2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Biz Arda koyucz allah nasip ederse :)

Bayanlar canım sürekli soguk şeyler çekiyor ben resmen yazı aşeriyorum maden suyu felan istiyorum soguk soguk bazı şeyleri. Adını yazmayayım soda içen varmı Zararlı diyen var ben hergün îçtim diyen var kontrole gittiğimde doktora soracagım

Benim akıntım o haftalarda sanırım ıplık şekelinde kreme çalıyordu şimdilerde sümüksü ıplık şekelinde akıntılarım devam edıyor bıse degıldır yani

canim ben mide yanması oluyordu dr ilaç verdi ama bebeğin küçük içmeden daha iyi olur demişti sonra ben sordum soda icebilirmiyim diye günde 1t1ta iceriginin demişti

Günaydın kızlar, ikiz bekliyorum işim gereğide yolculuk yapma durumum var,uzun yolculuklar değil genelde şehir içi inme binme olarak haftanın 3-4 günü yüksek ihtimal..doktorlarınızla hiç konuşmuşmuydunuz yolculuk meselesini tehlikeli olabilir mi?kendi drmla konuşucam bugün ama ne kadar çok bilsem o kadar rahat edicem..

canım bian önce ayarla yoksa vakti geçiyor doktorlar genelde 13. haftaya kadar yapmak istiyor bebek iyice hareketlenmeden çünkü ne kadar hareketli olursa o kadar zorlaşıyor ölçümleri yapmak.

benım haftaya doktor randevum derin nefes almaya karanlık odada yatmaya masaj yapmaya özen gösteriyorum doktoruma sormadan ialç almak istemiyorum sabır sabır

dün akşam eve gidince karanlık odada yattım uykuya dalmak çok zor oldu ağrıdan ama bir müddet sonra rahatladım uyumuşum. bi saat sonra uyandığımda ağrım yoktu şükür. bugünde şu an iyiyim şükür. dün 6 kez çıkardım. o da tetikledi ağrıyı. kendimi zorluyorum sonuçta çıkarırken. bugün iyiym şükür. sabah bulantım olmadı. şu ana kadar toplamda 5 kilo verdim bu arada. umarın böyle devam etmez. üç ayın sonunda kilo almaya başlamamız gerekiyo sonuçta

benim doktorum hergün bir şişe maden suyu içmemi kendisi söyledi. içindeki minerallerden dolayı.

Benim akıntım o haftalarda sanırım ıplık şekelinde kreme çalıyordu şimdilerde sümüksü ıplık şekelinde akıntılarım devam edıyor bıse degıldır yani
Akıntının rengi değişikde enfeksiyon oluyor, benim pembey di fitil verdi geçti gibi ama benim hergün geliyordu arkadaşın az olmuş, üşütmemek lazım ondan oluyo

günaydın hatunlar,bende lekelenme olduğu için düşük riskim vardı ve doktorum 45 dakikadan fazla araba yolculuğu yapma demişti.dün 13+2 haftalık olmuşuz,riskin azaldığını ve rutin hayatıma devam edebileceğimi söyledi .bence doktoruna danış derim

benim de oğlum temmuz bebeğiydi, eylül burada türkiyenin temmuzundan daha sıcak oldugu için durum bizde aynı olacak:) kendime bulursam güzel sabahlıklı bir lohusa pijaması alıcam ben de.. geceliğim ve bir pijama takımım var ama bir tane de yeni olsun:) belki bu son doğumumdur, büyük ihtimal diyeyim:)

maden suyu zararlı olmaz tam tersi mineraller var çok da iyi olur..

Ahh ahh gecmiyor birturluuu gidip yaticam yine

doktorum bana her gün bir soda içebilirsin demişti mineral açısından faydalı olur diye ben her gün değil ama aklıma geldikçe içiyorum.

İnşallah sonuçların iyi çıkar canım. Tansiyon takibini ihmal etme, inşallah o da yüksek çıkmaz hiçbir zaman.
Su hamilelikte çok önemli, bol bol içmek lazım, sevmiyorsak bile görev edinmeliyiz :)
Pazartesi iyi haberlerle dönersin inşallah canım.

Kizlar diş agrisi ceken varmi dun gece uyuyamadim agridan sarmisakli sirke gargarasi yaptim biraz hafifledi ama yanagim sismis apseden napacam bilemiyorum....bu arada tam 12 . Haftamdayim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…