hemen dr gidiyorsun canım o ağrı berbattır bilirim gebelerin kullandığı rova..... bi antibiyotik var onu vericek hiç zararıda yok iç sakın ihmal etme apse olmuş çünkü anca 3 güne iner o ay kıyamam ya ben oğlumda çok çektim dişten bilirim ağrısını.Kizlar diş agrisi ceken varmi dun gece uyuyamadim agridan sarmisakli sirke gargarasi yaptim biraz hafifledi ama yanagim sismis apseden napacam bilemiyorum....bu arada tam 12 . Haftamdayim.....
Cnm ya cok sagol ben bisey yapilmaz diye gitmedim hemen randevu alayim o zaman öldüm agridan inan oglumdada olmustu bundada oldu napacam ben bu disle anlamadim inan....hemen dr gidiyorsun canım o ağrı berbattır bilirim gebelerin kullandığı rova..... bi antibiyotik var onu vericek hiç zararıda yok iç sakın ihmal etme apse olmuş çünkü anca 3 güne iner o ay kıyamam ya ben oğlumda çok çektim dişten bilirim ağrısını.
birde kekik suyu ağrıyı alıyor gargarası yani aklında olsun ihmal etme sakın hemen dişçiye.
bol bol süt yoğurt yicen ama çok erken başlamış gerçi dünden beri benimkide sızlıyor ama bilmiyorum artık ne olur.Cnm ya cok sagol ben bisey yapilmaz diye gitmedim hemen randevu alayim o zaman öldüm agridan inan oglumdada olmustu bundada oldu napacam ben bu disle anlamadim inan....
İnsallah cnm ya....hep korkum buydudis baslar diye sasirtmadi sagolsun doktiru aradim tedaviye disciye ggidebilirsin dedi simdi bakiyorum en yakin disciye....evet bencede erken ama zaten sorun vardi dolgu kırıktı tedbir almadim tabi sindi cezasini cekecegim.....bol bol süt yoğurt yicen ama çok erken başlamış gerçi dünden beri benimkide sızlıyor ama bilmiyorum artık ne olur.
inş. biran önce apse iner de rahat edersin
InsaAllah canim Allah razi olsun..İnşallah sonuçların iyi çıkar canım. Tansiyon takibini ihmal etme, inşallah o da yüksek çıkmaz hiçbir zaman.
Su hamilelikte çok önemli, bol bol içmek lazım, sevmiyorsak bile görev edinmeliyiz :)
Pazartesi iyi haberlerle dönersin inşallah canım.
Canim hayirli ugurlu olsun sende oglus annelerine katildinKızlar doktordan çıktım şimdi şükürler olsun ense ölçüsü iyi kan tahlili daha çıkmadı.cinsiyetine de erkek dedi.değişmezse oğlum olacak inşallah.
Canim benım doktorum da her gun bi sade sodaya limon sıkıp icebilirsin dedi .... ama kendinden aromali olanlardan uzak dur sade olan özellikle dedi...Bayanlar canım sürekli soguk şeyler çekiyor ben resmen yazı aşeriyorum maden suyu felan istiyorum soguk soguk bazı şeyleri. Adını yazmayayım soda içen varmı Zararlı diyen var ben hergün îçtim diyen var kontrole gittiğimde doktora soracagım
Teşekkürler canım.sağlıcakla gelsinler inşallahCanim hayirli ugurlu olsun sende oglus annelerine katildin
aynı sorun bendede var maalesefannişler selambn ergenliğe dönmüş gbiyim.. alnımda sivilce çıktı.. bi de gögüs boşluğum ve sırtımda da sivilceler var çok enteresan.. bnm gbi sivilcelenen var mı?
Cnm alttan baktı mı? Benden de pembe leke geliyodu akıntıyla birlikte , ultrasondan bakıp aynen küçük bir kanama alanı var diye îğne vurdular progestan kullandım, kendi Dr um yurt dışındaydı geldi ona gittim buarada hala geliyodu leke, alttan baktı ve kanama falan yokmuş sadece üşütmeyle enfeksiyon olmuş fitil verdi bugün 5. Günüm geçti. Boşuna üzülme yani iyi bir Dr a git alttan baktır üşütme de olabilirKızlar merhaba ben 11+3 oldum bugün. Eşimle dışarı çıkmıştık. Lavobaya gittim afedersiniz ama pecetede böyle çok hafif leke gördüm. Hemen doktora gittik çok korktum. Daha önce bebeğimi kaybetmiştim cünkü. Doktor bebek iyi dedi 11+2 görünüyo 5 cme yaklaşmısız. Ancak çok cüzi bir kanama alanı görünüyo dedi. Çok küçük dedi. Pruloton iğne verdi dört tane. Ve progestan günde bi tane vajinal almamı söyledi. Ya ilk kez bunu yaşıyorum. Burda çoğunuz yasadınız bunu. Nolur içimi rahatlatın. Birşey olmaz dimi. Eve gelince baktım sadece beyaz akıntım vardı.
Kendi doktorum izindeydi salı günü ona gidicem. İnsallah dediğin gibidir canım. çok endişeliyim. :/ doktorlar insanı hemen korkutuyor. Kendi doktorum bal gibiydi. Bende içime sinerek gitmedim ama. BilmiyorumCnm alttan baktı mı? Benden de pembe leke geliyodu akıntıyla birlikte , ultrasondan bakıp aynen küçük bir kanama alanı var diye îğne vurdular progestan kullandım, kendi Dr um yurt dışındaydı geldi ona gittim buarada hala geliyodu leke, alttan baktı ve kanama falan yokmuş sadece üşütmeyle enfeksiyon olmuş fitil verdi bugün 5. Günüm geçti. Boşuna üzülme yani iyi bir Dr a git alttan baktır üşütme de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?