2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ya kızlar ilişki olayı yasakmı sizede ..kanamalarım durdu 1buçuk haftadır iyiyim Dr dün 4,5gün daha ilişki olmasın dedi yani ondan sonra olabilirmi acaba ??

haftaya doktor kontrolum o zaman 12 haftalık olucaz bakalım tahmınde bulunacakmı.ilk ben kız olursa melisa diyordum erkeğede ege ismi falan sonra deniz neden olmasın dedik ama 16 hafta olmadan doktorun dediğine takılmayacagım cınsıyet konusunda
Dün bende 12 haftanın son günündeydim aslında görmez falan dedim ama hemen erkek gibi dedi ama işaretledigi yer nerseyse eli kadar okadar büyük olması imkansız bence ondan emin değilim bana hala kız gibi geliyor

Ya kızlar ilişki olayı yasakmı sizede ..kanamalarım durdu 1buçuk haftadır iyiyim Dr dün 4,5gün daha ilişki olmasın dedi yani ondan sonra olabilirmi acaba ??
Doktor banada 12 haftaya kadar yasak dedi ki kanamam olmadığı halde daha önce düşük yaptığım için ama biz ufak ufak zorlamadan birlikte olduk genede çok dikkatli olmak lazım 4 5 gün daha bekleyin bence bebegin sagligi daha önemli

ne yazıkki bendede var bu baş ağrısı hemde gunde en az 3 kere oluyo sersem gbym iş yapasım yok hiç

Kizlar sizce cinsiyet ne
10+5. Dun gittim doktora ama belli diil dedi

Eklentiler

• 14250561893531698996458.jpg
    14250561893531698996458.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 90
Arkadaşlar naçizane tansiyonla ilgili en kötüsünü tecrübe etmiş bir insan olarak bu konuyu ciddiye almanızı tavsiye ederim.
Kimsenin doktorunu suçlayamam, ihmali olan kendi doktorumu bile suçlamadım herşeyin Allahtan geldiğine inanan bir insan olarak ama doktorlar da insanlar ve yoğunluğundan, dalgınlığından, acemiliğinden vs vs durumu fark edemedikleri oluyor. Çok güvendiğim doktorum haftalarca fark etmemişti mesela.

Bu yüzden; burnunda kanaması olan veya sık sık baş ağrısı çeken veya tansiyonu yüksek çıkmış olan arkadaşlarım.
Lütfen düzenli sabah akşam tansiyon takibi yapın. Ve lütfen kendi tansiyonunuza göre sonuç yüksek çıkıyor ise nefroloji bölümüne başvurun. Tedbir almak bizim elimizde, dönüşü olmayan sonuçlar başımıza geldiğinde ağlamak fayda etmiyor. Allah hepimize şifa versin.
Canim kesinlikle haklisin bizlerin dikkat etmesi gerekiyor.. Bugun dr muane oldum bebegim iyidi hamd olsun bugun cok fazla su icmemistim dr rahim biraz farkli duruyo su icsen soyle dururdu dedi ve pazartesi tekrar gel bol bol su ic eger yine ayni durursa serum verecegini soyledi..Tansiyonum icinde ordada bugun olculdu 12ye 7dedi bu sınır dedi. Duzenli olarak olc ve bazi tahliller istedi ona gore dahiliye bolumune yonlendirebilirim dedi..Bebeginde cok umutluydum belki dedim cinsiyet tahmini olur diye yavrum bacaklarini capraz yapmisti masallahh gordum cok mutlu oldu.. Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah..

