Biz Arda koyucz allah nasip ederse :)bana doktor kız derse yine de inanamayabilirim, neden bilmiyorum ama o derece erkek hissediyorum, hamile olduğumu bilenler de senin oğlun olacak diyorlar, bakalım hayırlısıkız olursa ismi belli ama erkek ismi hala bulamadık
Hanımlar Günaydın
10 haftalık hamileyim
Dün akşam akıntının içinde iplik şekline benzer açık pembe bi leke gördüm
15 dk sonra tekrar gördüm ama ondan sonra hiçbir şey gelmedi
Doktoru aradığımda kanamalar genelde daha fazla olur bir şey değildir dedi
Başına böyle bi olay gelen var mı
Benim akıntım o haftalarda sanırım ıplık şekelinde kreme çalıyordu şimdilerde sümüksü ıplık şekelinde akıntılarım devam edıyor bıse degıldır yanikızlarrr merhaba ....şimdi içime bi kurt düştü....
dün kontrolumuz vardı...doktor şimdilik herşey yolunda dedi bebeğim de kıpır kıpır dı..
şuan 9+6 haftalık...
2 hafta sonraya beni başka bi bolume yolladı nt için sonrada kan vercem 2li test için....
şimdi arkadaşa konuştum aramızda 3 hafta var ama o sadece kan vermiş.. başka bölüme yönlendirmemış ..ve aynı doktr
sizde nasıl yapıldı...
canim ben mide yanması oluyordu dr ilaç verdi ama bebeğin küçük içmeden daha iyi olur demişti sonra ben sordum soda icebilirmiyim diye günde 1t1ta iceriginin demiştiBayanlar canım sürekli soguk şeyler çekiyor ben resmen yazı aşeriyorum maden suyu felan istiyorum soguk soguk bazı şeyleri. Adını yazmayayım soda içen varmı Zararlı diyen var ben hergün îçtim diyen var kontrole gittiğimde doktora soracagım
canim ben mide yanması oluyordu dr ilaç verdi ama bebeğin küçük içmeden daha iyi olur demişti sonra ben sordum soda icebilirmiyim diye günde 1tane icebilirsin demişti
kızlar ben daha ikili test yaptırmadım 12. haftamdayım ne zamana kadar zamanı vardı? gündüzleri iş yerınde vaktım olmuyo arastıramadım hastane aksamlarıda unutuyorum. yaptıranlar işlem uzun suruyomu bilgi verirmisiniz???
benım haftaya doktor randevum derin nefes almaya karanlık odada yatmaya masaj yapmaya özen gösteriyorum doktoruma sormadan ialç almak istemiyorum sabır sabır
evet hiç geçmiyor canım derin derin burundan nefes alıp ağızdan veriyorum sankı bıraz ıyı geliyor gibi bide boyun bölgeme omuzlarıma alnıma masaj yapınca rahatlar gibi oluyorum ılık suyla duş yapmayı denicem
Bayanlar canım sürekli soguk şeyler çekiyor ben resmen yazı aşeriyorum maden suyu felan istiyorum soguk soguk bazı şeyleri. Adını yazmayayım soda içen varmı Zararlı diyen var ben hergün îçtim diyen var kontrole gittiğimde doktora soracagım
Akıntının rengi değişikde enfeksiyon oluyor, benim pembey di fitil verdi geçti gibi ama benim hergün geliyordu arkadaşın az olmuş, üşütmemek lazım ondan oluyoBenim akıntım o haftalarda sanırım ıplık şekelinde kreme çalıyordu şimdilerde sümüksü ıplık şekelinde akıntılarım devam edıyor bıse degıldır yani
Günaydın kızlar, ikiz bekliyorum işim gereğide yolculuk yapma durumum var,uzun yolculuklar değil genelde şehir içi inme binme olarak haftanın 3-4 günü yüksek ihtimal..doktorlarınızla hiç konuşmuşmuydunuz yolculuk meselesini tehlikeli olabilir mi?kendi drmla konuşucam bugün ama ne kadar çok bilsem o kadar rahat edicem..
Bende senin gibi düşünüyorum abisinden giyinsin 2 takım hastane çıkışı alıcam yanlız oğlum yaz bebeğiydi bu yavru kış bebeği olucak yineden bişeyler alıcaz bi belli olsun cinsiyeti bende çok heyecanlanıyorum cicişler almaya daha kendime bile birşey almadım yeni sezon ne zaman çıkacak ki.
Bayanlar canım sürekli soguk şeyler çekiyor ben resmen yazı aşeriyorum maden suyu felan istiyorum soguk soguk bazı şeyleri. Adını yazmayayım soda içen varmı Zararlı diyen var ben hergün îçtim diyen var kontrole gittiğimde doktora soracagım
Ahh ahh gecmiyor birturluuu gidip yaticam yinedün akşam eve gidince karanlık odada yattım uykuya dalmak çok zor oldu ağrıdan ama bir müddet sonra rahatladım uyumuşum. bi saat sonra uyandığımda ağrım yoktu şükür. bugünde şu an iyiyim şükür. dün 6 kez çıkardım. o da tetikledi ağrıyı. kendimi zorluyorum sonuçta çıkarırken. bugün iyiym şükür. sabah bulantım olmadı. şu ana kadar toplamda 5 kilo verdim bu arada. umarın böyle devam etmez. üç ayın sonunda kilo almaya başlamamız gerekiyo sonuçta
benim doktorum hergün bir şişe maden suyu içmemi kendisi söyledi. içindeki minerallerden dolayı.
doktorum bana her gün bir soda içebilirsin demişti mineral açısından faydalı olur diye ben her gün değil ama aklıma geldikçe içiyorum.Bayanlar canım sürekli soguk şeyler çekiyor ben resmen yazı aşeriyorum maden suyu felan istiyorum soguk soguk bazı şeyleri. Adını yazmayayım soda içen varmı Zararlı diyen var ben hergün îçtim diyen var kontrole gittiğimde doktora soracagım
İnşallah sonuçların iyi çıkar canım. Tansiyon takibini ihmal etme, inşallah o da yüksek çıkmaz hiçbir zaman.Canim kesinlikle haklisin bizlerin dikkat etmesi gerekiyor.. Bugun dr muane oldum bebegim iyidi hamd olsun bugun cok fazla su icmemistim dr rahim biraz farkli duruyo su icsen soyle dururdu dedi ve pazartesi tekrar gel bol bol su ic eger yine ayni durursa serum verecegini soyledi..Tansiyonum icinde ordada bugun olculdu 12ye 7dedi bu sınır dedi. Duzenli olarak olc ve bazi tahliller istedi ona gore dahiliye bolumune yonlendirebilirim dedi..Bebeginde cok umutluydum belki dedim cinsiyet tahmini olur diye yavrum bacaklarini capraz yapmisti masallahh gordum cok mutlu oldu.. Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?