor barsak floranı düzenliyor, bir de aç karna elma yiyip üzerine su içmeyi dene o da iyi geliyor

Cnm gecmis olsun.dr um pek ilac kullanmam taraftari degil.kayisi bol sivi kepekli ekmek ayva onerfi. Bunlarin disinda uygulayip da faydasini gordugunuz baska oneriler istiyorum sizden.progestan hap ve igne kullaniyrm kabixlik yapiyor.bu hafta ilaclr bitecek insallah fakay kabizlik zorluyo beni :KK43: bi de gaz sancilari

ben de geçen hafta aynı sorunu yaşıyordum elma yediğim zaman sorun yaşamadığımı farkettim, hergün 1 elma yiyorum şimdi. bulantıma da iyi geliyor, akşamları yemek yiyemediğim için peynir ekmek elma yiyorum.. bir de hareketini artırmak da etkili, hareketsiz kalıyorsan 20 dk kadar yürümeye çalış canım..

kızlar günaydın, pazar günü bizim mesaimiz var, gerçi bu hafta cmhrubaşkanının ziyaretinden dolayı cuma ve cumartesi de geceye kadar işteydim çok yorucu geçiyor bu ara, bir de bulantılarım arttı sanki, azalacak diye beklerken daha fena oldum. akşamları yemek yiyemez oldum, elma yiyorum sonra ekmek peynir yiyorum... oğlumda böyle olmamıştım bulantı hakkaten zor bişeymiş..

Gunaydin,herkese iyi pazarlar... Acaba benim gibi sadece yatmak isteyenler var mı?hicbirsey yapasim yok sadece yatmak istiyorum. Sagolsun esim butun isleri toparliyor

Gunaydin,herkese iyi pazarlar... Acaba benim gibi sadece yatmak isteyenler var mı?hicbirsey yapasim yok sadece yatmak istiyorum. Sagolsun esim butun isleri toparliyor

olmaz mı canım :) hiç halim yok valla kafayı kaldırmak bile istemiyorum :)

aynen canım bende bu sorun yoktu ama iki gündür başladı mide bulantım
Kızlar acaba kızınız mi olacak bende kızımda dört ay çektim çok zor günlerdi Allah yardımcınız olsun.bulantılar cinsiyetin alakası mi var acaba

Günaydın güzel anneler.bugün bahar mevsiminin ilk günü.için kıpır kıpır valla.Artık hep güneşli olsun.isinsin havalar.dışarı çıkalım bol bol.

Kızlar acaba kızınız mi olacak bende kızımda dört ay çektim çok zor günlerdi Allah yardımcınız olsun.bulantılar cinsiyetin alakası mi var acaba

bnm bulantım yoktu canım çok rahattım ya doktor erkek oldugunu söledi ama 15 hafta olmadan ben pek inanmayacagım :) Rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsunlarda

Merhaba kizlar, ben de katildim araniza 10+5 haftalik hamileyim. Rabbim hepimizin bebislerini sag salim kucagimiza alabilmeyi nasip etsin insallah.

Yazdiklarinizi biraz okudum da hamileligi benim kadar kotu gecen yok sanirim. Mide bulantilari bitirdi beni 8. Haftamda 1 hafta hicbirsey yiyemedim. Doktorum premesis verdi, sukur azaldi biraz ams hala sabah ve aksam saatleri bulantı kusma oluyo. Arica reflu oldu bende ne yesem bi sure sonra bogazimi parcaliyor sanki yemek yemek istemiyorum artik ama bebegim icib biseyler yemeye calisiyorum.

Sizce doktora soylesemmi reflu oldugunu ilac kullanmak istemedigim icin hic soylemedim simdiye kadar ama dayanamiyorum artik. Ya da bildiginiz dogal bir yontem var mi?

Merhaba kizlar, ben de katildim araniza 10+5 haftalik hamileyim. Rabbim hepimizin bebislerini sag salim kucagimiza alabilmeyi nasip etsin insallah.

Yazdiklarinizi biraz okudum da hamileligi benim kadar kotu gecen yok sanirim. Mide bulantilari bitirdi beni 8. Haftamda 1 hafta hicbirsey yiyemedim. Doktorum premesis verdi, sukur azaldi biraz ams hala sabah ve aksam saatleri bulantı kusma oluyo. Arica reflu oldu bende ne yesem bi sure sonra bogazimi parcaliyor sanki yemek yemek istemiyorum artik ama bebegim icib biseyler yemeye calisiyorum.

Sizce doktora soylesemmi reflu oldugunu ilac kullanmak istemedigim icin hic soylemedim simdiye kadar ama dayanamiyorum artik. Ya da bildiginiz dogal bir yontem var mi?

canım doktorun daha iyi bilir bi danış şikayetlerini belirt genelde bulantılar normal ilk aylarda kilo veriliyo sonradan alıyosun sen danış yinede

canım doktorun daha iyi bilir bi danış şikayetlerini belirt genelde bulantılar normal ilk aylarda kilo veriliyo sonradan alıyosun sen danış yinede
Bulantilars katlanabiliyorum ama reflu cok kotu oluyo canim bir de her soyledigim ayy erkenden basladi mi simdiden basladiysa isin zor diyolar. Uzuluyorum ben hamileligimin tadini hic cikaramicak miyim diyorum :mad:

Back