[QUOfe_city, post: 39674662, member: 74408"]Kizlar sizce cinsiyet ne
10+5. Dun gittim doktora ama belli diil dedi[/QUOTE]
Cnm erkege benzettm.ama daha çok kucukk

="life_city, post: 39674662, member: 74408"]Kizlar sizce cinsiyet ne
10+5. Dun gittim doktora ama belli diil dedi[/QUOTE]
Erkege benziyor gibi;))

Savha sen nasılsın bu arada? kanama olayları devam ediyor mu? Benim sürekli maalesef ama tehlikeli bir durum yoktur herhalde. Yakında kontrolüm olacak.
hayla kanaman devam mı ediyor ?
çok şükür canım benim 1 gün oldu sonra birdaha olmadı hatta bugün son progestanı atıcam ondan sonra bırakıcam şuan herşey yolunda bin şükür ama iğne vurulmuşum onunda çok etkisi olduğunu düşünüyorum hafta başı kontrole gittiğimde tehlike yok dedi drum.
sen ne zaman gidiceksin kontrole

Hamişler merhaba ben daha cinsiyetini öğrenemedim bebişin Çin takvimine göre erkek Rus takvimine göre kız çıktı iyi mi:KK53:ben de başta erkek hissediyordum şu an hiç bişey hissetmiyorumo_Oneyse ki ilk gebeliğim sağlıklı olsun da hayırlı bi evlat olsun başka bişey istemiyorum:anneadayı:
Alışverişlere ne zaman başlıycaksınız?acele etmek istemiyorum ama içim içimi yiyo bişeyler almak için :KK45:

Hamişler merhaba ben daha cinsiyetini öğrenemedim bebişin Çin takvimine göre erkek Rus takvimine göre kız çıktı iyi mi:KK53:ben de başta erkek hissediyordum şu an hiç bişey hissetmiyorumo_Oneyse ki ilk gebeliğim sağlıklı olsun da hayırlı bi evlat olsun başka bişey istemiyorum:anneadayı:
Alışverişlere ne zaman başlıycaksınız?acele etmek istemiyorum ama içim içimi yiyo bişeyler almak için :KK45:

ben de alışveriş için çok sabırsızlanıyordum oğlumda, mothercare in kıza da erkeğe de olabilecek çok güzel bodyleri ve tulumları vardı, bazıları bembeyazdı, ilk şeylerini beyaz alın derler bi de:) onlardan alabilirsiniz aslında, beyaz tulumlar ve sarı tonlarında bodyler almıştım, hala sapasağlam duruyorlar, bu bebiş için 2 takım hastane çıkışı alacağım yeni olsun, gerisini abisininkilerden giyinsin:)

sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.

Ben de okudum. Rabbim en kısa zamanda senin de yüzünü güldürsün inşallah.

Alışveriş için bildiğin zor tutuyorum ben de kendimi ama doktor daha % 60-65 kız dedi bana.. Ben sanırım ayrıntılı ultrasona kadar yani 21. haftaya kadar bir şey almayi düşünmüyorum.. tabi kendimi tutabilirsem

ben de alışveriş için çok sabırsızlanıyordum oğlumda, mothercare in kıza da erkeğe de olabilecek çok güzel bodyleri ve tulumları vardı, bazıları bembeyazdı, ilk şeylerini beyaz alın derler bi de:) onlardan alabilirsiniz aslında, beyaz tulumlar ve sarı tonlarında bodyler almıştım, hala sapasağlam duruyorlar, bu bebiş için 2 takım hastane çıkışı alacağım yeni olsun, gerisini abisininkilerden giyinsin:)
Bende senin gibi düşünüyorum abisinden giyinsin 2 takım hastane çıkışı alıcam yanlız oğlum yaz bebeğiydi bu yavru kış bebeği olucak yineden bişeyler alıcaz bi belli olsun cinsiyeti bende çok heyecanlanıyorum cicişler almaya daha kendime bile birşey almadım yeni sezon ne zaman çıkacak ki.

Bu gün 2 li testte bizim ufaklık bize süpriz yaptı beni 1 hafta geriden geliyordu bu gün bir baktık arayı kapatmış sıpamız. Ense 1,5 boyu 56mm olmuş ama ultrason için ultrason doktoruna gittik resim vermedi bize :110: göremedik. haftaya sonuç göstermeye gidince verir mi ki kendi doktorumuz.

Back